Įkraunama...
Įkraunama...

Higienos priemonės ir kosmetika kūdikiui

QUOTE(svetelis @ 2008 08 02, 19:23)
nezinau ar buvo tokia tema ar ne, bet lyg ir neradau, tai bandau paklausti ar naudojant kvepiancius maiselius panaudotoms sauskelnems? ar tikrai nera kvapo? ir kur galima ju isigyti?

aš dedu į paprastus maišelius ir jokio kvapo nebūna, be to kiekvieną dieną nešam šiukšles, o tie kvepiantys maišeliai tik pinigų išmetimas mirksiukas.gif
Atsakyti
nu va o pas mus labai didele siuksliadeze, tai kiekviena diena nenesam, maisiuku atskiru neturiu net g.gif bet vat sudomino mane tie maiseliai, nes buna atidarai siuksliadeze tai doh.gif doh.gif doh.gif ant viso buto, bet neikur nerandu pirkti, nezinau gal net ten ieskau, gal ne prie vaikisku prekiu o prie kokiu namu prekiu, net nezinau...
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 08 03, 11:47)
nu va o pas mus labai didele siuksliadeze, tai kiekviena diena nenesam, maisiuku atskiru neturiu net  g.gif  bet vat sudomino mane tie maiseliai, nes buna atidarai siuksliadeze tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ant viso buto, bet neikur nerandu pirkti, nezinau gal net ten ieskau, gal ne prie vaikisku prekiu o prie kokiu namu prekiu, net nezinau...

šiaip ir man niekur neužkliuvo g.gif o tu pabandyk dėti į paprastus, gi vistiek prisikaupia tų maišiukų, aš parduotuvėj, tai pieną, tai kefyrą dedu pirkdama ir turiu blush2.gif tikrai juos užrišus kvapo nebūna
Atsakyti
Siandien ejau i vaistine susipirkti kosmetikos savo kleckiukui. Ir suabejojau ka geriau pirkti pudra ar skysta talka????kokia jusu nuomone???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Drugė @ 2008 08 19, 20:22)
Siandien ejau i vaistine susipirkti kosmetikos savo kleckiukui. Ir suabejojau ka geriau pirkti pudra ar  skysta talka????kokia jusu nuomone???? ax.gif

Geriau skystas talkas, bet dažniausiai tokių priemonių ir neprireikia. Bent jau mano tai stovi nenaudojamas, o užpakalis tepamas jei parausta dar ligoninėj gautu sudocrem.
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2008 08 19, 23:01)
Geriau skystas talkas, bet dažniausiai tokių priemonių ir neprireikia. Bent jau mano tai stovi nenaudojamas, o užpakalis tepamas jei parausta dar ligoninėj gautu sudocrem.

neprireikė ir mums jokių talkų...geriausias sudocream arba bepathen mirksiukas.gif
Atsakyti
as supirkau visa kosmetika is chicco firmos.gal zinot ar gera? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ambergangel @ 2008 08 24, 19:26)
as supirkau visa kosmetika is chicco firmos.gal zinot ar gera? g.gif

pirmą kartą girdžiu g.gif nu pabandysi ir pamatysi ar gera ar ne mirksiukas.gif o ką pirkai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo artita: 24 rugpjūčio 2008 - 18:31
kai kuriose vaistinese yra WELEDA priemoniu vaikams(aliejuku, kremu, sampunu ir t.t..) , zinoma jos brangios , bet as naudoju tik jas ir jokiu problemu neturejom ir neatsidziaugiu kaip jos tinka vaikeliui, pabandykit, tikrai rekomenduoju!!!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(artita @ 2008 08 24, 20:30)
pirmą kartą girdžiu g.gif nu pabandysi ir pamatysi ar gera ar ne mirksiukas.gif o ką pirkai?

is tos firmos pirkau prausikli veidui ir kunui,muiliuka, skysta talka ir kremuka kunui.. ax.gif
Atsakyti
Ar bandėt bodyshopo kosmetiką kūdikiams? ax.gif pati sau pabandymui nusipirkau kūdikių sviestą, man tai liux thumbup.gif
Atsakyti
sveikos ponios, na mes naudojam veidui ir kunui drekinti ESSEX hidrolosjona , o uzpakaliukui WELEDOS krema su cinku, super! brangoka, bet naturalu ir labai tinka, jokiu bedu neturim !!!!!!!!!!! rekomenduoju. mirksiukas.gif
Atsakyti