[COLOR=red][B][/B][B][FONT=Times][FONT=Times][SIZE=7]labas visiems,
man beprotiskai reikia meistru, kas galetu isklijuoti tapetus, pries tai nulupti nuo sienu dazus, nes jie atsoko taippat virtuveje apsigyveno pelesis, kuris man bado akis.
meistru reiktu klaipedoje.
labai labai dekui uz pagalba
labas visiems,
man beprotiskai reikia meistru, kas galetu isklijuoti tapetus, pries tai nulupti nuo sienu dazus, nes jie atsoko taippat virtuveje apsigyveno pelesis, kuris man bado akis.
QUOTE(Kaput @ 2006 10 01, 14:52)
labas visiems,
Kaput uzteks matom ko reikia, jei kas susidomes parasys nereikia skelbti informacijos n kartu..
Labai ieškau meistriuko, kuris galėtų perdažyti balkoną. Kiek kalbinau meistrų, niekas nenori terliotis su tokiu "mažmoniu". Gal ką turit pasiūlyti?
Gyvenu Kaune.
Gyvenu Kaune.
QUOTE(romi @ 2006 09 27, 09:50)
Laab dienele!!!
Gal kas gali rekomenduoti meistrelius remonto darbams. Reiktų ir sienas pagriauti, ir pamūryti, ir su gipskartoniu padėlioti, ir plytelėmis vonią, tuliką, virtuvę iškloti. Vienžo, nemenkas veiksmas Klaipėdoje.
Būčiau dėkinga už rekomendacijas
Gal kas gali rekomenduoti meistrelius remonto darbams. Reiktų ir sienas pagriauti, ir pamūryti, ir su gipskartoniu padėlioti, ir plytelėmis vonią, tuliką, virtuvę iškloti. Vienžo, nemenkas veiksmas Klaipėdoje.
Būčiau dėkinga už rekomendacijas
galeciau....... dirba gerai ir tikrai kokybiskai, nepasigailejau nei as, nei mano pazistami...... tikrai geri meistriukai. veiksmas vyksta klaipedoje.
868939661 edvardas
Sveiki!
Tai temuke noreciau iskelt
LAAAAAAAbai reikia meistru, gal kas jau susiremontavo? Parekomennduokite, pls Reikia beveik kapitaliai sutvarkyti 62 kv.m buta : santechnika, plyteliu klijavimas, sienu lyginimas, dazymas, laminato klojimas....
Mums nu taip nesiseka rast. Lyg radom, susitarem ... tai ranka susilauze Dabar, sako reabilitacija dar puse metu
Susitarem su kitais, tai pirma diena nepasirode.,, telefonas iki siol atjungtas
Nu nekas!
Tai temuke noreciau iskelt
LAAAAAAAbai reikia meistru, gal kas jau susiremontavo? Parekomennduokite, pls Reikia beveik kapitaliai sutvarkyti 62 kv.m buta : santechnika, plyteliu klijavimas, sienu lyginimas, dazymas, laminato klojimas....
Mums nu taip nesiseka rast. Lyg radom, susitarem ... tai ranka susilauze Dabar, sako reabilitacija dar puse metu
Nu nekas!
QUOTE(Nataliuke @ 2006 10 04, 22:19)
sunku su meistrai nerealiai iš patirties žinau
dar luboms sienoms ir grindims galima susirasti, bent jau kaune, bet laukti vis tiek reikia, o laukimo laikas priklauso kaip pristato medžiagas tiems pas ką dirba darbininkai šiuo metu, nes bent jau iš darbinkų kalbos supratau žiauriai užlaiko šitie dalykai, tai nėra pinigų, tai medžiagų ir pan., o artėja drėgnas sezonas tai ir patalpų džiuvimas stabdys
o santechniką ir plytelės tai kad ateitu apžiūrėt reikia pora savaičių laukti, o kad darbuotis tai pora mėn
kad neatėjo dar darbų nepradėję tai gal ir geriau, negu būtų pradėję ir dingę eigoj
galiu tik savo patirtim pasidalinti, išgirdau, kad mūsų name vyksta remontas ir einu beldžiuosi ir kalbu, o dar ir darbų kokybe matau. renkuosi tlf
sėkmės ieškant
QUOTE(hesė @ 2006 10 02, 09:03)
Labai ieškau meistriuko, kuris galėtų perdažyti balkoną. Kiek kalbinau meistrų, niekas nenori terliotis su tokiu "mažmoniu". Gal ką turit pasiūlyti?
Gyvenu Kaune.
Gyvenu Kaune.
Aš tai pati bandysiu nuteplioti balkoną, manau, kad didelio preciziškumo nereikia, be to, plotas tikrai nedidelis, todėl rasi meistrą nebent dar ir pora kambariu dažyti reikėtų, o vien tik dėl balkono, tai tikrai sunku bus.
Vajei kaip su meistrais sunku. Reikėjo ir mums sienas griauti, lyginti, tapetuoti, dastatyti sieną iš gipskartonio, pakabinti lubas, klijuoti grindis ir .t.t. Labai ilgai ieškojom meistrų. Paskui vyras nusispjovė ir viską pats padarė Žinoma krapštėsi, daug nugnybė laiko nuo mūsų, bet atrodo liuks Tik dabar jau prisišaukėm meitrą plyteles kloti, nes čia jau ir vyras pasakė STOP
Žiūrint ko reikia turiu pažįstamą jei ką rašyk į AŽ
O man reikia meistro, kuris dujinę viryklę galėtų pakeisti Vilniuje, gal kas nors galėtų parekomenduoti?