Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

Jei kam reikia gerų apdailininkų Šiauliuose, parašykit į AŽ smile.gif
Atsakyti
Kreipiuosi ir aš pagalbos. Pradėjom remontą savom rankom, bet žiūrim, kad kuo toliau, tuo labiau jis mums įgriso.
Reikia meistro/ų sudėti gipsą ant lubų su paslėptais apšvietimais. Gal kas galit parekomenduoti jau pačių išbandytą ir vertą pagyrų meistrą, būčiau labai dėkinga.
Ačiū. Veiksmas Kaune.
Atsakyti
ar yra kas kaune laiptine remontaves? kokios kainos? gal zhinot meistrus?
Atsakyti
QUOTE(Kerinėja @ 2007 04 29, 10:43)
Jei kam reikia gerų apdailininkų Šiauliuose, parašykit į AŽ  smile.gif

Jei tikrai geri,negeriantys būtų neprošalį,kad parašytum telefoną ir kokius būtent darbus daro ax.gif .
Atsakyti
Labukas. gal kas kaune balkona remontavotes, nes beveik nuluzt baigia. gal kokis meistrus ar firma zinot kas uzsiima tokiais remonto darbais?
o gal zinot meistrus kurie galetu ismust buto sienoj anga (bloka). parekomenduokit, busiu dekinga ax.gif
Atsakyti
gal galetumet parashyti kiek kainuoja sienas sutvarkyti t.y glaistyti ar ka ten daryti ir nudazyti. 1 m2 kaune ax.gif
jeigu kas turite geru maistru tel numeriuka labai gerai butu i az man drinks_cheers.gif
dabar pradedam ieshkotis ir tikiuosi rasti kaip visi gerai ir nebrangiai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2007 05 03, 10:18)
gal galetumet parashyti kiek kainuoja sienas sutvarkyti t.y glaistyti ar ka ten daryti ir nudazyti. 1 m2  kaune  ax.gif 
jeigu kas turite geru maistru tel numeriuka labai gerai butu i az man  drinks_cheers.gif 
dabar pradedam ieshkotis ir tikiuosi rasti kaip visi gerai ir nebrangiai lotuliukas.gif

sienų glaistymas dažymas apie 20-40 lt (priklauso nuo sienų lygumo), gipso sukimas 25 lt, plytelių klojimas apie 40 lt, laminato dėjimas apie 15 lt kavdratas

kadangi pradedam remontus tai išsiaiškinau kas kiek kainuoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2007 05 03, 13:47)
sienų glaistymas dažymas apie 20-40 lt (priklauso nuo sienų lygumo), gipso sukimas 25 lt, plytelių klojimas apie 40 lt, laminato dėjimas apie 15 lt kavdratas

kadangi pradedam remontus tai išsiaiškinau kas kiek kainuoja  4u.gif

Plytelių kaina dar priklauso nuo kvadratūros ir ar daug kampų.
O mano vyras kai remontina ką nors namuose man būtinai pasako kiek kas kainuotų jei jis nebūtų toks auksarankis biggrin.gif Kas šuniui uodegą pakels jei ne pats lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2007 05 03, 12:18)
gal galetumet parashyti kiek kainuoja sienas sutvarkyti t.y glaistyti ar ka ten daryti ir nudazyti. 1 m2  kaune  ax.gif 
jeigu kas turite geru maistru tel numeriuka labai gerai butu i az man  drinks_cheers.gif 

Mano vyras dirba šį darbą -parašyk į az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo einareja: 03 gegužės 2007 - 20:53
Ieškom gero ir patikimo meistro pilnam kambario remontui: sienų tinkavimas, tapetavimas, grindų sudėjimas, lubos ir t.t.

Veiksmas Kaune.
Gal ką rekomenduotumėte?
Atsakyti
Ar kas nors pažįsta Vilniuje žodžio besilaikančius ir kokybiškai dirbančius plytelių klojėjus? Prieš kelis metus norėjom atsižviežinti butą, tai pasiėmėm 1 mėn. atostogų, kad galėtume remontuotis. Remontininkai pažadėjo, kad per 1 savaitę išklos plytelėmis vonią ir tualetą. Ir ką? Išklojo per 1,5 mėn. Ir pykomės, ir taikėmės. Jautėmės visiški įkaitai ir kėlėm balių, kai pagaliau TAI baigėsi. Atostogos nuėjo šuniui ant uodegos. Butas iki šiol nesutvarkytas, o pasitikėjimo statybininkais išvis nėra. Įkainius skelbti visi moka, makaronus kabinti irgi, o kai priartėja veiksmas prie reikalo, pšššš..
Atsakyti
QUOTE(Bulve @ 2007 05 08, 13:32)
Ar kas nors pažįsta Vilniuje žodžio besilaikančius ir kokybiškai dirbančius plytelių klojėjus? Prieš kelis metus norėjom atsižviežinti butą, tai pasiėmėm 1 mėn. atostogų, kad galėtume remontuotis. Remontininkai pažadėjo, kad per 1 savaitę išklos plytelėmis vonią ir tualetą. Ir ką? Išklojo per 1,5 mėn. Ir pykomės, ir taikėmės. Jautėmės visiški įkaitai ir kėlėm balių, kai pagaliau TAI baigėsi. Atostogos nuėjo šuniui ant uodegos. Butas iki šiol nesutvarkytas, o pasitikėjimo statybininkais išvis nėra.  Įkainius skelbti visi moka, makaronus kabinti irgi, o kai priartėja veiksmas prie reikalo, pšššš..

Nu taip, šiais laikais su meistrais tai tikra katastrofa. Vienintėlė išeitis - sudaryti sutartį ir nemokėti jokių pinigų į priekį.
Atsakyti
Remontuojam buta, ruosiames griauti siek tiek sienu standartiniam blokinam name: sienele is koridoriaus i virtuve (atrodo is paziuros plona); nuo lango i balkona leidziam zemyn siena ir darom duris ir zema langa, kertam duris nesancioj sienoj ir nuimam viena vos besilaikanti sienos gabaliuka virs duru. Griovejai (du berneliai) zada siuos darbus nudirbti per dvi dienas (sestadieni ir sekmadieni - o man tai nelabai patinka, nes zmones ilsisi) ir nori 1500 Lt. Man tai kraupi kaina, nes per dvi dienas as tokiu pinigu neuzdirbu, prisimokius Lietuvoj ir uzsieni ir "uzsikalus" varda. Sakykit, cia normalu, ar begti ieskoti kitu zmoniu?
Atsakyti