Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(Elis@a @ 2007 03 17, 23:17)
ilgai kentejau, nes meistriukas mano pazistamas,

Tai pasirodo visiskai nieko nereiskia, kad pazistamas tai padarys gerai.. g.gif
Atsakyti
Ieškom gerų ir nebrangių ir nuoširdžių ir .... visaip kaip nuostabių meistrų Vilniuje, buto remontui. Paskaičiusi komentarus, išsigandau, kad niekada neįsikraustysim į naujai nupirktą butą (tik ne naują), nes vieni meistrai nebaigę darbo pames, kiti remontuos dar kelis butus, todėl tai tęsis iki pencijos, dar kiti pridarys broko doh.gif
O kitiems neišsimokėsim verysad.gif O kur dar mintis, kad kiekvienam darbui reikės surasti kitą žmogų.
Žodžiu, gelbėkit blink.gif Turim keturių kambarių butą. Dar radau, kad pasirašote sutartis, gal galite permesti į AŽ sutarties pavyzdį?
Atsakyti
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 17, 23:30)
Oj kaip uzjauciu doh.gif  kokia nesamone. Na man meistras irgi suvare sildomas grindis, tai nuostolis 600. likau be sildomu grindu doh.gif
Tarp kitko ir mano toletas aptaskytas kazkokiais juodais mazais taskeliais. Na is tolo ju visai nesimato, tik is arti g.gif

Tai tau nuskilo kad ju bent is tolo nesimato, o ant mano klozeto ju tiek daug, kad vienas sonas (aptaskytassis) is tolo atrodo pilksvas, o juk visa kita dalis-balta doh.gif Sakau gal dar sienas kuo nors aptaskyt ir apsimest kad cia taip turi but- a le avangardinis stilius lotuliukas.gif
Siaip tai as rezgu minti kad virtuvej pasidaryt remonta paciai (kadangi meistru rast nepavyksta). Pries pora metu remontavau pati vaiku kambari - krapsciaus ilgai, ne specas gi, bet kokybe tikrai ne prastesne nei dabartinio mano "meistro" ax.gif Vienintele kliutis-lubos, pati gibskartonio tikrai nepritvirtinsiu, tai vat suku galva gal kokiu draugiu vyrus prikalbint padet g.gif Jei pavyks-visa kita pasidarysiu pati, na pasikrapstysiu kokius 4 menesius ir pasidarysiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meda_a: 18 kovo 2007 - 18:46
Sveikos merginos,

Ieskau geru meistru, gal kas galetumete rekomenduoti tinkuotoja (us) ir gipso montuotojus. Klaipedoje, buciau labai dekinga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugninė: 18 kovo 2007 - 20:37
QUOTE(serdis @ 2007 03 18, 18:20)
Paskaičiusi komentarus, išsigandau, kad niekada neįsikraustysim į naujai nupirktą butą

Na sitaip jau nenusimink 4u.gif rasi tu meistrų, aišku visokių būna, bet juk pasitaiko ne tik nevykeliai... 4u.gif
Gal tik patarimas būtų - pasiklausinėk pažįstamų, kurie remontavosi namus ir liko patenkinti, jiems patikusių meistrų kontaktų, pažiūrėk jų darbų. Nors tai irgi nevisada reiškia, kad jei vieniems patinka meistrai, tai ir Tau patiks - maža kokie biolaukai gali nesutapti. g.gif Čia kaip vaistai - jei kaimynui padėjo, dar nereiškia kad tau padės.. :bigsmile
Nors taip pesimistiškai tai nereikia žiūrėti, juk svarbiausiai namus turi naujus ir tikrai susitvarkysi. Aišku tik reikia atsargiai, nemokėk pinigų iš anksto, stebėk kaip dirba, kaip bendrauja, kaip žiūri į darbą, ar laikosi pažadų, ar pasiskambina, praneša pv. kad vėluos - bendravimo stilius daug ką apie žmogų pasako.. na ir aišku jei į darbą atsineša alaus butelį pietums - irgi galima išvadas daryt, kad penktadienį pinigus sumokėjus gali pirmadienį ir nesulaukti.. Pradėk nuo kokio kambario, jei kas nepatiks, galėsi atsisakyti paslaugų. Kelis kontaktus susižvejok, jei kas kad turėtum kuo pakeisti..
4u.gif na tikrai gal labai jau baisiai nuskambėjo čia tie pasisakymai, gal atsiras ir tokių kurie tars koki pagiriamajį žodį meistrams...
Atsakyti
QUOTE(rem@@nt @ 2007 03 19, 10:35)
Na sitaip jau nenusimink 4u.gif  rasi tu meistrų,

