Sveiki!
Va persikelem i nauja buta, bet ji reik gerokai remontuot. Nutarem pradet nuo vonios ir WC, bet va meistru tai geru nezinom, kazkaip per ALIOREKLAMA nesinori
ieskot, velnias zino kaip ten kas daro. Tai gal kas pasidalins kokiu meistru koordinatemes, butumem labai dekingi. Gal jums dare ir labai patiko. Reiktu klijuoti plyteles, na ir santechnika pakeist.
Aciu
Man irgi reiktu santechnikos meistro Kaune. Reikia pakeisti vonioj vandentiekio vamzdzius, gal kam dejo ar keite ir galite rekomenduoti? Pagelbekit
Nejaugi niekas nerekonstrvo namo ir nepažysta gerų statybininkų?
Man reiktu geru meistru parketui sutvarkyti Kaune
QUOTE(KristiTal @ 2006 08 12, 12:32)
Man reiktu geru meistru parketui sutvarkyti Kaune
laba pas tėvus grindis šlifavo,tai liko patenkinti. Galbūt ir parket tvarko galit pabandyti paskambinti,jei tel nepakeitas 795508
QUOTE(snail @ 2006 08 12, 11:29)
Gerų meistrų šiais laikas sunku rasti, kariauju su jais jau antras mėnuo . Rekomenduoti gal tik vieną elektriką galėčiau, na gal dar santechnikas nieko.
Gal galit rekomenduoti gerus apdailininkus? Veiksmas Kaune.
labai reikia saziningu ir nusimananciu meistru . Planuojame perdaryti vonia su WC, tai reikia santechniko (viska atjungti, ypac gyvatuko perkelimui ir is viso, pirmiausia - patarti ar imanoma tai ko mes uzsimanem ..... ), o taip pat apdailininko (isgriauti siena (gal tai ir patys padarysim, tik reikia, kad pries tai santechnikas gyvatuka atjungtu), kur reiks - pamuryti, palipdyti viena kita plytele, o svarbiausia - sulipdyti nedidele stiklo blokeliu sienute).
Tai jau gelbekit, mielieji
is anksto dekui
Tai jau gelbekit, mielieji
is anksto dekui
Gak kas turite gera meistriuka isklyjuoti plytelemis vone, virtuve ir grindis - veiksmas Siauliuose. Turejau gera meistra, kai remontavome buta, zmogus turejo ne tik geras rankas, bet ir gera gerkle - uzgerdavo ir darbai sustodavo. O, jo darbu po sia diena patenkinta.
QUOTE(Mega @ 2006 08 15, 10:08)
Gerų meistrų šiais laikas sunku rasti, kariauju su jais jau antras mėnuo . Rekomenduoti gal tik vieną elektriką galėčiau, na gal dar santechnikas nieko.
mano vyras daro apdailos darbus. Kaune. rasykit i az
Kažkas prašėt elektriko, tai drąsiai galiu rekomenduoti vieną vyruką, jei reikės kordinačių rašykit į AŽ. Kadangi vyras pats visko nesugebėjo elektroje susigaudyti, tai išsikvietėm draugų rekomenduotą elektriką. Na buvau apakus, kad dar tokių tvarkingų meistriukų yra, po darbo pats viskas su savo šepetukų išsišlavė, išplovė, žiūrėjau , sakau Nereikia, aš pati. O jis ne, jei darau darau iki galo ir tvarkingai. Kad visi tokie statybinikai būtų.
QUOTE(daliela @ 2006 08 18, 09:32)
Kažkas prašėt elektriko, tai drąsiai galiu rekomenduoti vieną vyruką, jei reikės kordinačių rašykit į AŽ.
jei kaune norėčiau numeriukio
ačiū
QUOTE(Raganėlė @ 2006 08 18, 11:26)
Gaila, bet jis Vilniuje.
O gal žinote kokios dabar kainos už tašką. Na kiek razetės, jungiklio, švietuvo prijungimas? Galvoju , ar mes mepermokėjim.