Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

Sveikos, gal zinot gera santexnika kaune, reikia radiatorius keist smile.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 05 28, 13:47)
aciu  4u.gif

kai pasikeisi parasyk kokios kaino ir kiek ten ilgai terliotis reikia smile.gif musu taspats malonumas laukia
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 28, 13:12)
kai pasikeisi parasyk kokios kaino ir kiek ten ilgai terliotis reikia smile.gif musu taspats malonumas laukia

turiu kelių kontaktus, jei kam reikia - prašom į AŽ
Atsakyti
Sveiki remontininkai 4u.gif Skubiai reikalingas geras elektrikas Vilniuje, padekit, bukit geri, pasidalinkit kontaktais ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2007 05 19, 23:01)
Sveki

Noreciau kreiptis i jus pagalbos  ax.gif  meistrai namuose pradejo darbus, surenontavo virtuve ir zadejo po keliu savaiciu pabaigti viska, bet kaip daznai buna dingo. praejo jau 3 men, o jie vis kartoja, kad sekancia savaite  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Reiketu nuglaistyti kambario sienas, lubas , bei nudazyti. Taip pat sudeti laminata. Gal galite pasiulyti kas galetu padaryti ir butu gerai kad tvarkingai ir gerai ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 08, 11:36)
Sveiki remontininkai 4u.gif Skubiai reikalingas geras elektrikas Vilniuje, padekit, bukit geri, pasidalinkit kontaktais ax.gif  4u.gif

Man irgi reikia gero elektriko Vilniuje ax.gif Kas zino, prasau rasykit i AZ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elis@a @ 2007 06 08, 11:36)
Sveiki remontininkai 4u.gif Skubiai reikalingas geras elektrikas Vilniuje, padekit, bukit geri, pasidalinkit kontaktais ax.gif  4u.gif

Pabandyk paskambinti 30 72 54 (Bronius). Man darė prieš kelis metus, gal dar dirba
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2007 05 28, 13:47)
aciu  4u.gif

ir mums reiktų ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites!! bigsmile.gif
Turiu nemažą rūpestėlį blink.gif Nusipirkau butą naujos statybos name ir noriu jį įsirengti. Prisiklausiau daugybę pasakojimų apie pabėgusius darbininkus, įmones, kurios nesuteikia jokių garantijų ir begalinius terminus per kuriuos žada atvažiuoti ir ką nors padaryti. Skambinau į porą įmonių ir išgirdau atsakymą-paskambinkit po puses metų, kita po metų doh.gif Gal kuri gali pasidalinti savo patirtimi ir parekomenduoti gerą įmonę, kuri galėtų greitai ir kokybiškai įrengti man butą??? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaba-liuks @ 2007 06 11, 08:47)
Pabandyk paskambinti 30 72 54 (Bronius). Man darė prieš kelis metus, gal dar dirba

DEkoju 4u.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaMaz @ 2007 06 11, 13:01)
Sveikos mergaites!!  bigsmile.gif
Turiu nemažą rūpestėlį  blink.gif Nusipirkau butą naujos statybos name ir  noriu jį įsirengti. Prisiklausiau daugybę pasakojimų apie pabėgusius darbininkus, įmones, kurios nesuteikia jokių garantijų ir begalinius terminus per kuriuos žada atvažiuoti ir ką nors padaryti. Skambinau į porą įmonių ir išgirdau atsakymą-paskambinkit po puses metų, kita po metų  doh.gif  Gal kuri gali pasidalinti savo patirtimi ir parekomenduoti gerą įmonę, kuri galėtų greitai ir kokybiškai įrengti man butą???  blush2.gif

Neseniai įsirengiau savo naują butą biggrin.gif thumbup.gif Ir esu nerealiai patenkinta darbininkais thumbup.gif Galeciau tau parekomenduoti rolleyes.gif Darbus padarė greitai ir kokybiškai+ suteikė visas garantijas. Mums dirbo žmonės iš NT investicijų grupės.
O kiek vargau kol juos suradau. Praėjau panašius vargus kaip ir tu verysad.gif
Man patiko jie tuom, kad padejo ne tik visus darbus atlikti, bet padėjo ir dizaino klausimais, nes aš truputį nemeniška tongue.gif
Sekmės tau įsirenginėjant!!
Atsakyti
QUOTE(RitaPran @ 2007 06 11, 19:51)
Neseniai įsirengiau savo naują butą  biggrin.gif   thumbup.gif  Ir esu  nerealiai patenkinta darbininkais  thumbup.gif  Galeciau tau parekomenduoti  rolleyes.gif   Darbus padarė greitai ir kokybiškai+ suteikė visas garantijas. Mums dirbo žmonės iš NT investicijų grupės. 
O kiek vargau kol juos suradau. Praėjau panašius vargus kaip ir tu  verysad.gif
Man patiko jie tuom, kad padejo ne tik visus darbus atlikti, bet padėjo ir dizaino klausimais, nes aš truputį nemeniška  tongue.gif
Sekmės tau įsirenginėjant!!

kokiam mieste tie meistriukai dirba? ax.gif
mum ir reiktu geru meistriuku kapitaliniam viso buto remontui, Kaune 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 12 birželio 2007 - 08:41