vis del to duru plotas neisiskaiciuoja i bendra sienu plota
manau, kad gali deretis, jei darbai neatlikti laiku. juk taip is su baldais daro, jei veluoja atvazti tai taiko apie 3 proc. nuolaidos
QUOTE(smiltikė @ 2007 03 15, 11:00)
dekinga uz issamius atsakymus
tik va viena beda, kad jau remontas i pabaiga, o tokiu dalyku kaip kampai, durys nesutarem is anksto. kalta meistras tik paminejo, kad langu is bendo ploto neismes, o apie duris nieko, tai as ir pamaniau, kad jos issimeta
dar norejau paklausti: jei del meistru kaltes uzsitesia remontas (turejo baigti pries savaite), tai gal galima deretis del kainu???
tik va viena beda, kad jau remontas i pabaiga, o tokiu dalyku kaip kampai, durys nesutarem is anksto. kalta meistras tik paminejo, kad langu is bendo ploto neismes, o apie duris nieko, tai as ir pamaniau, kad jos issimeta
dar norejau paklausti: jei del meistru kaltes uzsitesia remontas (turejo baigti pries savaite), tai gal galima deretis del kainu???
Nu derėtis su jais galėtum jei jie dirba legaliai ir jei su jais sudarei sutartį, kurioje numatei darbų pradėjimo laiką, pabaigos ir sankcijas, kurios bus taikomos jei jie veluos atlikti pažadėtus darbus.
priešingu atveju, labai abejoju. Bet jei sutarties su jais nesudarei, tai ir vyk juos velniop, dabaigs kiti.
QUOTE(smiltikė @ 2007 03 16, 12:18)
mano irgi dingo
o pinigus visus sumokejai??? mes tai puse sumokejom, bet daugiau ir neduosim!!!!! juk darbu iki galo neatliko. teks ieskotis nauju
o pinigus visus sumokejai??? mes tai puse sumokejom, bet daugiau ir neduosim!!!!! juk darbu iki galo neatliko. teks ieskotis nauju
Del meistrų " dinginejimo"... labai nemaloni situacija. Dažniausiai jie dingsta dėl to, kad vienu metu susitaria su keliais uzsakovais. Jei tik atsiranda koks pelningesnis darbelis - dingsta. O pabaigti kazkieno pradeta darba kiti meistrai labai nemegsta.. Patarimas butu toks - tarkites labai konkreciai, kiek per kiek laiko padarys darbus, kokiomis valandomis dirbs ir t.t. Nemokekite jokiu pinigu nebaigus darbų. Nebent jau butu koks nors konkretus darbas padarytas, pv - sutvarkytas pilnai vienas kambarys-galite moketi dalį. Mums yra tekę pabaigti taip, nuo puses - nemalonus dalykas, ypač jei dar broko buna padaryta..
Idomiausiai kad kartais meistrai pradingsta padare pusę darbo, neatsiėmę jokio užmokesčio ir palikę visus įrankius... kazkoks įdomus reiškinys..
QUOTE(rem@@nt @ 2007 03 16, 11:47)
Del meistrų " dinginejimo"... labai nemaloni situacija. Dažniausiai jie dingsta dėl to, kad vienu metu susitaria su keliais uzsakovais. Jei tik atsiranda koks pelningesnis darbelis - dingsta. O pabaigti kazkieno pradeta darba kiti meistrai labai nemegsta.. Patarimas butu toks - tarkites labai konkreciai, kiek per kiek laiko padarys darbus, kokiomis valandomis dirbs ir t.t. Nemokekite jokiu pinigu nebaigus darbų. Nebent jau butu koks nors konkretus darbas padarytas, pv - sutvarkytas pilnai vienas kambarys-galite moketi dalį. Mums yra tekę pabaigti taip, nuo puses - nemalonus dalykas, ypač jei dar broko buna padaryta..
Idomiausiai kad kartais meistrai pradingsta padare pusę darbo, neatsiėmę jokio užmokesčio ir palikę visus įrankius... kazkoks įdomus reiškinys..
Va va, apie ta "idomu reiskini"...
Maniskis meistras pazadejes tualeta ir vonia suremontuot per dvi savaites remontavo 2 menesius, pradzioj lyg ir normaliai o veliau pradejo daryt broka ant broko Kas geriausia, kai as pasakydavau kad man vienas ar kitas dalykas tikrai netinka (as nekalbu apie smulkius brokelius), jis dar isizeizdavo, galop pareiske kad jam reikia kokiai savaitei draugei padet, sutarem kad iseis savaitei/dviem. Dingo menesiui darbu nepabaiges... Visa laime kad bent pinigu jam nedaviau ne lito dar. Bet jis subrokijo ne tik savo darba, taip kad svelniai tariant kaskart uzejus i tulika iseinu is jo "matam" varydama- nervai nelaiko ziurint i "apkramtytas" sienas, jis sugebejo pradzioj sudauzyt nauja veidrodi (sutarem kad nupirks is savo pinigu nauja) veliau atreme sviestuva i veidrodzio rema, kuris nuo karscio isdege Kai pasakiau kad dabar teks pirk nauja veidrodi su visu remu, jis ir vel isizeide, atseit jis nekaltas kad remas isdege Kyla klausimas, kas tada kaltas, juk ne as ta sviestuva atremiau i veidrodi... sviesias plyteles aptaske kazkokiais nenuvalomais juodais taskeliais, ir dar irodinejo kad jie nusivalo, galop irodziau kad tai-nenuvaloma, sutarem, kad tas kelias aptaskytas plyteles jis pakeis, bet.... Kai nuvaliau dulkes nuo klozeto, paaiskejo, kad ir jis, ir bakelis, taip pat aptaskyti Zodziu, dingo jis pinigu neatsiemes, gal atsiras, o gal ir ne, bet ka man daryt? Jei as dabar pirksiu dar viena klozeta, veidrodi ir ta suma isskaiciuosiu is jo uzmokescio, tai bijau, kad dar jam teks man primoketi, kad kompensuotu viska. Be to, iskur man rast meistrus kurie sutriktu pabaigt jo pradeta darba? Vien zo-absurdiska situacija...
