Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 13, 23:11)
Nesutinku schmoll.gif Žinoma,jei turi laiko,tai gali tvarkytis bigsmile.gif Man negaila pasiūlyt valgyt,jei žmogus dirba,stengiasi...o čia matai jau nebekultūringa pasidarė blink.gif ,o kad šiukšlių nesusirinko,tai baisus nusižengimas darbo kultūrai lotuliukas.gif
MANO NUOMONĖ-KOKIE ŠEIMININKAI,TOKS IR REZULTATAS tongue.gif

nu jau nu jau...tai nori pasakyt kad jei statybose yra lauko WC o darbininkai sh.. po egle tai irgi seimininkai kalti? g.gif
kiekvienas padorus darbininkas turetu teikti servisa nuo ... iki, ir siuksliu kurios atsirado jam dirbant, susirinkimas privalomas ax.gif niekas nepraso kuopti to, kas jam nepriklauso blink.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 13, 19:06)
Kažkaip netikiu,kad specialiai ''ant durniaus''pataisė schmoll.gif Mačiau ne vieną ir ne du jų darytus remontus (visiems pažystamiems ir giminėms užrodėm)ir niekas nesiskndė.   O jūs matėt,kad taip pataisė ir nieko nesakėt,ar tik vėliau taip pasidarė?  g.gif Ką jie sakė?
Jau šiukšles tvarkyt,tai tikrai ne meistram priklauso  lotuliukas.gif Samdai žmones ir moki pinigus už remonto darbus,o netvarka jau ne jų reikalas  lotuliukas.gif

Aš tik išsakiau savo nuomonę dėl pataisymo... Jų telefonas vis dar yra čia - tegul pačios mamos sprendžia, ar rinktis jų paslaugas, ar ne. Ir vis tiek esu įsitikinusi, kad po meistrų darbo neprivalau rinkti jų cigarečių nuorūkų ir kt šiukšlių.

Tikrai matau, kad jie turi patirties ir savo darbą išmano - dėl to ir rekomendavau specialiai juos (galėjau nesivarginti) - juk sumokėjom 6 tūkst. Lt, o jau kai reikėjo pataisyti įtrūkimus (neva nemokamai ar už l mažą sumą), manau, kad jie nematė reikalo pasistengt. Tai tiek

Daugiau neturiu ką pridurti ir nematau reikalo ginčytis
Papildyta:
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 13, 22:11)
Nesutinku schmoll.gif Žinoma,jei turi laiko,tai gali tvarkytis bigsmile.gif Man negaila pasiūlyt valgyt,jei žmogus dirba,stengiasi...o čia matai jau nebekultūringa pasidarė blink.gif ,o kad šiukšlių nesusirinko,tai baisus nusižengimas darbo kultūrai lotuliukas.gif
MANO NUOMONĖ-KOKIE ŠEIMININKAI,TOKS IR REZULTATAS tongue.gif

Mes jiems net ir pavalgyti esame nuvežę, kai matėm, kad stengiasi ir nelabai suprantu prie ko čia šeimininkai ir rezultatas. Prašom pamąstyt prieš rašant....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaigule: 14 vasario 2007 - 10:05
QUOTE(Svaigule @ 2007 02 14, 10:04)
Aš tik išsakiau savo nuomonę dėl pataisymo... Jų telefonas vis dar yra čia - tegul pačios mamos sprendžia, ar rinktis jų paslaugas, ar ne. Ir vis tiek esu įsitikinusi, kad po meistrų darbo neprivalau rinkti jų cigarečių nuorūkų ir kt šiukšlių.

Tikrai matau, kad jie turi patirties ir savo darbą išmano - dėl to ir rekomendavau specialiai juos (galėjau nesivarginti) - juk sumokėjom 6 tūkst. Lt, o jau kai reikėjo pataisyti įtrūkimus (neva nemokamai ar už l mažą sumą), manau, kad jie nematė reikalo pasistengt. Tai tiek

Daugiau neturiu ką pridurti ir nematau reikalo ginčytis
Papildyta:
Mes jiems net ir pavalgyti esame nuvežę, kai matėm, kad stengiasi ir nelabai suprantu prie ko čia šeimininkai ir rezultatas. Prašom pamąstyt prieš rašant....

