QUOTE(serdis @ 2007 05 08, 23:04)
Remontuojam buta, ruosiames griauti siek tiek sienu standartiniam blokinam name: sienele is koridoriaus i virtuve (atrodo is paziuros plona); nuo lango i balkona leidziam zemyn siena ir darom duris ir zema langa, kertam duris nesancioj sienoj ir nuimam viena vos besilaikanti sienos gabaliuka virs duru. Griovejai (du berneliai) zada siuos darbus nudirbti per dvi dienas (sestadieni ir sekmadieni - o man tai nelabai patinka, nes zmones ilsisi) ir nori 1500 Lt. Man tai kraupi kaina, nes per dvi dienas as tokiu pinigu neuzdirbu, prisimokius Lietuvoj ir uzsieni ir "uzsikalus" varda. Sakykit, cia normalu, ar begti ieskoti kitu zmoniu?
Nu kad savaitgali nori dorbti tai negerai, kaimynai gali labai pykti. As kaip grioviau sienas tai labai pykausi su kaimynais nors ir leidimus turejau.
O kaina man atrodo uz tiek kiek pasakei visai normali. Na as darbams blokiniame name kur sienos ne nesancios tai samdziau is laikrascio. O jau kur nesancios tai architekto rekomenduotus, tai sumokejau 4000 o griove irgi nedaug.
Siaip vieno pazistamo tel, kuris uzsiima griovimu Vilius 867017211