QUOTE(tindiriushka @ 2008 06 01, 23:57)
sveikos, aš ir su rūpesčiu pas jus atėjau.. planuojam vestuves, bet dar kitą vasarą.. pagrindinis lausimas dabar sodyba.. www atrodo visą išnaršiau, bet taip niekas neužkliūva.. ieškom 50 monių, su nakyne - aplink Vilniu ..
Papildyta:
jazzhotel labai daug papildomų pramogų siūlo
Mūsų vestuvės ir tik kitą vasarą, bet dabar jau pats laikas vietos ieškoti, kad galėtum išsirinkti, o negriebti tai, kas liko
šiandien buvom i Jazz Hotel nuvažiavę ir nusivylėm
internete labai gražiai atrodo, o tikrovėj mažai vietos, svečiai ant pripučiamų čužinių bendroj erdvėj miegotų ir šiaip man kaimo stilius nelabai prie širdies
o ten nemažai kaimitiškos atributikos (pvz. armonikos virš baro kabo)
nors šeimininkė labai miela ir kaina prieinama.
taigi šitas variantas atkrito
Beje, šeiminikė minėjo, kad jau kitai vasarai turi užsakymų, tad nėra ko laukti
Papildyta:
QUOTE(Zvacka @ 2008 07 14, 10:44)
Labas
Gal kas zinot kokia sodyba aplink vilniu? mums tik 16 zm, bet lb norisi kuo pigiau
Parasykit, jei kas zinot
Na čia ne visai aplink Vilnių, greičiau aplink Kauną, nes Kauno raj. Lapių sen., bet gana pigu Šatijų dvare:
Dvieju saliu nuomos kaina 700lt( vienoje salėje-stalas su
maistu,kita-sokiams bei saldžiam stalui).Maistas nuo 80ltzmogui, pagal
tai ka issirinksite, alkoholi,gaiviuosius gerius,kava,arbata ir vaisius
skaiciuosime atskirai.Nakvyne 30 sveciu-2855lt.Preliminariai 30sveciu su
nakvyne apie 6000lt.
Papildyta:
QUOTE(agmineta @ 2008 06 27, 14:40)
mes uzsisakeme sodyba "pas sestoka", moletu raj, ten gana brangu, taciau ant ezero kranto ir svarbiausia - labai tvarkinga
para 3000, maista uzsisakem is vln
tik man ta savininke nelab patiko kazkaip, gal kas nors yra buve ir svente vestuves ten? butu labai idomu suzinoti
Žinau, kad kolega iš darbo Šeštoko sodyboje šventė draugo trisdešimtmetį ir liko patenkinti. Man labai rekomendavo ten švęsti savo vestuves, bet aš
dėl medinių kėdžių ir kt. kaimiškos aplinkos (verpimo ratelio, sviesto muštuvės ir t.t).
Bet jei tinka tokia aplinka, tai manyčiau, kad verta rinktis
Papildyta:
QUOTE(Gubernija @ 2008 04 18, 16:25)
as galiu pasiulyt nuostabia vieta vestuvems, yra dvi sales viena iki 50 zmoniu kita didesne
http://www.stirniumalunas.lt/ chia netoli Vilniaus, nuostabi gamta, tik vat del vietu problema, dazniausiai viskas uzhimta, labai maloni direktore- padeda viska, pataria
net miegamuju vietu yra
galima dvi dienas shvest o antra diena ant liepto
manau, labai smagu
dar zinau, kai ieshkojau sau, kad geri atsiliepimai "elniokampis " bet chia jau jeigu dideles vetuves ir norit gamtoj
ten su miegamaisiais kiek zinau
buvom pasiziuret "Vilnoja" beto ana savaitgali ten shventem baliuka, vieta grazhi-gamta grazhi, bet viduje interjeras galetu buti geresnis, kas dar nepatiko, kad antram aukshte sale- kur valgoma, o pirmam- kur shokama ir vaisiu stalas su terasa, bet labai nepatogu, kai ypac ishgere lipa tais laiptais
o jeigu viena diena restorane: shventem pas gimines neseniai "bemos taberno" atrodo taip vadinasi, chia vilniuje centre, netoli zaliojo tilto
tikrai gera vieta, patogu, o ir restoranas geras
O kiek Stirnių malūne kainuotų su nakvyne??? Kažkodėl atrodo, kad labai brangu turėtų būti
beje, į užklausimą jie nieko neatsakė