Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(serdis @ 2007 05 08, 23:04)
Remontuojam buta, ruosiames griauti siek tiek sienu standartiniam blokinam name: sienele is koridoriaus i virtuve (atrodo is paziuros plona); nuo lango i balkona leidziam zemyn siena ir darom duris ir zema langa, kertam duris nesancioj sienoj ir nuimam viena vos besilaikanti sienos gabaliuka virs duru. Griovejai (du berneliai) zada siuos darbus nudirbti per dvi dienas (sestadieni ir sekmadieni - o man tai nelabai patinka, nes zmones ilsisi) ir nori 1500 Lt. Man tai kraupi kaina, nes per dvi dienas as tokiu pinigu neuzdirbu, prisimokius Lietuvoj ir uzsieni ir "uzsikalus" varda. Sakykit, cia normalu, ar begti ieskoti kitu zmoniu?

Nu kad savaitgali nori dorbti tai negerai, kaimynai gali labai pykti. As kaip grioviau sienas tai labai pykausi su kaimynais nors ir leidimus turejau.
O kaina man atrodo uz tiek kiek pasakei visai normali. Na as darbams blokiniame name kur sienos ne nesancios tai samdziau is laikrascio. O jau kur nesancios tai architekto rekomenduotus, tai sumokejau 4000 doh.gif o griove irgi nedaug.
Siaip vieno pazistamo tel, kuris uzsiima griovimu Vilius 867017211
Atsakyti
aciu, pabandysiu paskambinti. Gal sutiks dirbti ne savaitgali. O su kainomis matyt teks susitaikyti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2007 05 08, 23:04)
Remontuojam buta, ruosiames griauti siek tiek sienu standartiniam blokinam name: sienele is koridoriaus i virtuve (atrodo is paziuros plona); nuo lango i balkona leidziam zemyn siena ir darom duris ir zema langa, kertam duris nesancioj sienoj ir nuimam viena vos besilaikanti sienos gabaliuka virs duru. Griovejai (du berneliai) zada siuos darbus nudirbti per dvi dienas (sestadieni ir sekmadieni - o man tai nelabai patinka, nes zmones ilsisi) ir nori 1500 Lt. Man tai kraupi kaina, nes per dvi dienas as tokiu pinigu neuzdirbu, prisimokius Lietuvoj ir uzsieni ir "uzsikalus" varda. Sakykit, cia normalu, ar begti ieskoti kitu zmoniu?

Aš tai Jūsų vietoj išsinuomočiau įrankius ir išsigriaučiau bendrom šeimos pajėgom
Atsakyti
jei su viso lauzo isnesimu ir isvezimu tai 1500 litu yra normali kaina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 05 09, 08:26)
Aš tai Jūsų vietoj išsinuomočiau įrankius ir išsigriaučiau bendrom šeimos pajėgom

nu šis pasiūlymas sakyčiau priimtinas būtų jei žmogus gyventų plytiniame name, bet blokiniame jau gaunasi nebeišsigriauti, o išpjauti sienas. Plytas griaunant jos subyra, o bloko gabalą kai išpjausi, tai bus sunkus gabalas, o kur jį paskui dėti? neneši gi į konteinerį.
Mano manymu, jei tie vyrai darbus atliktų ne savaitgalį ir dar bloko luitus išpjautus išsivežtų, tai kaina tikrai nedidelė.
O sąramas jau numatėt kur ir kaip dėsit?
Atsakyti
tiesa, dabar tik iki galo perskaičiau ir pamačiau, kad ten yra dar ir nešančioji siena, tai, kad griauti ją (daryti joje angą) reikalingas projektas – leidimas statybai su 50 proc. kaimynų sutikimu remontui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 10 gegužės 2007 - 08:31
o kodel negalima savaitgaliais dirbti? g.gif nesuprantu niekaip.. gi pvz darbo diena dar labiau zmonem kartais sutrukdyti gali, jeigu jie naktinej pvz dirba doh.gif tai tada issimiegoti isvis nera sansu biggrin.gif nu as cia tik seip pamasciau.. nepulkit labai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 05 10, 13:44)
o kodel negalima savaitgaliais dirbti?  g.gif  nesuprantu niekaip.. gi pvz darbo diena dar labiau zmonem kartais sutrukdyti gali, jeigu jie naktinej pvz dirba  doh.gif  tai tada issimiegoti isvis nera sansu  biggrin.gif  nu as cia tik seip pamasciau.. nepulkit labai  biggrin.gif

Nu jei pazisti kaimynus ir zinai, kad jie naktinej nedirba, tai diena bet kokiu atveju geriau dirbti. O savaitgalis blogiau todel, kad tikimybe kad daugelis bus namie didele, kita vertus jau ir dulkiu neisvangiama, o savaitgali ir langa ir balkona didesne tikimybe kad kas bus atsidares.
Mes ieskom meistru buto remontui, bet jei turesim is ko rinktis tai irgi rinksimes tuos, kurie dirba darbo dienom ir darbo valandom.
Atsakyti
Aciu visiems uz rupesti 4u.gif . Vis tik radau vos ne per pus pigiau, o ir siuksles zada issivesti (ta pacia kaina sake abu, kuriems skambinau, taciau jie - nemate buto). Na. tikiuosi, kad viskas baigsis puikiai. Anie "meistriukai"(kurie norejo 1500), siuksliu isvezimui norejo dar 200 litu doh.gif
Domejaus del duru nesancioj sienoj, sako, kad del tiek nieko nereikia tvirtinti. Buvom pradzioj numate isgriauti visa siena, tai del tvirtinimu ir atsisakem - daug darbo ir islaidu. Tiesiog pakeitem projekta ax.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti, kiek galėyų kainuoti parketo šlifavimas maždaug 60 kvadratinių metrų.Ir kas galėtų tai padaryti g.gif .
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2007 05 11, 12:43)
Gal galit pasakyti, kiek galėyų kainuoti parketo šlifavimas maždaug 60 kvadratinių metrų.Ir kas galėtų tai padaryti g.gif .

20lt kvadratinis metras.. + lakavimas.. pas mus buvo visas didesnis brudas (dazai) jau nuimtas, tik reikejo pabaigti, islyginti daugmaz, tai sake 10lt kvadratas.. ale mes nesamdem schmoll.gif issinuomavom seniuose slifavimo masina ir patys nusislifavom mirksiukas.gif daug pigiau gavosi..
Atsakyti
QUOTE(serdis @ 2007 05 10, 17:40)

Domejaus del duru nesancioj sienoj, sako, kad del tiek nieko nereikia tvirtinti. Buvom pradzioj numate isgriauti visa siena, tai del tvirtinimu ir atsisakem - daug darbo ir islaidu. Tiesiog pakeitem projekta  ax.gif

O pas ką domėjaisi ? Nes mano seniūnijos vyr. architektas buvo neperkalbamas, sakė reikia net durims. Šiaip tai daug problemų galima prisidaryti, jau nekalbant apie tai, kad kas nors gali neatlaikyti, bet nelegalių dalykų lyg ir nebegalima įsiteisnti atgaline data, ar sumokėjus baudą. Reikia viską atstatyti ir tada gauti leidimą ir vėl padaryti. Juk dabar visi būstą perka už paskolas, jei norėsit kada parduoti ir pirkti didesnį, ar namuką, tai bankas neduos paskolos Jūsų būsimam pirkėjui.
Atsakyti