Jeigu kam reiks labai geru ir nebrangininku meistru Vilniuje statybos ar remonto darbams, rasykite man i AZ. Tikrai fainai daro vyrukai, nenusivilsit. Patyrem savo kailiu
QUOTE(Jolita. @ 2007 02 27, 13:08)
Jeigu kam reiks labai geru ir nebrangininku meistru Vilniuje statybos ar remonto darbams, rasykite man i AZ. Tikrai fainai daro vyrukai, nenusivilsit. Patyrem savo kailiu
O gali parašyt ką jie daro ? o dar geriau parodyt
Mes ieskome meistro, kuris moka kokybiskai klijuoti plyteles. Rasykit i AZ. Aciu uz pagalba.
Galiu parekomenduoti elektrikus kaune jei kam reik rasykit i a.z
Mergaitės, o kai meistrai Jums klojo plyteles, tai kip Jums skaičiavo klojimo kainą ? Kvadratiniais metrais ar kaip nors kitaip ? Užduodu tokį durną kalusimą, nes ką tik kalbėjau su savo būsimu meistru. Tai jis ten užsirašęs, kad plytelių klojimas nuo ... litų. Tai klausių, ką reiškia tas "nuo". Jis man paaiškino, kad pagal sudėtingumą. Tada jam sakau, kad man visai paprastai reikia vienodom plytelėm ir dekoratyvynė juostelė per visą ilgį, tai sako už dekoratyvinę juostą + 15 litų už metrą ar taip būna ?
QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 16:56)
. Tada jam sakau, kad man visai paprastai reikia vienodom plytelėm ir dekoratyvynė juostelė per visą ilgį, tai sako už dekoratyvinę juostą + 15 litų už metrą ar taip būna ?
Man vienas meistras uz metra sake gal 7litus, nu jau nepamenu, gal meluoju.
QUOTE(KristiTal @ 2007 03 06, 18:10)
Man vienas meistras uz metra sake gal 7litus, nu jau nepamenu, gal meluoju.
Siaip, pvz jei m2 40 Lt, o yra 10 m2, Tai kaina bus 400 Lt, ir dzin ar yra ta juosta ar ne.
Na pas mus taip. Bet kiekvienas ima individualiai manau.
O sudetingumas pvz nuo 35 iki 45 Lt, tai 35 Lt bus dideles plyteles 60*60 cm, o jei plyteles 18*18 cm tada bus jau pvz 45 Lt.
QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 17:56)
Mergaitės, o kai meistrai Jums klojo plyteles, tai kip Jums skaičiavo klojimo kainą ? Kvadratiniais metrais ar kaip nors kitaip ? Užduodu tokį durną kalusimą, nes ką tik kalbėjau su savo būsimu meistru. Tai jis ten užsirašęs, kad plytelių klojimas nuo ... litų. Tai klausių, ką reiškia tas "nuo". Jis man paaiškino, kad pagal sudėtingumą. Tada jam sakau, kad man visai paprastai reikia vienodom plytelėm ir dekoratyvynė juostelė per visą ilgį, tai sako už dekoratyvinę juostą + 15 litų už metrą ar taip būna ?
Kalbesiu meistrų vardu Klojant plyteles skaičiuoti metro kaina yra sunku. Nebent tai būtų didelės gamybinės patalpos ir lygus paviršius. Kitu atveju ( mažytės vonios, tualetai) viskas priklauso nuo to, kokio lygio sienos, kiek joms reikės paruošimo, kiek toj vonioj vamzdžių, gyvatukų, kokio dydžio plytelės ( didesnes sukloti lengviau), ar dėti lygiai ar kokį raštą (įstrižai ar pan.). Todėl nustatyti metro kainą yra sunku, ir būna nesusipratimų, kai klientas apsiskaičiuoja, kad kainuos maždaus tiek, o vėliau staiga kaina išauga. Taip pat, meistrai mažesnėms patalpoms užsiprašo daugiau. Todėl geriau ( bent mes taip praktikuojame) kai meistrai apžiūri, įvertina situaciją, ir pasako savo kainą už visą darbą, ir tada jau derybų ir susitarimo klausimas.
QUOTE(SoJa @ 2007 03 06, 17:56)
Mums klojo plyteles kv m skaiciavo, dekoru atskirai neeme metrais Kadangi ploto pas mus daug kv m kaina buvo 36 lt
Tiesa aplink zidini bei palanges skaiciavo metrais, nu bet ten ir darbelio buvo, negaila moket (o kaina buvo 40 lt metras)
ir apvadai metrais irgi skaiciavosi, tik jau nepamenu kiek 5 ar 7 lt uzmetra buvo
Siaip labai patenkinta as tuo meistru jau mastau kaip ji pasikviest likusia vonia isklijuot (tiesa pries tai reikia santechnika susipirkt, sugalvot kas kur kaip bus, pasidaryt uzdengimus, impregnuot ir tada jau dziaugtis meistro darbu ) Viena vonia jis per2-3 diena isklijuoja, dar 1 d glaistymo darbams Greita ir kokybiska svarbiausia Jei kam VLN reiktu kontaktus atsiusciau