QUOTE(Nomadica @ 2007 02 21, 15:27)
Su tuo vestuvių šventimu sunku buvo rast vieta normalią .... Vos gavom...Švęsime mes "Karpynėje"...Kartą buvau ten, tai labai patiko
karpyne
Mes su MB tris kartus ten vaziavome, kad uzsisakytumeme. Ir pirma, ir antra karta buvo labai nepagarbiai elgiamasi, bet galvoju: "ai, nu visiems pasitaiko dienu be nuotaikos". Trecia karta susiskambinau ir sakau, kad atvaziuojame, sutereme laika, nuvaziavome anksciau, pavalgeme restorane, apziurejome meniu. O kai nuejome sutartu laiku uzsisakyti, vel pradejo mus "gainioti", nieko nenorejo aprodyti. Atseit "ka cia ziureti - palikit uzstata ir tiek, vis tiek mes patys geriausi, graziau niekur nerasite, pas mus jau pris kelis metus data uzsisako ir pan.". Kainu nenorejo sakyti "zinojau tik tiek, kad nepriklausomai nuo zmoniu skaiciaus, maziausiai jiems reikes palikti 10 000Lt".
Kai paprasem kambarius aprodyti, tai atsake: "O ko jus ten - lovu nesate mate". As labai mandagiai paaiskinau, kad man labai svarbu ir ant kokiu lovu mano sveciai miegos...
Galiausiai ju nebeuzsisakeme, vos neapsiverkiau ziuredama tuos kambarius, kad kazkas drista taip negraziai elgtis. O MB mane apsikabino ir issivede, sake neleis niekam manes liudinti svarbiausia musu gyvenimo diena. Tik pagalvojau, jei dabar taip negerbia, kazin kaip bus vestuviu diena... Gaila, kad zmones taip elgiasi...
O Jums tikiuosi, kad viskas bus kuo geriausiai
Tik sekit juos, nes as ir anksciau buvau labai daug skaiciusi, kad jie saskaitas labai isplecia, priraso daugiau gerimu, nei buvo isgerta ir pan. Aptarkite visas smulkmenas, nes sake sugalvoja papildomai visokiu apmokestinamu paslaugu ir pan. Sekmes Jums