QUOTE(Taniushka @ 2008 02 25, 16:39)
Papildyta:
nepatarciau pirkti jhonson's baby produkcija nes kiek girdejau daugeliui vaiku nuo ju alergija buna ir mums buvo, nors tai irgi priklauso nuo vaiko odos
nepatarciau pirkti jhonson's baby produkcija nes kiek girdejau daugeliui vaiku nuo ju alergija buna ir mums buvo, nors tai irgi priklauso nuo vaiko odos
Nuo pat gimimo naudoju Jhonson produkcija ir nesiskundziu
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2008 02 25, 18:48)
Dar mes pirkome vaikui natūralią brangią kempinytę: mokėjom gal 18 Lt ir labai džiaugėmės- kai mažylė tik gimė atrodė tokia traputė...Pirkome vaikų mieste (berods) toks gelsvas kamuoliukas. daugelio mamų nuomone nereikalinga- tačiau kai pametėm supratom koks tai buvo patogus daiktas ir koks nepakeičiamas. Jau MB norėjo lėkt atgal į tą miestą ir naują pirkt- mat vata byra, su ranka- (mano pirštai traumuoti- tai kartais nejausdama subraižau odelę ) kitos kempinės mums pasirodė ir kietos ir nesmagios- ir vaikas net atsisukdavo kai bandydavom kad ir su minkščiausia plauti. Kas keisčiausia ta kempinė procentų natūrali ir kai išdžiūsta pasidaro kieta... Tik tiek kad kaina labai kandžiojasi. Bet kažkaip- mums ji apsimokėjo.
Na, nepirkom mes jokiu te kempiniu ir dar ne negalvojam, nuo pat gimomo maudem su atkirptais is 'marles' gabaliukais. Mano mam man taip parekomendavo, taip as ir padariau. Zinokit vaikui nuo pat gimimo, nei siurksti, nei ka....
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2008 02 25, 20:19)
na, termometras nera butinybe: vandens temperatura galima patikinti imerkus ALKUNE: jei nejauti nei silumos, nei salcio, vadinasi vandens temperatura artima kuno temperaturai, ty tinkama.
labai geras patarimas del vystyklu: dideliu flaneiniu vystyklu sluostyti kudiki patogiau negu ranksluosciu.
labai geras patarimas del vystyklu: dideliu flaneiniu vystyklu sluostyti kudiki patogiau negu ranksluosciu.
Cia tai tikru tikriausia tiesa Senovej vaikus vystydavo ir vyniodavo i isnesiotas paklodes, net paplysusias...anot senoliu jos buvo minksciausios ir tinkamiausios mazam kudikeliui