man irgi vilniuje nerealiai apdaila bute padare , esu patenkinta, jei kam reikia meistru nr. galiu duot
Na,mums tada tikrai pasiseke su meistrais,nes nebuvo jokių netikėtumų(neradau prie ko prisikabint,nors šiaip esu priekabi)
jei kam prireiks 8-602-17353 Dainius
jei kam prireiks 8-602-17353 Dainius
o gal kas galit parekomenduoti kokia brigadele, dirbancia Panevezyje? Reiketu taip intensyviai greitai 3 kambariu butuka irengti - pakeisti vamzdyna, sudeti plyteles ir kitus vonios "pribumbasus" kambariuose pakabinti lubas ir isdazyti, dar grindis medines nuslifuoti ir perlakuoti.
Na pagaliau ir aš susiradau meistrus virtuvei
jei kam reikia dekoratoriu kaune (glaisto, dazo, tapetuoja, daro ivairias teksturas, metalu imitacijas ir t.t., kloja plyteles), rasykit i az. dirba tikrai labai kokybiskai, negeriantys, viskas atliekama laiku
LABAI BLOGAS PLYTELIU MEISTRAS :
ANDRIUS 867509364
Labai prastai virtuveje sudejo, o kur reikejo daryti kampa tai isvis plyteles tarsi nukandziotos niekas nesueina, zodziu siaubas, kas pamato issigasta. Reikes perdeti ta kampa tai tikrai.
Ir dar pusiau per pazistamus ji atsiunte, susikoliojau paskui. Vonioj pilna nesamoniu pridare, tai kiti meistrai jau viska istaise.
ANDRIUS 867509364
Labai prastai virtuveje sudejo, o kur reikejo daryti kampa tai isvis plyteles tarsi nukandziotos niekas nesueina, zodziu siaubas, kas pamato issigasta. Reikes perdeti ta kampa tai tikrai.
Ir dar pusiau per pazistamus ji atsiunte, susikoliojau paskui. Vonioj pilna nesamoniu pridare, tai kiti meistrai jau viska istaise.
O gal vis tik kas nors meistriukus Panevezyje gali parekomenduoti?
KristiTal šaunuolė , išsamiau ir būt negali, tikiuosi ryt pas mane ne šitas ateis
Man laaaabai reikia plyteliu klojejo Vilniuje , mamietes padekit. Bet kad dirbtu tikrai kokybiskai, greitai ir ne pigiai.
Maniskiai kur tariausi kai atejo laikas kloti, nekelia telefono jau savaite
QUOTE(Forma @ 2006 11 30, 13:36)
Man laaaabai reikia plyteliu klojejo Vilniuje , mamietes padekit. Bet kad dirbtu tikrai kokybiskai, greitai ir ne pigiai.
galiu paklaust pas saviskius, o vonioj klosi?