turim ir aliejuku r kremuku visokiu firmu, bet nieko nenaudojam,tik muiliuka. Jei maudot kasdienprisiminkit jog muiliuka galima naudoti tik 2 kartus per savaite, tuomet odele neissauses
Mano mazutei buvo labai issausejusi odele, tokie raudoni atsiserpetoje plemukai ant krutines. Seimos gydytoja patare naudoti Exsipiali, truputi pasvelnejo, bet nedaug. Neistveriau ir nuveziau mazyte pas odos gyd. Tai sake Exsipiali padeti i sona, nes ten daug augaliniu riebalu . Patare naudoti Dexeryl krema, kuris yra sintetinis. Pirmas 10 dienu tepem kasdien, o veliau 1 karta per savaite. Tokios grazios odeles nuo gimimo nesame tureje, kaip dabar .
mes naudojam johnson producija, esu patenkinta ja. pirkau rinkini pries gimdyma bet mazai naudojom aliejuka ir krema kunui. labai skaniai kvepia su levanda as ir apti naudojau krema
bet dabar pasiskaitinejau ir noreciau pameginti Avent produkcija
dar iskilo toks klausimas, maciau yra the body sgop vaikams kuno priemones, kazin kaip jos?
dar iskilo toks klausimas, maciau yra the body sgop vaikams kuno priemones, kazin kaip jos?
QUOTE(energize @ 2008 09 30, 17:34)
mes naudojam johnson producija, esu patenkinta ja. pirkau rinkini pries gimdyma bet mazai naudojom aliejuka ir krema kunui. labai skaniai kvepia su levanda as ir apti naudojau krema
na mes naudojam nivea baby muiliuka uzpakaliukui praust,eucerino alieju pilam i vonia,kadangi sausa odele mano mergytes labai,o po madyniu tepu kuneli su essex losjonu,sesele rekomendavo. odele jau beveik nesauseja.noreciau isbandyt johnsons bedtime gal kas bandet? beje mazyles kaktyte labai sausa,gal kas ka patart galit?
QUOTE(saidutea @ 2008 09 30, 21:27)
na mes naudojam nivea baby muiliuka uzpakaliukui praust,eucerino alieju pilam i vonia,kadangi sausa odele mano mergytes labai,o po madyniu tepu kuneli su essex losjonu,sesele rekomendavo. odele jau beveik nesauseja.noreciau isbandyt johnsons bedtime gal kas bandet? beje mazyles kaktyte labai sausa,gal kas ka patart galit?
Apie Johnsons aš ne kokios nuomonės. Kažkada mergaitei buvau nupirkusi kažkokį purškiamą losijoną. Kadangi jai jis netiko, tai kažkada sau nusiskutusi kojas sugalvojau juo pasinaudoti....labai perštėjo ir skaidėjo po tokio patepimo ir net raudonom dėmėm išmėtė. Tai kaip toks losijonas gali veikti kūdikių odelę????
Papildyta:
QUOTE(Speige @ 2008 09 30, 15:37)
Mano mazutei buvo labai issausejusi odele, tokie raudoni atsiserpetoje plemukai ant krutines. Seimos gydytoja patare naudoti Exsipiali, truputi pasvelnejo, bet nedaug. Neistveriau ir nuveziau mazyte pas odos gyd. Tai sake Exsipiali padeti i sona, nes ten daug augaliniu riebalu . Patare naudoti Dexeryl krema, kuris yra sintetinis. Pirmas 10 dienu tepem kasdien, o veliau 1 karta per savaite. Tokios grazios odeles nuo gimimo nesame tureje, kaip dabar .
Čia mane sudomino. Kažkas nauja tas kremas Dexeryl. Gal iš tiesų, kai odelė labai sausa, tai natūralūs kremai ir negali pagelbėti, o tuomet gali padėti tik sintetinis kremas.
Mes naudojam Weleda kosmetiką ir esam labai patenkinti Į nieką nekeisčiau O be to ilgam ir užtenka pvz, emulsija voniai pirkom vos gimus sūneliui, tai naudojam iki šiol (mums jau pusę metų) Taip kad brangumas tos kosmetikos sąlyginis Muiliukas ir kremukas jū irgi super, na žodžiu aš tai labai patenkinta
Nežinau ar dėl to ar ne, bet jokių bėdų su odele iki šiol neturėjom
Nežinau ar dėl to ar ne, bet jokių bėdų su odele iki šiol neturėjom
Aš naudoju Weledos produkciją ir ja esu patenkinta Ypač pagirčiau medetkų pienelį voniai Padeda išgydyti įvairius pabėrimus.
Mes tai naudojam sebamed muiliuka ir linola aliejuka voniai, issutimams turim sudocream, bet tik viena karta teprireike, bet jis man labai geras pasirode iskart nuima paraudima, patepu su juo rauksles daugiau kosmetikos jokios nenaudojam
QUOTE(Almutė+ @ 2008 10 02, 11:51)
Aš naudoju Weledos produkciją ir ja esu patenkinta Ypač pagirčiau medetkų pienelį voniai Padeda išgydyti įvairius pabėrimus.
O ka rekomenduotum, is savo patirties, dar isigyti is Weledos?
Mano mergytei 5men. tik dabar pradejom naudoti muiliuka (ish avies pieno, uzhsisakem ish interneto). O iki tol jokiu muiliuku, kremuku nenaudojom, tik i vonele pylem Balmandol aliejuko, priesh tai dar turejom Neutral ir SebaMed. Jokiu losjonu nenaudojam, kai buvo naujagime gal 2 kartus panaudojom Essex, dabar stowi pilnas. nuo ishshutimu turim Sudocrem. Dabar i vonele pilam Avalon, profilaktishkai nuo pershalimo su eteriniais aliejais. Jokiu problemu su odele neturejom. Na vasara tik truputi kakliukas buvo pashutes, patepem Sudocrem ir praejo
mes is pradziu naudojom Baby coccole sampuna, muiliuka, alieju. Super Dabar bandom Neutral kosmetika, nusiskundimu jokiu.