Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

KristiTal SAUNUOLE thumbup.gif Zinau kiek nervu kainuoja,kai pamatai tokius''sedevrus'' schmoll.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti meistrus kurie jau sudejo vonioje plyteles.
Arvydas 861432521
Remigijus 863432051
Man patiko ju darbas.
Jie dar daro viso buto apdaila, bet pas mane nedare.
Atsakyti
[Norim isversti viena siena gal zinot meistrus kurie yuo uzsiima.Parasykit i AZ.ir reiktu meistro kuris detu plyteles Vilniuje...ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitav: 06 gruodžio 2006 - 15:44
QUOTE(GAJANA @ 2006 11 30, 16:55)
galiu paklaust pas saviskius, o vonioj klosi?

Sveikos mamos! Ir pas mane analogiška situacija - reikia klijuot plyteles, pasakė - nebespėju, galiu tik po Naujų metų. O viskas turi būti padaryta iki gruodžio 22d., nes bus pridavimas Valstybinei komisijai schmoll.gif Gajana, gal galėtum savo meistrų paklausti, arba kas nors turit ką rekomenduoti? Man reikia tik vonią išklijuoti, Vilniuje.
Atsakyti
Sveikos,

gal kas ka nors girdejot apie meistus is UAB Baltic boilding constructions. Mano pazistama ruosiasi samdyti juos viso buto remontui, rado juos pagal skelbima. Kazin ar patikimi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2006 12 08, 11:27)
Sveikos,

gal kas ka nors girdejot apie meistus is UAB Baltic boilding constructions. Mano pazistama ruosiasi samdyti juos viso buto remontui, rado juos pagal skelbima. Kazin ar patikimi g.gif

Mano bendradarbe yra anksciau su jais dirbusi. Sake, kad ta firma pakeitusi jau gal trecia pavadinima, nes kaskart bankrutuoja del aferu. Is esmes firma labai nepatikima ir patartina neprasidet. Nuolat keiciasi darbuotojai, nes jiems nesumokomos algos. Dazniausiai klientai susigundo ju gana graziu internetiniu puslapiu ir susidaro gera ispudi.
p.s. isikisau, nes kaip tik vakar darbe apie ta firma kalba uzejo. O cia va ir klausima pamaciau i tema ax.gif
Atsakyti
Gal kas gali rekomenduoti gerus dazytojus (kurie pas jus gerai padare),musu veluoja savaitei, kitam objekte dar dirba ,zodziu skubiai reik pradeti dazymo darbus,o nera kam doh.gif
Aciuks is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GAJANA @ 2006 11 26, 18:15)
man irgi vilniuje nerealiai apdaila bute padare  thumbup.gif , esu patenkinta, jei kam reikia meistru nr. galiu duot wink.gif

Dar norejau kai ko pasiteirauti,bet tavo AZ matyt perpildytas,zinute nenusisiuncia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2005 11 03, 12:41)
Sveiki visi..Na nezinau ar taip galima, bet pareklamuosiu savo vyra smile.gif Jis uzsiema tokiais darbeliais kaip buto remontas, apdaila, vienu zodziu nuo a iki z..Sritys : Vilnius ir aplink Vilniu..Jei kas susidomejo rasykit..

Labas. Nuo sausio pradzios mums naujai pastatytam bute reikia gero meistro sienoms ir luboms, taip pat santechnikai. Butas 50 kv. Reikes paruosti ir nudazyti lubas ir sienas. Kokios kainos, per kiek laiko padarot?
Atsakyti
Galiu pasiulyt meistra , kuris kloja plyteles taip pat ruosia dazymui ir dazo. Kaune.
Susidomejusiems - i az
Atsakyti
jei ka domina tokie ir panasus darbeliai, rasykit i az ax.gif galiu atsiusti daugiau nuotrauku
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kameja_x: 19 gruodžio 2006 - 12:09
zinau gerus laminato meistrus.kloja tikrai kokybiskai.kainos ne pacios maziausios bet kokybe atitinka ja.jei kam reiks rasykit.kiek zinau daro ir kitus apdailos darbus,bet specializuojasi laminato klojime
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miksas: 20 gruodžio 2006 - 23:25