Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

QUOTE(BElge @ 2008 02 27, 21:38)
Smalsauju toliau smile.gif O kiek kainavo kirpimas?

nu nemažai(bent jau man)- 120 Lt... Jei ne tiek daug girdėtų pagyrų ir tas faktas, kad kirpau ilgus plaukus trumpai(nesinorėjo pas beleką), tai kaži ar būčiau ėjusi.

Ir išvis - smagu palepinti save smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GSS @ 2008 02 27, 21:08)
Na va... grįžau... smile.gif
Dar nesu buvusi salone, kuriame taip apšokinėtų ("Gal kavos? gal arbatos? Gal pakabinti paltą? Gal išskleisti skėtį?"). smile.gif
Labai mielai praleidau laiką ir nukirpo labai gerai.
Geriausia buvo, kai po visko pamačiau savo naująją šukuoseną(gi akinius reikia nusiimti kerpantis, o be jų aš nieko nematau) - toks lengvas ir malonus šokas.
tai tiek įspūdžių smile.gif

Ir as greit eisiu nail.gif jau kaip laukiu bigsmile.gif

O kaip kirpo, klause kaip noretumete ar pats pasiule tinkancia prie veido sukuosena? g.gif

Idomu kokie mano bus ispudziai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 02 27, 23:50)
Ir as greit eisiu  nail.gif jau kaip laukiu  bigsmile.gif

O kaip kirpo, klause kaip noretumete ar pats pasiule tinkancia prie veido sukuosena?  g.gif

Idomu kokie mano bus ispudziai  tongue.gif

Na taip, paklausė, ko norėčiau. Bet, kai pasakiau, kad ko nors gražaus ax.gif , tai pasiūlė, kas tinka.
Atsakyti
QUOTE(jukka @ 2008 02 27, 23:50)
Ir as greit eisiu  nail.gif jau kaip laukiu  bigsmile.gif

O kaip kirpo, klause kaip noretumete ar pats pasiule tinkancia prie veido sukuosena?  g.gif

Idomu kokie mano bus ispudziai  tongue.gif

QUOTE(GSS @ 2008 02 28, 01:21)
Na taip, paklausė, ko norėčiau. Bet, kai pasakiau, kad ko nors gražaus  ax.gif , tai pasiūlė, kas tinka.

Užsirašius ir aš pas jį kovo 6 g.gif tik va vis keikvieną dieną blaškaus, ko noriu. doh.gif
tai dabar lauksiu tavo jukka pasisakymo 4u.gif
Atsakyti
O aš ištikimai eisiu pas Raselę į Bomond smile.gif Žinau, kad padarys taip, kaip man labiausiai tinka smile.gif
Gal bandėt kas kirptis pas Olegą ten? Ar jis daugiau vyrus kerpa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BElge: 28 vasario 2008 - 11:35
QUOTE(GSS @ 2008 02 28, 01:21)
Na taip, paklausė, ko norėčiau. Bet, kai pasakiau, kad ko nors gražaus  ax.gif , tai pasiūlė, kas tinka.

thumbup.gif
As irgi taip pasakysiu blush2.gif Tegul daro ka nori, tik, kad graziai butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sviripilė @ 2008 02 28, 10:45)
Užsirašius ir aš pas jį kovo 6  g.gif  tik va vis keikvieną dieną blaškaus, ko noriu.  doh.gif
tai dabar lauksiu tavo jukka pasisakymo  4u.gif

Butinai papasakosiu tongue.gif
Na as irgi blaskausi, nes horoskopo zenklas toks dvigubas, tai as vieno noriu, tai kito ir paskui pati nebesuprantu ko noriu doh.gif Bet jau, kai nuesiu, tai sakysiu, kad tegul kerpa kaip nori, tik neplikai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif
Noriu pagirti vieną kirpėją blush2.gif Prisiskaičiau anoj temoj apie Figaro (kur Europoj) kirpėją Tomą, ir užsimanius skubių pokyčių nulėkiau. Eilių ten nėra, tai kai reik greitai labai super. Ir iš mano ilgų, prigludusių plaukučių, padarė trumpus, pasišiaušusius, fantastiškus tiesiog biggrin.gif na man labai labai patiko, be to ji taip įsiklausė į tai ko aš noriu ir tikrai kruopščiai dirbo. Tiesa, apkirpta dar tik porą dienų, tai nežinau kaip eisis po to pačiai susitvarkyti. Bet kol kas tai tiesiog susižavėjusi esu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(litavkasam @ 2008 02 28, 19:29)
Sveikos ax.gif
Noriu pagirti vieną kirpėją blush2.gif Prisiskaičiau anoj temoj apie Figaro (kur Europoj) kirpėją Tomą, ir užsimanius skubių pokyčių nulėkiau. Eilių ten nėra, tai kai reik greitai labai super. Ir iš mano ilgų, prigludusių plaukučių, padarė trumpus, pasišiaušusius, fantastiškus tiesiog biggrin.gif na man labai labai patiko, be to ji taip įsiklausė į tai ko aš noriu ir  tikrai kruopščiai dirbo. Tiesa, apkirpta dar tik porą dienų, tai nežinau kaip eisis po to pačiai susitvarkyti. Bet kol kas tai tiesiog susižavėjusi esu wub.gif

Na ir kaip kainos tam Figaro? As taip pat pazystu viena kirpeja is Figaro, viena karta pas ja kirpausi. Tai kazinau lyg ir normal. Bet man dar nei viena kirpeja nepadare to ko noreciau verysad.gif Na gal plaukai mano tokie.... g.gif Bet taip noriu kirpejos, kuri padarytu mane i zmogu panasia 4u.gif
Atsakyti
Man irgi patiko, kad Europos Figaro eilių nėra. Šeštadienį paskambinau, pirmadieniui užsirašiau thumbup.gif Kirpausi pas Eriką. Kai paklausė, ko noriu, pasakiau, kad nežinau, bet gavos liux. Tiesa, pirmą valandą po to šiek tiek šoko būsenos buvau, nes nespėjau sureaguoti, kaip man kirpčius padarė lotuliukas.gif Aš už kirpimą 90 mokėjau.
Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2008 02 28, 20:35)
Man irgi patiko, kad Europos Figaro eilių nėra. Šeštadienį paskambinau, pirmadieniui užsirašiau  thumbup.gif  Kirpausi pas Eriką. Kai paklausė, ko noriu, pasakiau, kad nežinau, bet gavos liux. Tiesa, pirmą valandą po to šiek tiek šoko būsenos buvau, nes nespėjau sureaguoti, kaip man kirpčius padarė  lotuliukas.gif Aš už kirpimą 90 mokėjau.

Mokėjau 80lt. Bet pirmą kartą man nė cento nebuvo gaila biggrin.gif Sakyčiau, bent kol kas tai atradau sau kirpėją blush2.gif
Atsakyti
[quote=Lina444,2008 02 26, 15:09]
toliau tesiam tema apie geriausius kirpejus Vilniuje flirt.gif

Lina444, kaip sekasi? Ar buvai dar kada pas K.R ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2008 02 28, 12:32)
O aš ištikimai eisiu pas Raselę į Bomond smile.gif Žinau, kad padarys taip, kaip man labiausiai tinka smile.gif
Gal bandėt kas kirptis pas Olegą ten? Ar jis daugiau vyrus kerpa?

O kiek kainuoja kirpimas pas Rasele?
Atsakyti