Ta sms apie maistą visai ne tau ir man visai nesvarbu,kaip ten jūs bendravot ax.gif Čia kitai mamytei parašyta doh.gif Ot diskusija užvirė dėl kažkokių nesutvarkytų šiūkšlių,manau,rankos nenukrito jas renkant,juk po pataisymo daug šiukšlių nebūna bigsmile.gif Tikriausiai nematę kaip atrodo butas tik po remonto(netvarkytas),todėl čia ir parašei.Man net į galvą nešautų rašyt tokius dalykus internete lotuliukas.gif Suprantu kas dėl taisymo,bet dėl šiukšlių doh.gif
Laukiu...laukiu kitų tinginčių pasišluot komentarų,nes žinau ,kad čia visos ''darbo kultūros''ekspertės biggrin.gif
Smalsu man pasidarė , paklausiu kaip ten buvo jo pačio(turi ateit del grindų šią sav.).
Atsakyti
Sveiki,

kadangi su vienais meistrais nepasisekė, tai skubiai ieškome kitų.
Reikia padaryti visus darbus nuo A iki Z vonioje, tualete ir koridoriuje.

Gal kas galėtų rekomenduoti patikimus meistrus, kurie norėtų dirbti ir užsidirbti.

Pasiūlymus teikite į AŽ.

lauksim pagalbos.
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 02 17, 11:45)
Sveiki,

kadangi su vienais meistrais nepasisekė, tai skubiai ieškome kitų.
Reikia padaryti visus darbus nuo A iki Z vonioje, tualete ir koridoriuje.

Gal kas galėtų rekomenduoti patikimus meistrus, kurie norėtų dirbti ir užsidirbti.

Pasiūlymus teikite į AŽ.

lauksim pagalbos.
Ačiū

Jei Vilniuje, tai galiu parekomenduoti, vyras labai viską gražiai padarė. Darė mums šildomas grindis ir vedžiojo vamzdžius santechnikai rūsyje. MB patenkintas jo darbu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 17 vasario 2007 - 10:16
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 02 17, 11:16)
Jei Vilniuje, tai galiu parekomenduoti, vyras labai viską gražiai padarė. Darė mums šildomas grindis ir vedžiojo vamzdžius santechnikai rūsyje. MB patenkintas jo darbu.

Vilniuje, Vilniuje pamiršau parašyti labai reikia.
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 02 17, 12:32)
Vilniuje, Vilniuje pamiršau parašyti labai reikia.

Atsakiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 02 17, 11:43)
Atsakiau  4u.gif

Ačiū už pagalbą, tačiau jie užsiims tik su elektra , santechnika. O plytelių ir sienų paruošimu ir t.t. nedaro.

gal dar kas ką turi pasiūlyti, nes seni meistrai pradėjo darbą ir teko atsisveikinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kasiopėja: 17 vasario 2007 - 12:14
galeciau rekomenduoti Mazeikiuose geras dazytojas,namuose ir ofise dare remonta neturiu jokiu pretenziju +37061862981
Atsakyti
QUOTE(Kasiopėja @ 2007 02 17, 14:10)
gal dar kas ką turi pasiūlyti, nes seni meistrai pradėjo darbą ir teko atsisveikinti.

Sveikute,

As tau parasiau i AZ del geru meistru. Jei dar ne per velu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolita.: 21 vasario 2007 - 09:54
Ačiū visiems atsiliepisiems.

Meistrus jau turime, jūsų rekomenduotus. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 14, 10:58)

Smalsu man pasidarė , paklausiu kaip ten buvo jo pačio(turi ateit del grindų šią sav.).

Tai vat,ėmiau ir paklausiau kaip ten buvo:geda2: Kaina (150Lt)kartu su dažais,o ne vien už darbą .O ir šiaip aš kitaip elgčiausi t.y.pirma paklausčiau meistrų kodėl atsirado tie įdubimai pataisymo vietose,o ne peikčiau neišsiaiškinus,kaip padarėt jūs. Sakė,kad taip kartais atsitinka(susitraukia per daug tinkas ar kažkas pan.pamiršiau kaip ten tiksliai sakė kol prisiruošiau parašyt blush2.gif ) ir tikrai būtų pataisę mirksiukas.gif
Atsakyti