KristiTal SAUNUOLE Zinau kiek nervu kainuoja,kai pamatai tokius''sedevrus''
Galiu rekomenduoti meistrus kurie jau sudejo vonioje plyteles.
Arvydas 861432521
Remigijus 863432051
Man patiko ju darbas.
Jie dar daro viso buto apdaila, bet pas mane nedare.
Arvydas 861432521
Remigijus 863432051
Man patiko ju darbas.
Jie dar daro viso buto apdaila, bet pas mane nedare.
[Norim isversti viena siena gal zinot meistrus kurie yuo uzsiima.Parasykit i AZ.ir reiktu meistro kuris detu plyteles Vilniuje...ACIU
QUOTE(GAJANA @ 2006 11 30, 16:55)
galiu paklaust pas saviskius, o vonioj klosi?
Sveikos mamos! Ir pas mane analogiška situacija - reikia klijuot plyteles, pasakė - nebespėju, galiu tik po Naujų metų. O viskas turi būti padaryta iki gruodžio 22d., nes bus pridavimas Valstybinei komisijai Gajana, gal galėtum savo meistrų paklausti, arba kas nors turit ką rekomenduoti? Man reikia tik vonią išklijuoti, Vilniuje.
Sveikos,
gal kas ka nors girdejot apie meistus is UAB Baltic boilding constructions. Mano pazistama ruosiasi samdyti juos viso buto remontui, rado juos pagal skelbima. Kazin ar patikimi
gal kas ka nors girdejot apie meistus is UAB Baltic boilding constructions. Mano pazistama ruosiasi samdyti juos viso buto remontui, rado juos pagal skelbima. Kazin ar patikimi
QUOTE(Kriste222 @ 2006 12 08, 11:27)
Sveikos,
Mano bendradarbe yra anksciau su jais dirbusi. Sake, kad ta firma pakeitusi jau gal trecia pavadinima, nes kaskart bankrutuoja del aferu. Is esmes firma labai nepatikima ir patartina neprasidet. Nuolat keiciasi darbuotojai, nes jiems nesumokomos algos. Dazniausiai klientai susigundo ju gana graziu internetiniu puslapiu ir susidaro gera ispudi.
p.s. isikisau, nes kaip tik vakar darbe apie ta firma kalba uzejo. O cia va ir klausima pamaciau i tema
Gal kas gali rekomenduoti gerus dazytojus (kurie pas jus gerai padare),musu veluoja savaitei, kitam objekte dar dirba ,zodziu skubiai reik pradeti dazymo darbus,o nera kam
Aciuks is anksto
Aciuks is anksto
QUOTE(GAJANA @ 2006 11 26, 18:15)
man irgi vilniuje nerealiai apdaila bute padare , esu patenkinta, jei kam reikia meistru nr. galiu duot
Dar norejau kai ko pasiteirauti,bet tavo AZ matyt perpildytas,zinute nenusisiuncia
QUOTE(Lieputė @ 2005 11 03, 12:41)
Sveiki visi..Na nezinau ar taip galima, bet pareklamuosiu savo vyra Jis uzsiema tokiais darbeliais kaip buto remontas, apdaila, vienu zodziu nuo a iki z..Sritys : Vilnius ir aplink Vilniu..Jei kas susidomejo rasykit..
Labas. Nuo sausio pradzios mums naujai pastatytam bute reikia gero meistro sienoms ir luboms, taip pat santechnikai. Butas 50 kv. Reikes paruosti ir nudazyti lubas ir sienas. Kokios kainos, per kiek laiko padarot?
jei ka domina tokie ir panasus darbeliai, rasykit i az galiu atsiusti daugiau nuotrauku