Aciu, ramus zodziai tikrai paguodzia 4u.gif
Atsakyti
Mes viską remontuojam patys su vyru, nors su šiom profesijom nieko bendro. Taip jau trečią butą suremontuojam. Meistrus samdėm tik gipskartonio luboms, durų įdėjimui ir nugriautos sienos sutvarkymui. Plytelės, laminuotos grindys, špakliavimas, dažymas, santechnika, elektra, plastikinių langų angų sutvarkymas, net minkštų baldų remontas ir pervilkimas jau išbandyta. Ir ne blogiau, ir pigiau. Na, aišku, nervų kainuoja. Bet ar mažiau nervų kainuoja meistrų kontroliavimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 03 19, 22:33)
Mes viską remontuojam patys su vyru, nors su šiom profesijom nieko bendro. Taip jau trečią butą suremontuojam. Meistrus samdėm tik gipskartonio luboms, durų įdėjimui ir nugriautos sienos sutvarkymui. Plytelės, laminuotos grindys, špakliavimas, dažymas,  santechnika, elektra, plastikinių langų angų sutvarkymas, net minkštų baldų remontas ir pervilkimas jau išbandyta. Ir ne blogiau, ir pigiau. Na, aišku, nervų kainuoja. Bet ar mažiau nervų kainuoja meistrų kontroliavimas. 4u.gif

Na jus saunuoliai! thumbup.gif Tikrai vertas demesio pvz. 4u.gif Ir as vis strateguoju kaip savo rankomis sutvarkyt virtuve g.gif ,o jusu pavz.labai ikvepe, thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 03 19, 21:33)
Mes viską remontuojam patys su vyru, nors su šiom profesijom nieko bendro. Taip jau trečią butą suremontuojam. Meistrus samdėm tik gipskartonio luboms, durų įdėjimui ir nugriautos sienos sutvarkymui. Plytelės, laminuotos grindys, špakliavimas, dažymas,  santechnika, elektra, plastikinių langų angų sutvarkymas, net minkštų baldų remontas ir pervilkimas jau išbandyta. Ir ne blogiau, ir pigiau. Na, aišku, nervų kainuoja. Bet ar mažiau nervų kainuoja meistrų kontroliavimas. 4u.gif

Nu tikrai saunuoliai, zaviuosi. Mano vyras tai ne bum bum apie nieka, dar as pati greiciau ka padaryciau nei jis lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis irgi ruošiasi pats viską daryti, kadangi jau nebe pirmas kartas, patirties yra, tai aš juo pasitikiu labiau nei kokiais meistrais. Tik, kad gaila man jo, daug vargti turės.
Atsakyti
QUOTE(Žemaika @ 2007 03 19, 22:33)

4u.gif 4u.gif Tikrai šaunuoliai. Jeigu tik zmones turi laiko ir noro, tai sveikintina. Kita vertus, kai pats pasidarai, ir vertini labiau, ir prikibti kaip jau nei prie ko tada smile.gif Be to , tada supranti kad meistrų darbas nera jau toks lengvas, ir kiek pastangų reikia padėti, kad siena taptu lygi, plytelės gražiai sugultų, kiek reikia keiktis , kai neišeina taip kaip nori ir pan. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ugninė @ 2007 03 18, 21:35)
Sveikos merginos,

Ieskau geru  meistru, gal kas galetumete rekomenduoti tinkuotoja (us) ir gipso montuotojus. Klaipedoje, buciau labai dekinga

pas mane ateina dirbti po dvieju savaiciu, nu aisq po 3 varginangiu ieskojimo men, kokybishkai dirbantys darbininkai. jie planuoja pabaigti geguzes gale. tikrai zinau kad padarys kokybishki. tai jei dar tada reikes darbininku galesiu duoti kontaktus.
Atsakyti