Johnson tai taip,bet ir tarp forumo mamyciu paplites sebamed`as neziba savo sudetim .Esam gave putas voniai dovanu,pradedu skaityt ,tai jau pacioj pradzioj SLS puikuojas,toliau net netyrinejau- i siuksline iskeliavo.
Aš už tai, kad kuo mažiau, tuo geriau Gimus mažyliui stengsiuos apsiriboti vaikišku muiliuku, pataisų milteliais ir krakmolu.. Daugiau, tikiuosi, jokios chemijos neprireiks
SebaMed nesu bandziusi, Weleda esu, bet jis tinka tik profilaktiskas naudojimui nes labai svelnus jis, jei rimciau pasunta uzpakaliukas tenka man sudocreamu naudotis, bet siaip Weledos linija man superine Tik nuo issutimu kremukas esant stipresniems issutimams nezinau ar padetunes mums teko sudocreamo griebtis
When I look into a child's eyes, I realize how simple life should be
nors dar ne daug laiko turiu mazyle, bet jau teko paprakaituoti su prieziura nuo prakaitines muss issgelbejo Zinco Spray, kuris mums tinka esant bet kokiam kitokima veiduk ar kunelio berimui, taip pat ir nuo issutimu galima tureti ji viena, be kruvos kitu kremu/tepalu pas mus per menesiuka jau susikaupe kalnas ju
Abiem dukrytem praustis naudojam Neutral produkcija O nuo issutimo,vyresnelei lb tiko HIPP tepalas su cinku,o va maziukei sudocream... O ziema abiem naudojam excipial tepaliuka su migdolais kol kas nieko geriau neradau,apsaugoti zandukams nuo vejo ir salcio.
ir as uz mazesni chemijos kieki. visi tie sabamedai, johnosai tai gi baisi ju sudetis... as net sau ju nenaudoju. visa seima naudojames vaikisku muilu, galvas plauna su muilo riesutais (nes nieko man jie neplove, o ismesta gaila) ir nudziuvusias odas esant poreikiui tepames su taukmedzio sviestu. vaika auginau su vystiklais, tad sudokremas dulka. bet nusutusi pagrkli gelbeja puikiai.
Mamytėms ir vaikiukams ir nėštukėms kurie turi sausos odelės problemėlių ar domisi GIPOALERGINE natūralia kosmetika rekomenduočiau išbandyti kosmetiką, kurioje deja nėra kvapiklių, taip dažnai aptinkamų siekiant padidinti netgi ekologiškos kosmetikos patrauklumą. Kad nėra parabenų, SLS ir panašiai kitokio brudo -tai savaime suprantamas dalykas eko kosmetikoje.