Merginos, HELP. Man reikia ko nors, kas apsiimtu smulkme sutvarkyt. Nes suklojo man vieni chalturschikai laminata bute, bet jau plysiukai daros, o dar turejo kita diena profiliukus nupirkt ir prisukt, o nebeprisisaukiu as ju (jau 2 savaites
). Taigi, reikia kad kazkas sustumtu atgal ta laminata (nedaug ten, bet as tai nemoku), padetu nusipirkt tas juostas, prisuktu kas (tarpduriuose ir prieduriuose). Gyvenu prie Siemens arenos. Gal kam netoli ar ka. Nes nu sakes kaip blogai diedo nuosavo neturet tokiais atvejais
Dar tuo paciu prasyciau prie rasomojo stalo ten stalciaus fasada prisukt, bo nurautas, padet ta stala perkelt i kita vieta ir suverzt (po praeito kelimo kliba). Nu, zodziu.
Susimokesiu, zinoma..
Gal dar patartu, kaip ten vamzdzius mano vonioj uzdengt, o gal ir padarytu.. Bet cia jau as nebesitikiu, nes isitikinau, akd niekas nieko nenori daryt
kazkodel.
Dar reiketu ventiliacijon vonioj elektrini ventiliatoriu pastatyt, bet cia jau elektriko reikia. Bet jei kam netoli ir galetu, tai oi kaip but gerai.
Ciur, reikia kad visas medziagas ir detales padetu nusipirkt, nes as nemoku pati. Bet ir Ermitazas, ir Banginis cia visai netoli
Na, kaip sakiau, gyvenu Vilniuje, prie licejaus (Siemens arenos, Kuro aparaturos)..
Jei kas galit padet ar zinot, kas gali, plyyyyyzzz i AZ...