Kadangi jau turim sale, tai galiu parasyt kelias vietas kur ieskojom, tai moletai ir aplink juos, poisio bazes" Bebrusai" , "Paezeres paprtis", "Ruta", "Panevezio statyba" daugaiu info www.infomoletai.lt, ten ir kaimo turizmo sodybos yra. Utena ir aplink ja tai kaimo turizmo sodybos, ypac ptiko Vales Leipuvines, bet ten tik sale ir nakvyne, maistas paciu tuei but, daugaiu info www.utenainfo.lt, sekmes visoms ieskancioms
Sveiki, kadangi visi ir visos daug žinote apie vestuves tai gal galite pasidalinti patarimais? juk tuokiasi zmones ne tik Kaune ir Vilniuj
Gal kas tuoketes ar dalyvavote vestuvese Kedainiu apylinkese. Gal galite rekomenduoti vieta, fotografa, automobilius, filmuotoja, muzikantus ir t.t. Nors ko gero daugeli reiks is Kauno uzsisakyti. Bet vis tik juk vis tiek kazkas kazka turetu zinoti
Pagelbekit!
Gal kas tuoketes ar dalyvavote vestuvese Kedainiu apylinkese. Gal galite rekomenduoti vieta, fotografa, automobilius, filmuotoja, muzikantus ir t.t. Nors ko gero daugeli reiks is Kauno uzsisakyti. Bet vis tik juk vis tiek kazkas kazka turetu zinoti
Pagelbekit!
aha tikrai gal kas ka bent ka nors zinot
na bandysiu truputį padėti. Negaliu pasakyti, ar geri muzikantai, bet kadangi turiu jų vizitinę kortelę ir žinau, kad jie iš Kėdainių, tai parašysiu - Ričardas gečas 867100224. bandykit, o gal pasiseks Sėkmės!
Vieni draugai daro sia vasara vestuves Barkūniškio vandens malūne Kėdainių raj. Ažytėnų kaime.
Prie pat mano uošvių yra pirtis ant Šušvės kranto, ten rengia įvairius pokylius, vestuves. Čia Kėdainių rajone Plinkaigalio kaime. Jei kas norėtų kontaktų paieškočiau.
QUOTE(burundukas @ 2005 02 27, 18:22)
Na man labai patiko Rumsiskiu muziejaus teritorijoje esanti karciama. Mes ten sventem firmos jubilieju, tai visi is petrasiunu prieplaukos Kaune isplaukem garlaiviu, prie muziejaus paleido, tada kokios penkios minutes kelio iki tos karciamos, buvom is anksto uzsake, kad pasitiks su alumi lauke ir tuo, kas prie alaus priklauso, viduj karsti ir salti patiekalai. Buvo apie 100 zm, visiems labai patiko. Atgal grizom irgi su garlaiviu, nes jis musu ten lauke. Jei kam idomu, parasykit i a.z. atsiusiu koordinates.
O gal gali pasakyti kiek garlaivio nuoma kainavo?
QUOTE(Vijola @ 2005 01 19, 10:17)
As tai jau pradedu depresuot. Mes planuojam issinuomot tik sale, o maistu rupintis patys, bet net negalvojau, kad bus tokia problema ta sale surasti. Skambinau i viena vieta (Vaisvydavoj), tai pasake, kad vien tik sales nuoma kainuoja 1500Lt. Tai nusprendziau, kad visai neapsimoka. Net nezinau, ka daryti, norisi, kad butu ir pigu, ir gerai, bet ziuriu, kad buvau per didele optimiste, pasirodo, kad ir pigiai, ir gerai nebuna
Labas Vijola, o kada tavo šventė...gal kokį pigų variantą ir pamatėsiu.
QUOTE(krispi_kristi @ 2005 01 19, 17:04)
o gal kas zino laba labai labai gera sodyba ar koki gera viesbuti su kiemeliu?
ir kaina nelabai svarbu
matot sveciai is uzsenio ir dar is skirtingu visai saliu suvaziuos, tai nelabai jau faina juos vezti i sodyba, ir paguldyt i viena kambari!
beto man ir paciai nelabai patinka kai viskas iskalta mediena kaip pirtyje!
Vakar buvom Karpyne, gera vieta, man 20 rugpjucio jau uzimta, o gal kam ir tiks kita diena? vertetu ten pasiziuret
del grozio tai man labai Gyneve patiko, bet ir uzimta jau!
ir kaina nelabai svarbu
matot sveciai is uzsenio ir dar is skirtingu visai saliu suvaziuos, tai nelabai jau faina juos vezti i sodyba, ir paguldyt i viena kambari!
beto man ir paciai nelabai patinka kai viskas iskalta mediena kaip pirtyje!
Vakar buvom Karpyne, gera vieta, man 20 rugpjucio jau uzimta, o gal kam ir tiks kita diena? vertetu ten pasiziuret
del grozio tai man labai Gyneve patiko, bet ir uzimta jau!
Sveika
Aš esu radusi šia sodybą Varėnos rajone, tik man gal kiek brangoka.
Dalės Bartkuvienės sodyba +310 39708, 8615 35378.
Paieškok internete, yra tinklapis.
Vilniuje yra dar Prospero užeiga, 8686 80386. Internete taip pat yra tinklapis.
Gigiškėse "Siesta" 2477636. Internete yra tinklapis.
Graži ir daug vietos netoli vilniaus yra sodyba "Karpynė"
Kavine - baras Sakva, Vilniuje, vienai dienai. 2687171.
Dar labai graži dosyba Anyksčių rajone, bent jau internete.
Sabaliauskų sodyba 8682 38142.
Kažkuri rašė, kad reikia vietos šventimui, o maistą nori organizuotis patys. Esu radusi tokią sodybą:
Stefanijos Daugirdienės, Traikų raj, Aukštadvaris, 8615 49560 8528 65583
30lt/ žmogui - indai, salė, nakvynė. Staltiesės savo.
10lt/žm - maisto gamyba. Maistas savo.
55lt/žm - maistą perka šeimininkė.
Telpa apie 40 žmonių.
Sabaliauskų sodyba 8682 38142.
Kažkuri rašė, kad reikia vietos šventimui, o maistą nori organizuotis patys. Esu radusi tokią sodybą:
Stefanijos Daugirdienės, Traikų raj, Aukštadvaris, 8615 49560 8528 65583
30lt/ žmogui - indai, salė, nakvynė. Staltiesės savo.
10lt/žm - maisto gamyba. Maistas savo.
55lt/žm - maistą perka šeimininkė.
Telpa apie 40 žmonių.
O Europos parke niekas nebandėt. Rugsėjo 10 kaip tik ten vyksim į vestuves, tai jauniesiems labai patikota vieta.
Mes sventem prie Alytaus sodybije. Sale tvarkinga, padoriai atrodo, antram aukste trys kambareliai su lovom ir patalyne, dusas ir pan. Labai super vieta. Kieme gamta, upeliukas, pavesine su saslykine, didelis kiemas.
Rasykit i asmenine - duosiu kontaktus.
Rasykit i asmenine - duosiu kontaktus.