Mes tai perdaug nieko nenaudojom,niekam nealergiskas tai pirkau Johnson duso krema, buvo odele pradejus sauset tai ir daktere patare ir is daug ko gavau rekomendacijas i vonia ipilt Balmandolio aliejaus na ir kai retkarciais pasusdavo tai sudocream pats geriausias siuo atveju, tik patepi ir po poros valandu jau paraudimas nyksta, pora kartu net zaizdeles buvo atsirade tai ir zaizdeles greit uzgija per 1 diena. O pudru ir talku nepirkau, nes girdejau, kad gydytojai ju jau nerekomenduoja.
Apie Weleda ir as esu girdejus gerus atsiliepimus, bet kai nejautri odele tai prausikliai tiko ka maximoj radau
NEUTRAL - puikiai tinka, nesiruosiam keisti
Sveikos,
Mes naudojam MUSTELA. Labai patinka ir tinka (maziukui jau 6 men.). Malonaus kvapo ir konsistencijos. Naudojam losjona po duso. Galvytei plaut - sampuna. Duso zele. Krema nuo issutimo.
jhonson&jhonson man nepatiko kvapas.
MUSTELA siek tiek branmgesni, bet tikrai mieli produktai. Be to ir sau pries gimdyma nauojau MUSTELA linija, krutims, pilvui kojoms.
Mes naudojam MUSTELA. Labai patinka ir tinka (maziukui jau 6 men.). Malonaus kvapo ir konsistencijos. Naudojam losjona po duso. Galvytei plaut - sampuna. Duso zele. Krema nuo issutimo.
jhonson&jhonson man nepatiko kvapas.
MUSTELA siek tiek branmgesni, bet tikrai mieli produktai. Be to ir sau pries gimdyma nauojau MUSTELA linija, krutims, pilvui kojoms.
rekomenduociau:
pataisu sporos (naturali gamtos dovana) - kaip pudra ;
weledos - viskas kas kudykiams skirta ;
weledos muiliukas (ekologiskas) - uzpakaliukui plaut po kiekvieno pamperso;
hipp - alejukas, naturalus, migdolinis; (po maudiniu)
sodokrem - su sporom kaitalioju kartais (nes su cinku);
kremas su cinku - pigus, lietuviskas, kartais vietoj sudokrem;
pataisu sporos (naturali gamtos dovana) - kaip pudra ;
weledos - viskas kas kudykiams skirta ;
weledos muiliukas (ekologiskas) - uzpakaliukui plaut po kiekvieno pamperso;
hipp - alejukas, naturalus, migdolinis; (po maudiniu)
sodokrem - su sporom kaitalioju kartais (nes su cinku);
kremas su cinku - pigus, lietuviskas, kartais vietoj sudokrem;
mes naudojam Jonsons produkciją nuo pat gimimo
o mamoms,kurių vaikiukų odelė labai sausa, patarčiau vaistinėj paprašyti "Balmandolio" aliejuko voniai- labai liuks dalykas.
o mamoms,kurių vaikiukų odelė labai sausa, patarčiau vaistinėj paprašyti "Balmandolio" aliejuko voniai- labai liuks dalykas.
Sveikos mamos,
mes gavom weledos balzama medetku nuo vejo ir salcio dovanu,ir noriu paklausti ar galima ji tepti ant veiduko,nes jis parveztas is sveicarijos,o lietuviskai nera parasyta?
aciu is anksto
mes gavom weledos balzama medetku nuo vejo ir salcio dovanu,ir noriu paklausti ar galima ji tepti ant veiduko,nes jis parveztas is sveicarijos,o lietuviskai nera parasyta?
aciu is anksto
Perskaiciau visas zinutes,skaitydama dejau + ir -,prie pavadinimu,ir isejo taip kad geriausia ir daugiausia naudojama yra Weleda,po to Sebamed ir trecioje vietoje Sudokream...Dabar zinosiu,kas geriausia....
kas kudikiui, tai tik Weledos produkcija
o vyresneliui perku Neutral sampuniuka ir muila Tindi rindi, nes turim truputeli problemu su alergija
o vyresneliui perku Neutral sampuniuka ir muila Tindi rindi, nes turim truputeli problemu su alergija
Prašysiu patarimo
Mums dar tik 9 dienos, bet odelė labai labai pleiskanoja - gal greičiau lupasi
Sakykit, ką patartumėt panaudot: ar maudant pilt kažkokį aliejuką į vandenį ar kūnelį tept išmaudžius?
Su pirmąją dukryte lyg taip ir nebuvo , tad nebežinau ką daryt
Sakykit, ką patartumėt panaudot: ar maudant pilt kažkokį aliejuką į vandenį ar kūnelį tept išmaudžius?
QUOTE(Burtininke @ 2008 10 25, 12:39)
Prašysiu patarimo
Labas. Gal tavo leliukas gimė šiek tiek pernešiotas? Mano berniukas tipo gimė šiek tiek pernešiotas, nors tik 2 dienom vėliau, todėl dar labai ilgai atrodė, kad maudant vis lyg lupasi oda - o labiausiai tai buvo pažastytėse ir šiaip kūno raukšlėse. Matyt per ilgai pamirko mamytės vandenyse. Kai nusiplovė visa pamirkusi odelė, tuomet pasidarė labai graži odelė. Iš pradžių bandžiau tą odelą tepti aliejuku, bet visa ta odelė lyg maišydavosi su aliejuku ir gaudavosi kažkas panašaus į pilingą. Matyt ji turi savaime pasišalinti. Paskui pradėjau naudoti L'ERBOLIARIO kremuką ir prausiklį.
MamaJudita, ačiū už ats. kažkaip ramiau Na, mažiukė nepernešiota gimė, bet ir aš save raminu, kad sena odytė turi nusilupt
QUOTE(Burtininke @ 2008 10 25, 11:39)
Prašysiu patarimo
QUOTE(Burtininke @ 2008 10 25, 12:35)
Na, mažiukė nepernešiota gimė, bet ir aš save raminu, kad sena odytė turi nusilupt
Mano antrajai irgi taip buvo, nors gime tikrai nepernesiota. Kai su pirmaja taip nebuvo (odele iskart buvo labai grazi), tai pradzioje buvo labai keista ir lyg sunerimus buvau truputi.
As pyliau i vonele aliejuka Bubchen , o kuneli tepiau Weleda drekinamuoju medetkos kremuku. Po gan trumpo laiko ta odele nusilupo ir dabar viskas puiku, odele labai grazi Gali buti, kad odele ir taip butu atsinaujinusi, tikriausiai cia naturalus procesas, reikejo tik islaukti
Dabar naudojam tik Tindi muiliuka maudynems, retsykiais ta pati Weleda kremuka po maudyniu ir Hipp krema nuo issutimu (su cinku), jei yra poreikis. Dar aliejuka Bubchen naudojom masazui.