Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

Sveikučiai, gal kas galit parekomenduot nebrangininkus ir gerai dirbančius meistrus pakabinamoms luboms įrengti?
Jei ką - parašykit į AŽ

Būsiu laaabai dėkingas smile.gif
Atsakyti
Skubiai reikia santechniko. verysad.gif Reik pakeisti radiatorių.Iš tikrūjų tai darbo labai daug,bet radiatorių keist reik skubiai,nes negalėsim kūrent ir sušalsim.
Labai laukiu. 4u.gif
Atsakyti
labai labai reik meistru, kas galetu sutvarkyti kambari, kuriame yra nemazas pelesis.

aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Laab dienele!!!
Gal kas gali rekomenduoti meistrelius remonto darbams. Reiktų ir sienas pagriauti, ir pamūryti, ir su gipskartoniu padėlioti, ir plytelėmis vonią, tuliką, virtuvę iškloti. Vienžo, nemenkas veiksmas Klaipėdoje.
Būčiau dėkinga už rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galit parekomenduoti gerus meistrus-mums reikia kolidoriaus sienas nuglaistyti,zodziu paruosti dazymui.Buciau laaaaaaaaaaaaaaaabai dekinga biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Visiems- SVEIKI
Aš manau,kad visų galų "labai geras" meistras negali būti.
Teko samdyti du meistriukus apdailai. Labai džiaugiuosi darbu.Jokių problemų , "siurprizų" nebuvo. Kainą pasakė iš karto.
Jei kam reikia, parašau jų tel.: 8 620 44218 Liutauras
Jie dirba dviese, bet viską aptardavau su šiuo vyruku. Tiesa, jie-Kauniečiai.
Tai sėkmės !
Atsakyti

Kaip šaunu, kad dar gerų meistrų yra, nes man taip atsibodo tie visi jų siurprizai, "bėdos" namie ir neišsigaruojantis alkoholio tvaikas doh.gif . Tikrai nenoriu nieko įžeisti, bet per 2,5 mėnesio nesutikau nė vieno, kurį dar galėčiau kam nors rekomenduoti ax.gif .
Turbūt daugiau gyvenime remonto nebedarysiu cool.gif .
Atsakyti
Sveiki,

Panašių temų daug (jei yra analogiškų padėkite rasti, nes esu čia žalia rolleyes.gif smile.gif )

Turiu bėdelę, pirkome butą su remontu, tačiau praėjus porai metelių pradėjo luptis sienų dažai. Dabar nusipirkome tapetus, ir reikia darbininkų, kurie galėtų juos ištapetuoti verysad.gif prieš tai dar reiktų nulupti tuos besilupančius dažus, žodžiu paruošti sienas tapetams...

Butų labai miela ir malonu, jeigu patartumėte, kas galėtų gerai atliti šiuos darbelius Klaipėdoje.

Didelis dėkui 4u.gif
Atsakyti
Labai prašau "pamėtėt" neblogai dirbančių plytelių klijuotojų Kaune numeriukų! 4u.gif Geriausia į asmenines žinutes.

AČIŪ
Atsakyti
Egh galėčiau parekomenduot mano giminej meistras ojojoj, bet kadangi žiauriai gerai viską daro (pedantas mirtinas) tai pas jį užsakymų kilometrais. Užsiima visokia apdaila. Jei lauksit beveik metus - galiu mėgint pakalbint wink.gif Kaune
Atsakyti
Sveiki,
Mano vyras uzsiima apdaila - plyteles, sienu ruosimas - dazymas, grindu klojimas. Beda - siuo metu jis isvykes, bus po menesio - pusantro. Kaune. Todel jei Jums skubu - tai kol kas nieko negalim padet, bet jei galit laukt, manau galim susitart. Rasykit i az
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demon: 29 rugsėjo 2006 - 10:51