Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

Jei kam reikia apdailos meistrų Kaune - pagelbesiu i až. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki!
Labai reikia gero ir nebrangaus apdailininko Klaipedoje suklijuoti plyteles ir pakabinti lubas vonioje... ax.gif
Atsakyti
TITŪŠKA, Svaigule, gal galite parašyti, kokius dar darbus atlieka Dainius 4u.gif AČIŪ 4u.gif

Gal kas nors galite parekomenduoti gerus statybininkus Vilniuje 4u.gif Ir stogdengius 4u.gif AČIŪ mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 02 11, 13:33)
TITŪŠKA, Svaigule, gal galite parašyti, kokius dar darbus atlieka Dainius  4u.gif AČIŪ  4u.gif

Vidaus apdailą t.y.sienų paruošimas,dažymas,gipso plokščių montavimas...(plytelių nededa) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 12, 01:12)
Vidaus apdailą t.y.sienų paruošimas,dažymas,gipso plokščių montavimas...(plytelių nededa) 4u.gif

Ačiū už atsakymą mirksiukas.gif aciuks.gif
Atsakyti

Aš tai jau supykau ant jų (Dainiaus ir kt) - pas mus naujas namas, tai vaikšto. Buvo sienoje įtrūkimas dažų... Jie sakė, kad ateis ir nemokamai sutvarkys, jeigu kažkas ne taip. Atvažiuot, tai atvažiavo, bet pasakė, kad ne jų kaltė, kad įtrūko ir reikėjo sumokėti 150 Lt (dėl to, tai dar nieko), bet kad jų pataisymas situacijos visai nepagerino...

Nu nžn... kur niekas neįtrūko, tai gražu, bet kai jau taisyt reikėjo, tai tragedija verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svaigule: 12 vasario 2007 - 13:21
QUOTE(Svaigule @ 2007 02 12, 13:19)
Aš tai jau supykau ant jų (Dainiaus ir kt) - pas mus naujas namas, tai vaikšto. Buvo sienoje įtrūkimas dažų... Jie sakė, kad ateis ir nemokamai sutvarkys, jeigu kažkas ne taip. Atvažiuot, tai atvažiavo, bet pasakė, kad ne jų kaltė, kad įtrūko ir reikėjo sumokėti 150 Lt (dėl to, tai dar nieko), bet kad jų pataisymas situacijos visai nepagerino...

Nu nžn... kur niekas neįtrūko, tai gražu, bet kai jau taisyt reikėjo, tai tragedija  verysad.gif

Negi nebuvot girdėję,kad su naujais namais taip būna g.gif Pas mus lango stiklas trūko,kai namas''vaikščioja''(medinius buvom susisdėję),juk ne langų firma kalta,kad taip nutiko doh.gif Ir mums kai darė,tai paaiškino,kad sutaisys jų padarytą ''broką''nemokamai... schmoll.gif,o pas jus kiek suprantu tai per blokų sujungimus trūko ar kampuose,kur jungiasi siena(jų kaltė,jei sutrūko vidury bloko,atsilupo dažai ar pan.) Nesupykit,bet kažkaip negražiai man čia atrodo,kai iškart peikiat čia:mmm Pati sakėt''kur niekas neįtrūko, tai gražu'',o ką jie kalti,kad nams vaikščioja g.gif Čia tik mano nuomonė, bet tikrai nemanau,kad yra tokie meistrai,kurie taip padarytų remontą,kad atlaikytų ''vaikščiojančias''sienas :ax:Neturiu nieko bendra su apdala,bet taip jau išsivaizduoju,kad taisymas neduoda tokio pat rezultato,kaip tiką padarytas remontas blink.gif ' Kodėl tada nepeikiat namą stačiusios firmos?čia tas pats,juk jie negali pastatyt namo,kad jis ''nevaikščiotų" lotuliukas.gif Bet jei būtų pastatę,tai nebūtų jokių įtrūkimų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TITŪŠKA: 13 vasario 2007 - 11:30
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 13, 11:29)
Negi nebuvot girdėję,kad su naujais namais taip būna g.gif Pas mus  lango stiklas  trūko,kai namas''vaikščioja''(medinius buvom susisdėję),juk ne langų firma kalta,kad taip nutiko doh.gif Ir mums kai darė,tai paaiškino,kad sutaisys jų padarytą ''broką''nemokamai... schmoll.gif,o pas jus kiek suprantu tai per blokų sujungimus trūko ar kampuose,kur jungiasi siena(jų kaltė,jei sutrūko vidury bloko,atsilupo dažai ar pan.) Nesupykit,bet kažkaip negražiai man čia atrodo,kai iškart peikiat čia:mmm Pati sakėt''kur niekas neįtrūko, tai gražu'',o ką jie kalti,kad nams vaikščioja g.gif Čia tik mano nuomonė, bet tikrai  nemanau,kad yra tokie meistrai,kurie taip padarytų remontą,kad  atlaikytų ''vaikščiojančias''sienas :ax:Neturiu nieko bendra su apdala,bet taip jau išsivaizduoju,kad taisymas neduoda tokio pat rezultato,kaip tiką padarytas remontas blink.gif ' Kodėl tada nepeikiat namą stačiusios firmos?čia tas pats,juk jie negali pastatyt namo,kad jis ''nevaikščiotų" lotuliukas.gif Bet jei būtų pastatę,tai nebūtų jokių įtrūkimų lotuliukas.gif

