Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

man irgi vilniuje nerealiai apdaila bute padare thumbup.gif , esu patenkinta, jei kam reikia meistru nr. galiu duot wink.gif
Atsakyti
gal šiauliuose kas turėjot puikių apdailininkų?
Atsakyti
Na,mums tada tikrai pasiseke su meistrais,nes nebuvo jokių netikėtumų(neradau prie ko prisikabint,nors šiaip esu priekabi) tongue.gif
jei kam prireiks 8-602-17353 Dainius
Atsakyti
o gal kas galit parekomenduoti kokia brigadele, dirbancia Panevezyje? smile.gif Reiketu taip intensyviai greitai 3 kambariu butuka irengti - pakeisti vamzdyna, sudeti plyteles ir kitus vonios "pribumbasus" kambariuose pakabinti lubas ir isdazyti, dar grindis medines nuslifuoti ir perlakuoti.
Atsakyti
Na pagaliau ir aš susiradau meistrus virtuvei smile.gif
Atsakyti
jei kam reikia dekoratoriu kaune (glaisto, dazo, tapetuoja, daro ivairias teksturas, metalu imitacijas ir t.t., kloja plyteles), rasykit i az. dirba tikrai labai kokybiskai, negeriantys, viskas atliekama laiku ax.gif
Atsakyti
LABAI BLOGAS PLYTELIU MEISTRAS :

ANDRIUS 867509364

user posted image

Labai prastai virtuveje sudejo, o kur reikejo daryti kampa tai isvis plyteles tarsi nukandziotos niekas nesueina, zodziu siaubas, kas pamato issigasta. Reikes perdeti ta kampa tai tikrai. doh.gif doh.gif doh.gif

Ir dar pusiau per pazistamus ji atsiunte, susikoliojau paskui. Vonioj pilna nesamoniu pridare, tai kiti meistrai jau viska istaise.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KristiTal: 29 lapkričio 2006 - 09:25

O gal vis tik kas nors meistriukus Panevezyje gali parekomenduoti? g.gif
Atsakyti
KristiTal šaunuolė thumbup.gif , išsamiau ir būt negali, tikiuosi ryt pas mane ne šitas ateis protest.gif
Atsakyti
šaunuolė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man laaaabai reikia plyteliu klojejo Vilniuje verysad.gif , mamietes padekit. Bet kad dirbtu tikrai kokybiskai, greitai ir ne pigiai.
Maniskiai kur tariausi kai atejo laikas kloti, nekelia telefono jau savaite mad.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(Forma @ 2006 11 30, 13:36)
Man laaaabai reikia plyteliu klojejo Vilniuje  verysad.gif , mamietes padekit. Bet kad dirbtu tikrai kokybiskai, greitai ir ne pigiai.
Maniskiai kur tariausi kai atejo laikas kloti, nekelia telefono jau savaite  mad.gif  help.gif

galiu paklaust pas saviskius, o vonioj klosi?
Atsakyti