Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

Gal kas galite rekomenduoti Panevėžyje? domina meistrai kurie daugiau dirba su lubomis , gipso montavimas ir apšvietimo išmodeliavimas 4u.gif Labai laukčiau rekomendacijų ar kontaktų į až aciuks.gif
Atsakyti
daliela Paskelbta 2006 08 18, 10:43
  QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 18, 11:26)
jei kaune norėčiau numeriukio
ačiū

Gaila, bet jis Vilniuje. 
O gal žinote kokios dabar kainos už tašką. Na kiek razetės, jungiklio, švietuvo prijungimas? Galvoju  , ar mes mepermokėjim. 

Klaipedoj uz taska 20-25 Lt.

del permokejimo reikejo iki to ziureti kainos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2006 08 22, 00:18)
Klaipedoj uz taska 20-25 Lt.

del permokejimo reikejo iki to ziureti kainos mirksiukas.gif

Tad tikrai nepermokėjome, nes už tašką mokėjome nuo 17-20 Lt. smile.gif
Atsakyti
O man kaip su meistrais buvo lotuliukas.gif Kadangi as interjero dizainere, tai jau galvojau nepasiseke vyrukams. Ir ka, taip kruopsiai atliko, kad jau pati pasakiau: "uzteks, cia gi jau lygu" lotuliukas.gif O svarbiausia, jokio alaus ir kitu nesamoniu. Tikrai labai dziaugiuosi. Bet jau mazius spejo viska vel istepliot, reiks kviest, kad perdazytu.
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2006 08 22, 09:14)
Tad tikrai nepermokėjome, nes už tašką mokėjome nuo 17-20 Lt. smile.gif

čia kokiame mieste?
Atsakyti
Laaaaaaaaaaaaaabai reikalingi meistrai vidaus apdailai Kaune, gal galit rekomenduoti .
Atsakyti
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 30, 19:10)
čia kokiame mieste?

Vilniuje
Atsakyti
Laba,
ir aš jungiuosi į chorąsmile.gif) Ieškau dažytojų, skubiai. Veiksmas - Vilniuje. Gal galit ką parekomenduoti? parašykit į AŽ : blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,

reikalingas elektrikas, gal kuri zino gera Vilniuje? Buciau dekinga jei pasidalintumet kontaktais 4u.gif Ir gal kokia orientacine kainyte pasakytumet, jei naudojotes jo paslaugom? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellen @ 2006 08 30, 17:50)
O man kaip su meistrais buvo  lotuliukas.gif Kadangi as interjero dizainere, tai jau galvojau nepasiseke vyrukams. Ir ka, taip kruopsiai atliko, kad jau pati pasakiau: "uzteks, cia gi jau lygu"  lotuliukas.gif O svarbiausia, jokio alaus ir kitu nesamoniu. Tikrai labai dziaugiuosi. Bet jau mazius spejo viska vel istepliot, reiks kviest, kad perdazytu.

Cia Vilniuj? Gal galima kontaktu tu meistriuku?
Atsakyti
QUOTE(Ellen @ 2006 08 30, 17:50)
O man kaip su meistrais buvo  lotuliukas.gif Kadangi as interjero dizainere, tai jau galvojau nepasiseke vyrukams. Ir ka, taip kruopsiai atliko, kad jau pati pasakiau: "uzteks, cia gi jau lygu"  lotuliukas.gif O svarbiausia, jokio alaus ir kitu nesamoniu. Tikrai labai dziaugiuosi. Bet jau mazius spejo viska vel istepliot, reiks kviest, kad perdazytu.

Jei nesunku, gal galetum imesti kontaktus tu meistru. buciau labai dekinga.
Atsakyti
o kokiu butent paslaugu tau reikia? Turiu siaip pazystamu geru ax.gif jei ka rasyk i az
Atsakyti