Aš jų visai nekaltinu dėl to, kad namas vaikšto ir kad sienos trūko, jei taip būtų buvę, tai turbūt ir taisyt nebūtumėm prašę... ax.gif Net nesistebėjom, kai įtrūko - normalu.
Bet kad pataisė "ant durniaus", tai pyktis ima... Man negaila, kaip jau ir rašiau, to 150 Lt už taisymą, kad tik būtų nauda iš to. O dabar tose vietose, kur užtaisė didžiausi grioviai liko - daug baisiau atrodo nei suskilinėję dažai buvo iki to. Be to, ar skubėjo jie, ar ką, bet visas savo šiukšles paliko bute (ko nebuvo tada, kai darė remontą...)
Atsakyti
QUOTE(Svaigule @ 2007 02 13, 14:58)
Aš jų visai nekaltinu dėl to, kad namas vaikšto ir kad sienos trūko, jei taip būtų buvę, tai turbūt ir taisyt nebūtumėm prašę...  ax.gif Net nesistebėjom, kai įtrūko - normalu.
Bet kad pataisė "ant durniaus", tai pyktis ima... Man negaila, kaip jau ir rašiau, to 150 Lt už taisymą, kad tik būtų nauda iš to. O dabar tose vietose, kur užtaisė didžiausi grioviai liko - daug baisiau atrodo nei suskilinėję dažai buvo iki to. Be to, ar skubėjo jie, ar ką, bet visas savo šiukšles paliko bute (ko nebuvo tada, kai darė remontą...)

Kažkaip netikiu,kad specialiai ''ant durniaus''pataisė schmoll.gif Mačiau ne vieną ir ne du jų darytus remontus (visiems pažystamiems ir giminėms užrodėm)ir niekas nesiskndė. O jūs matėt,kad taip pataisė ir nieko nesakėt,ar tik vėliau taip pasidarė? g.gif Ką jie sakė?
Jau šiukšles tvarkyt,tai tikrai ne meistram priklauso lotuliukas.gif Samdai žmones ir moki pinigus už remonto darbus,o netvarka jau ne jų reikalas lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Persiprašau, visos temos perskaityt dėl laiko stokos negalėjau, bet gal ką sudomins: geras mano pažįstamas (universalus statybininkas) galėtų atlikti vidaus/lauko darbus, remontą, etc. Vilniuje. Na, bet dėl visko jau čia su juo reiktų tartis. Rašykit man į AŽ, jei reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 02 13, 19:06)
Jau šiukšles tvarkyt,tai tikrai ne meistram priklauso  lotuliukas.gif Samdai žmones ir moki pinigus už remonto darbus,o netvarka jau ne jų reikalas  lotuliukas.gif

nu laba diena blink.gif normalus meistrai tikrai po saves siuksles susirenka,dabar nebe tie laikai,kad meistrui dar pietus taisai ir siuksles po jo darbo renki doh.gif Cia paprasciausia darbo kultura-ka prisiukslinai tai ir susirink
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2007 02 13, 21:57)
nu laba diena  blink.gif  normalus meistrai tikrai po saves siuksles susirenka,dabar nebe tie laikai,kad meistrui dar pietus taisai ir siuksles po jo darbo renki  doh.gif  Cia paprasciausia darbo kultura-ka prisiukslinai tai ir susirink

Nesutinku schmoll.gif Žinoma,jei turi laiko,tai gali tvarkytis bigsmile.gif Man negaila pasiūlyt valgyt,jei žmogus dirba,stengiasi...o čia matai jau nebekultūringa pasidarė blink.gif ,o kad šiukšlių nesusirinko,tai baisus nusižengimas darbo kultūrai lotuliukas.gif
MANO NUOMONĖ-KOKIE ŠEIMININKAI,TOKS IR REZULTATAS tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TITŪŠKA: 13 vasario 2007 - 22:12