QUOTE(ginvzt @ 2006 05 19, 11:19)
Ar dar kas nors gali ka nors pasakyti apie Stasio Slavinsko sodyba Alytaus raj.?
Vieni sako, kad ten telpa virs 100 zm, o Alytaus rajono turizmo puslapyje - 48. Ar bent prie stalu galima susodinti 100+ zmoniu?
Gal kas ten sventete - pasidalinkite ziniomis.
nemanau kad ten tiek talpina zmoniu.maksimum 80.ne karta esam buve toje viloje.aplinka man patinka, tik problema kad jie nelabai atsinaujina.kambariai kokie buvo pries 5 metus tokie ir like.2 kambariai dar pusetinos bukles, bet tie kiti kur skirti sveciams miegot, man klaikus pasirode.pati sale siaip tvarkinga.zidinys, kolonos.turiu foto as tos sales galesiu atsiust jai tik noresi, nes tenka daznai joje dirbti (dekoruoti).
gal kas ir turi kita nuomone.
patarciau as tau geriau apsilankyti tame paciame kaime yra nauja vila, ji dar tik siais metais pradejo veik. bet tiek zmoniu irgi netalpins.o ji yra tik pravaziavus ta miska ir iskarto matosi kaireje puseje.kitas variantas yra netoli saulio ezero malinausko vila.ten tikrai tiek sutalpins zmoniu.ir neseniai atnaujinta.man ten visai patiko.ir jai neklystu zmogui su maistu skaiciuoja 120lt bet neesu tikra 100 procentu ar tiksliai tokia kaina.
gal pades si informacija.