QUOTE(Meda_a @ 2007 03 16, 17:26)
Vien zo-absurdiska situacija...
Tikrai uzjauciu, nes tokiu situaciju daznai tenka matyti... Veliau nereikia stebetis, kad zmones itariai ziuri i meistrus, jais nepasitiki. Manau, taip atsitiko, kad statybu verslas dabar 'ant bangos' ir imasi to visi, kas tik koki nors ir miglota supratima turi apie remonta. Be to, tokie nelabai ismanantys daznai mazesne kaina pasiulo, tai klientams pasirodo patrauklu. Bet veliau stai kas is to iseina.. Kartais pasitaiko visko, juk kad ir kaip besistengiant gali siokiu tokiu nesklandumu atsitikti, netycia ka nors sudauzyti, bet daug ka gali isspresti sazingumas ir paprasciausias zmogiskas poziuris - padarei buk malonus atsiprasyti ir rasti iseiti.
Deja greiciausiai pasirenkamas budas dingti nieko nepaaiskinus...
QUOTE(rem@@nt @ 2007 03 16, 12:47)
Sveikos merginos,
mano meistras taip pat dar sia vasara pradejo remontuot balkona (as planavau pradet nuo balkono,kad pamatyti kaip dirba ir pan.),"krapstesi" beveik 2 menesius,dirbo i diena po 2 val. kas 3 diena ,sugebejo nieko nepadaryt,tik kazkiek sienas islygino. Neistveriau,isvariau (ilgai kentejau, nes meistriukas mano pazistamas,zadejo ir virtuve nebrangiai suremontuot i:) ,paprasiau grazint dali uzstatiniu pinigu,tai jis pas mane jau puse metu vaziuoja ,irankius visus paliko,nu zodziu turiu dabar irankiu kokiu tik noriu ,galesiu pati daryt remonta. Pabaigsiu balkona,pradesiu virtuvejs remonta Reikia tik vasaros sulaukti
O jei rimtai, tai tikras siaubas Uzsukau i sita tema, kad paieskot meistru tel., bet matau kad jus cia taip pat vargstate kaip ir as.Uzjauciu Rimtai mastau savo jegomis suktis.
QUOTE(Meda_a @ 2007 03 16, 16:26)
Va va, apie ta "idomu reiskini"...
Maniskis meistras pazadejes tualeta ir vonia suremontuot per dvi savaites remontavo 2 menesius, pradzioj lyg ir normaliai o veliau pradejo daryt broka ant broko Kas geriausia, kai as pasakydavau kad man vienas ar kitas dalykas tikrai netinka (as nekalbu apie smulkius brokelius), jis dar isizeizdavo, galop pareiske kad jam reikia kokiai savaitei draugei padet, sutarem kad iseis savaitei/dviem. Dingo menesiui darbu nepabaiges... Visa laime kad bent pinigu jam nedaviau ne lito dar. Bet jis subrokijo ne tik savo darba, taip kad svelniai tariant kaskart uzejus i tulika iseinu is jo "matam" varydama- nervai nelaiko ziurint i "apkramtytas" sienas, jis sugebejo pradzioj sudauzyt nauja veidrodi (sutarem kad nupirks is savo pinigu nauja) veliau atreme sviestuva i veidrodzio rema, kuris nuo karscio isdege Kai pasakiau kad dabar teks pirk nauja veidrodi su visu remu, jis ir vel isizeide, atseit jis nekaltas kad remas isdege Kyla klausimas, kas tada kaltas, juk ne as ta sviestuva atremiau i veidrodi... sviesias plyteles aptaske kazkokiais nenuvalomais juodais taskeliais, ir dar irodinejo kad jie nusivalo, galop irodziau kad tai-nenuvaloma, sutarem, kad tas kelias aptaskytas plyteles jis pakeis, bet.... Kai nuvaliau dulkes nuo klozeto, paaiskejo, kad ir jis, ir bakelis, taip pat aptaskyti Zodziu, dingo jis pinigu neatsiemes, gal atsiras, o gal ir ne, bet ka man daryt? Jei as dabar pirksiu dar viena klozeta, veidrodi ir ta suma isskaiciuosiu is jo uzmokescio, tai bijau, kad dar jam teks man primoketi, kad kompensuotu viska. Be to, iskur man rast meistrus kurie sutriktu pabaigt jo pradeta darba? Vien zo-absurdiska situacija...
Oj kaip uzjauciu kokia nesamone. Na man meistras irgi suvare sildomas grindis, tai nuostolis 600. likau be sildomu grindu
Tarp kitko ir mano toletas aptaskytas kazkokiais juodais mazais taskeliais. Na is tolo ju visai nesimato, tik is arti
QUOTE(GUDRĖ @ 2007 03 18, 12:20)
Nejaugi niekas negali pasiūlyti gerų meistrų Šiauliuose?
As zinau neblogus, bet tik Kaune...
Bet kazin kaip dabar ar laisvi, nes jau prasideda didysis remontu sezonas, bet jei kam reikai, galiu mesteleti kontaktus i az