Įkraunama...
Įkraunama...

Higienos priemonės ir kosmetika kūdikiui

QUOTE(Taniushka @ 2008 02 25, 16:39)
Papildyta:
nepatarciau pirkti jhonson's baby produkcija nes kiek girdejau daugeliui vaiku nuo ju alergija buna ir mums buvo, nors tai irgi priklauso nuo vaiko odos

Nuo pat gimimo naudoju Jhonson produkcija ir nesiskundziu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2008 02 25, 18:48)

Dar mes pirkome vaikui natūralią brangią kempinytę: mokėjom gal  18 Lt ir labai džiaugėmės- kai mažylė tik gimė atrodė tokia traputė...Pirkome vaikų mieste (berods) toks gelsvas kamuoliukas. daugelio mamų nuomone nereikalinga- tačiau kai pametėm supratom koks tai buvo patogus daiktas ir koks nepakeičiamas. Jau MB norėjo lėkt atgal į tą miestą ir naują pirkt- mat vata byra, su ranka- (mano pirštai traumuoti- tai kartais nejausdama subraižau odelę  verysad.gif ) kitos kempinės mums pasirodė ir kietos ir nesmagios- ir vaikas net atsisukdavo kai bandydavom kad ir su minkščiausia plauti. Kas keisčiausia ta kempinė  procentų natūrali ir kai išdžiūsta pasidaro kieta... Tik tiek kad kaina labai kandžiojasi. Bet kažkaip- mums ji apsimokėjo.

Na, nepirkom mes jokiu te kempiniu ir dar ne negalvojam, nuo pat gimomo maudem su atkirptais is 'marles' gabaliukais. Mano mam man taip parekomendavo, taip as ir padariau. Zinokit thumbup.gif vaikui nuo pat gimimo, nei siurksti, nei ka.... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2008 02 25, 20:19)
na, termometras nera butinybe: vandens temperatura galima patikinti imerkus ALKUNE: jei nejauti nei silumos, nei salcio, vadinasi vandens temperatura artima kuno temperaturai, ty tinkama.  4u.gif

labai geras patarimas del vystyklu: dideliu flaneiniu vystyklu sluostyti kudiki patogiau negu ranksluosciu.

Cia tai tikru tikriausia tiesa mirksiukas.gif Senovej vaikus vystydavo ir vyniodavo i isnesiotas paklodes, net paplysusias...anot senoliu jos buvo minksciausios ir tinkamiausios mazam kudikeliui mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes!Ruosiuosi kita savaitele kraiteliui daugiau visko nupirkti,ir pirksiu sampuniuka mazyliuj dar aliejuka koki smile.gif noreciau kad patartumete kokios firmos geriausiai rinktis o kuriu privengti (pvz daznai isberia ir t.t) galvoju apie johnsons&johnsons,bet esu girdejusi kad nelabai tinka kudikiams... schmoll.gif buciau dekinga kad patartumete tos kurios jau naudojate ir kurios dar tik ruosiasi pirkti... 4u.gif
Atsakyti
As su pirmu vaikuciu buvau nusipirkus keleta priemoniu is johnsons&johnsons, tai man nepatiko schmoll.gif Geriau mums patiko Bubchen, jei teisingai parasiau pavadinima ax.gif
Atsakyti
gerai!1 taskas uz bubchen.kas toliau? biggrin.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ot, velnias doh.gif Aš būtent Johnson ir nupirkau doh.gif
O kuom jis blogas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 05 birželio 2008 - 08:38
negaliu nieko blogo pasakyti apie Johnsons. Mano vaikui viskas tiko, jokių problemų. ale va kitas reikalas - prisipirkau visko nereikalingo... Nei tų kremukų, nei tų aliejukų reikėjo... va, vienintelis reikalingas daiktas a la tas skystas muilas. Pradžioj juk išvis nereik tų muilų naudot. Va, pirkau šampūną.. Nu ir prastovėjo metus laiko... doh.gif Su tuo pačiu ir kūną ir galvą vaikui plovė. Nieko - garbanius su krūva plaukų ir švarus biggrin.gif Tie visi kremukai... Na ką aš žinau. Nuo pašutimo naudojau pataisų sporas - nieko geriau nebuvo thumbup.gif Jei kleckui vasarą gimti, gal reiktų nuo saulės kremuku pasirūpinti?

