Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(kioske @ 2007 03 22, 16:01)

va dar mirksiukas.gif
http://www.supermama...showtopic=91541
Atsakyti
Maniškis remonto darbais užsiima Kaune. Jei ką domina- galit kreiptis per a.ž. friends.gif
Atsakyti
Mes irgi uzsiimam, bet negalima reklamuotis topsecret.gif
Bet pakonsultuoti juk galima drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jus dar man pasakykit naujam bute dazant sienas uz radiatoriu reikia dazyti g.gif ,pagal mane prof. meistras nei neklauses nukabintu radiatorius ir nudazytu po jais,musiskis te pasake a zacem? g.gif
Tiesa, IGORIS is Naujos Vilnios,niekam nesiulau uzsirauti schmoll.gif
Atsakyti
Geriau butu padet po radiatoriu spec. atspintincia folija.
Atsakyti
QUOTE(ugninė @ 2007 03 18, 20:35)
Sveikos merginos,

Ieskau geru  meistru, gal kas galetumete rekomenduoti tinkuotoja (us) ir gipso montuotojus. Klaipedoje, buciau labai dekinga

paskambink siuo numeriuku super vyrukai, ir patys del kainu galite tartis, be to nuolaidas padaro

865042550
Atsakyti
Merginos, HELP. Man reikia ko nors, kas apsiimtu smulkme sutvarkyt. Nes suklojo man vieni chalturschikai laminata bute, bet jau plysiukai daros, o dar turejo kita diena profiliukus nupirkt ir prisukt, o nebeprisisaukiu as ju (jau 2 savaites doh.gif ). Taigi, reikia kad kazkas sustumtu atgal ta laminata (nedaug ten, bet as tai nemoku), padetu nusipirkt tas juostas, prisuktu kas (tarpduriuose ir prieduriuose). Gyvenu prie Siemens arenos. Gal kam netoli ar ka. Nes nu sakes kaip blogai diedo nuosavo neturet tokiais atvejais verysad.gif

Dar tuo paciu prasyciau prie rasomojo stalo ten stalciaus fasada prisukt, bo nurautas, padet ta stala perkelt i kita vieta ir suverzt (po praeito kelimo kliba). Nu, zodziu.

Susimokesiu, zinoma..

Gal dar patartu, kaip ten vamzdzius mano vonioj uzdengt, o gal ir padarytu.. Bet cia jau as nebesitikiu, nes isitikinau, akd niekas nieko nenori daryt lotuliukas.gif kazkodel.

Dar reiketu ventiliacijon vonioj elektrini ventiliatoriu pastatyt, bet cia jau elektriko reikia. Bet jei kam netoli ir galetu, tai oi kaip but gerai.

Ciur, reikia kad visas medziagas ir detales padetu nusipirkt, nes as nemoku pati. Bet ir Ermitazas, ir Banginis cia visai netoli smile.gif

Na, kaip sakiau, gyvenu Vilniuje, prie licejaus (Siemens arenos, Kuro aparaturos)..

Jei kas galit padet ar zinot, kas gali, plyyyyyzzz i AZ...
Atsakyti
help.gif reikia plytelių klojėjų, voniai (kvadratūra kažkur 2x2) ir virtuvei (2x3). Voniai sienos ir grindys, virtuvei grindys. Vilnius.
Gal kas užsiimat, ar remontą darėt ir galit ką nors rekomenduoti smile.gif Rašykit į až.

tikiuosi atsilieps kas nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pumis @ 2007 03 22, 23:53)
Jus dar man pasakykit naujam bute dazant sienas uz radiatoriu reikia dazyti g.gif ,pagal mane prof. meistras nei neklauses nukabintu radiatorius ir nudazytu po jais,musiskis te pasake a zacem? g.gif
Tiesa, IGORIS is Naujos Vilnios,niekam nesiulau uzsirauti schmoll.gif

Na nera taip jau lenkva tuos radiatorius nuimti, beto jei sildymo sezonas tai isvis negalima, juk reikia uzsukti sildyma sistema.
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 24, 19:27)
Na nera taip jau lenkva tuos radiatorius nuimti, beto jei sildymo sezonas tai isvis negalima, juk reikia uzsukti sildyma sistema.

drinks_cheers.gif ne visada imanoma padaryti kas is paziuros atrodo visai lengva. Paprasciausia gyvatuka vonioje nuimti pasidaro didele problema, nes reikai atjungti vandeni, kviesti specialias tarnybas etc... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rem@@nt @ 2007 03 24, 20:13)
drinks_cheers.gif  ne visada imanoma padaryti kas is paziuros atrodo visai lengva.  Paprasciausia gyvatuka vonioje nuimti pasidaro didele problema, nes reikai atjungti vandeni, kviesti specialias tarnybas etc... unsure.gif

Na nezinau, man visai paprastai pries pora menesiu gyvatuka pakeite, ir visus vamzdzius tulike , ir nekvieciau as jokiu spec tarnybu, tiesiog bendrijos santechnika g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda_a @ 2007 03 25, 15:27)
Na nezinau, man visai paprastai pries pora menesiu gyvatuka pakeite, ir visus vamzdzius tulike , ir nekvieciau as jokiu spec tarnybu, tiesiog bendrijos santechnika  g.gif

Vadinasi buvo galima išleisti vandenį, atskiras stovas yra. Nes kai mes norėjom šią žiemą keisti gyvatuką, namo snatechnikas pasakė, kad vienintelė galimybė- po šildymo sezono, kadangi reikės viso namo sistemos vandenį išleist doh.gif Visa laimė, po poros mėnesių darė kažkokią renovaciją, tai netyčia galėjom ir mes gyvatuką pasikeisti, o šiaip- iki dabar lauktume.
Atsakyti