Gal kas galite rekomenduoti Panevėžyje? domina meistrai kurie daugiau dirba su lubomis , gipso montavimas ir apšvietimo išmodeliavimas Labai laukčiau rekomendacijų ar kontaktų į až
daliela Paskelbta 2006 08 18, 10:43
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 18, 11:26)
jei kaune norėčiau numeriukio
ačiū
Gaila, bet jis Vilniuje.
O gal žinote kokios dabar kainos už tašką. Na kiek razetės, jungiklio, švietuvo prijungimas? Galvoju , ar mes mepermokėjim.
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 18, 11:26)
jei kaune norėčiau numeriukio
ačiū
Gaila, bet jis Vilniuje.
O gal žinote kokios dabar kainos už tašką. Na kiek razetės, jungiklio, švietuvo prijungimas? Galvoju , ar mes mepermokėjim.
Klaipedoj uz taska 20-25 Lt.
del permokejimo reikejo iki to ziureti kainos
QUOTE(Gulia @ 2006 08 22, 00:18)
Tad tikrai nepermokėjome, nes už tašką mokėjome nuo 17-20 Lt.
O man kaip su meistrais buvo Kadangi as interjero dizainere, tai jau galvojau nepasiseke vyrukams. Ir ka, taip kruopsiai atliko, kad jau pati pasakiau: "uzteks, cia gi jau lygu" O svarbiausia, jokio alaus ir kitu nesamoniu. Tikrai labai dziaugiuosi. Bet jau mazius spejo viska vel istepliot, reiks kviest, kad perdazytu.
QUOTE(daliela @ 2006 08 22, 09:14)
Tad tikrai nepermokėjome, nes už tašką mokėjome nuo 17-20 Lt.
čia kokiame mieste?
Laaaaaaaaaaaaaabai reikalingi meistrai vidaus apdailai Kaune, gal galit rekomenduoti .
Laba,
ir aš jungiuosi į chorą) Ieškau dažytojų, skubiai. Veiksmas - Vilniuje. Gal galit ką parekomenduoti? parašykit į AŽ :
ir aš jungiuosi į chorą) Ieškau dažytojų, skubiai. Veiksmas - Vilniuje. Gal galit ką parekomenduoti? parašykit į AŽ :
Sveikos,
reikalingas elektrikas, gal kuri zino gera Vilniuje? Buciau dekinga jei pasidalintumet kontaktais Ir gal kokia orientacine kainyte pasakytumet, jei naudojotes jo paslaugom?
reikalingas elektrikas, gal kuri zino gera Vilniuje? Buciau dekinga jei pasidalintumet kontaktais Ir gal kokia orientacine kainyte pasakytumet, jei naudojotes jo paslaugom?
QUOTE(Ellen @ 2006 08 30, 17:50)
O man kaip su meistrais buvo Kadangi as interjero dizainere, tai jau galvojau nepasiseke vyrukams. Ir ka, taip kruopsiai atliko, kad jau pati pasakiau: "uzteks, cia gi jau lygu" O svarbiausia, jokio alaus ir kitu nesamoniu. Tikrai labai dziaugiuosi. Bet jau mazius spejo viska vel istepliot, reiks kviest, kad perdazytu.
Cia Vilniuj? Gal galima kontaktu tu meistriuku?
QUOTE(Ellen @ 2006 08 30, 17:50)
Jei nesunku, gal galetum imesti kontaktus tu meistru. buciau labai dekinga.
o kokiu butent paslaugu tau reikia? Turiu siaip pazystamu geru jei ka rasyk i az