Kam nuo ko alergija, priklauso nuo vaikiuko. Ne visi vienodai reaguoja. Katro kvapas fainesnis, tą ir eprku. Dar į kainą pasižiūriu biggrin.gif
Atsakyti
Pirkau Bubchen alejuka, pagalvojau kad del grozio reiketu patepti vaika po maudiniu, ir ka gi, vaika labai isbere (3men.) Tai ir pagalvojau, kad jei nera reikalo geriau nieko nenaudoti. Muila naudoju lietuviska vaikiska "tindi" , sampuna irgi lietuviska "Braske" jis negrauzia akiu, bet ji pradejau gal nuo metuku tik naudoti nes plauku buvo ne gausa. O nuo issutimu mums geriausiai tinka "Sudokrem" ir tik kai tikrai reikia o ne profilaktiskai. 4u.gif
Atsakyti
O kas naudojo ar naudoja hipp kosmetika kudikiams?Buvau paskaitoje AK ir ja pareklamavo kaip labai gera....
Atsakyti
QUOTE(ambergangel @ 2008 06 04, 14:35)
sveikutes!Ruosiuosi kita savaitele kraiteliui daugiau visko nupirkti,ir pirksiu sampuniuka mazyliuj dar aliejuka koki smile.gif noreciau kad patartumete kokios firmos geriausiai rinktis o kuriu privengti (pvz daznai isberia ir t.t) galvoju apie johnsons&johnsons,bet esu girdejusi kad nelabai tinka kudikiams... schmoll.gif buciau dekinga kad patartumete tos kurios jau naudojate ir kurios dar tik ruosiasi pirkti... 4u.gif

Sveikute. me nuo pat pirmuju dienu naudojame SEBAMED , man be galo patinka thumbup.gif jokiu kremu nuo isutimu mum niekada neprireike schmoll.gif po maudyniu uzpakaliuka patepdavau sebamed aliejuku. naudojame sampuna, skysta prausikly, bei aliejuka (o ziemai perkame sebamed pienely). mano uosviene gyd.ir mum padovanojo pirmaji rinkiny, nuo to laiko tiesiog isimylejau sia produkcija :mirksiukas mano lelytes odele tiesiog nuostabi, niekada neturejome jokiu berimuku ar plemuku schmoll.gif nuo pat gimimo ja rupinuosi.dar naudojame dienini krema (tinka ir man ir mazylei) daylong , pirkti galima vaistinese, nebrangus, galima tepti ir visa kuneli, su uv15 apsauga.
pusseseres mergyte turejo pleiskanu, padovanojau sebamed ir sake kad labai padejo.

na cia tik is mano puses, galbut atsiras mamu , kurios sakys mum netiko si produkcija, visko juk buna, taciau J&B tikrai nerekomenduociau schmoll.gif esu girdejus nemazai nusiskundimu.

man atrodo labai svarbu rupintis vaiko gleznute odele, tuo labiau idiegti gerus odos prieziuros iprocius mirksiukas.gif

nenorejau kad mano pasisakymas nuskambetu kaip reklama, nesu suinteresuota tuom. parasiau is savo patirties mirksiukas.gif sekmes besirenkant 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2008 06 05, 06:37)
Ot, velnias  doh.gif  Aš būtent Johnson ir nupirkau  doh.gif
O kuom jis blogas?

galbut ir neblogas, ir gal jum labai tiks mirksiukas.gif nepergyvenk, pabandysi kai gims mazylis , jei netiks galesi nusipirkti kitos firmos mirksiukas.gif
Atsakyti
Nupirkau "Sudokrem", nes labai ji gire. Muiliuka Sebamed. Dar planuoju pirkti aliejuka Sebamed arba Bubchen, po sauksteli lasint i vonele. Daugiau kolkas nieko nepirksiu, nes nenoriu nadot daug kosmetikos priemoniu vaikui, o jei kazko prireiks tai paskui dapirksiu, ar tegul lauktuvem nesa lotuliukas.gif Bet labiausiai pasitikiu Sebamed. Na dar Weleda is naturalesniu.
Atsakyti
Aš už tai, kad naudoti kuo mažiau kosmetikos arba naudoti kažkokius natūralius produktus, taigi pirkau tik vaikišką dušo žele, kurią naudojau tik užpakaliuko prausimui ir kartą per savaitę kūneliui bei "Sudokrem". Dar sakiau išbandysiu arbatų nuovirus į vonelę, todėl vaistinėje nusipirksiu arbatžolių.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2008 07 04, 13:19)
O kas naudojo ar naudoja hipp kosmetika kudikiams?Buvau paskaitoje AK ir ja pareklamavo kaip labai gera....

nueisi kitur, reklamuos kita. Siaip manau, nepabandzius, nezinosi.
Atsakyti