Įkraunama...
Įkraunama...

meistrai buto remontui

padekit,gal turit pazystama gera santehnika?reik pjaut gyvatuka vonioj ir keisti vamzdyna
Atsakyti
Va va ir manr eikia
Atsakyti
Sveiki:) Ieskau meistro iskloti grindu plyteles - apie 16 kv.m. Mokesiu gerai, bet noreciau, kad greitai ir kokybiskai padarytu. Gal galit kas rekomenduoti? Rasykit, prasau, i AZ. Labai labai aciu:)
Atsakyti
mes turim gerą santechniką,bet jis klaipėdoj.
tikrai gerai pakeitė vamzdyną,poto atvažiavo sustatė dušą,kriauklę,bidė ir t.t.
super vyras dirba su keliais draugais.
jei reikia nr.parasykit.
Atsakyti
Kaune labai geras santechnikas Justinas. Tel. 868054288.
Atsakyti
Radau santechniką Vilniuje, man bute viska greitai ir gerai sutvarkė. Jei reikia rašykit man į až.
Atsakyti
Aš turiu apie 20 gerų santechnikų darbe ir dar vieną namie biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IrenaR @ 2006 07 28, 12:30)
Aš turiu apie 20 gerų santechnikų darbe ir dar vieną namie biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir visie jie siai dienai laisvi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzis @ 2006 07 23, 20:36)
padekit,gal turit pazystama gera santehnika?reik pjaut gyvatuka vonioj ir keisti vamzdyna

Rašykit, į AŽ, gal ir pagelbėsiu...
Atsakyti
labai reikalingas meistras-elektrikas, turbut , kad pataisyt halogenini sviestuva. Ji sugadino besikraustant...ismest ta sviestuva gaila, visdelto visia nesenai pirktas, o, kad kur taisytu nerandu... verysad.gif
Atsakyti
Koks miestas?
Atsakyti
Labutis, galbut kasnors statete nama,arba ji rekonstravote? Man reik sienas iskelti ir stoga uzdengti, nes greit ateis ziema nelaukta verysad.gif . Gal galetumeti ka nors rekuomenduoti, buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti