Įkraunama...
Įkraunama...

Artroskopinė kelio menisko operacija

QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 14:55)
gyd sake ir pats nezino, kol neperpjauna ir nepamato, tada vietoj sprendzia

as nusiteikus tik 1 diena but, kitaip man sokas bus. O dar didesnis-vyrui, su abiem vaikais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 21, 15:47)
o uz ka jam duot?
negi visi duoda? unsure.gif

As isivaizduoju duoti reikia tada kai eini pas ji kaip privaciai, kai nelauki po 2 men. eilese kol prieis eile operacijai... ax.gif

Pasidraiu MRT atsakymai ...plyses isorinis meniskas + 11 m.m. cista- kaip suprantu vanduo doh.gif Ka toliau daryti be vandens istraukimo neisivaizduoju.
Sakykit kas daretes operacijas is kur zinoti, kad jos tikrai reikia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 23, 18:35)
As isivaizduoju duoti reikia tada kai eini pas ji kaip privaciai, kai nelauki po 2 men. eilese kol prieis eile operacijai... ax.gif

Pasidraiu MRT atsakymai ...plyses isorinis meniskas + 11 m.m. cista- kaip suprantu vanduo doh.gif Ka toliau daryti be vandens istraukimo neisivaizduoju.

manau ortopedas turetu paziuret i atsakymus ir pasakys, reikia ar ne g.gif

man iskart pasake- kada darom.... Bet kai as maitinu dukriuka, tai kol kas negaliu...
Atsakyti
Sagita, valdiskoj ligoninej buciau davus 200 lt gydytojui ir 50 lt anesteziologuh. Bet dabar operuosiuos privaciai, tai nieko nedtosiu papildomai
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 14:07)
jei isoperuoja vis meniska, tai taip, ir jau galima stotis ir eiti. bet jei siuna meniska, tai palaikys pora dienu, ir koja gipse apie 3sav bus

man meniska sius. Sake ta pati vakara paleis. Gipso nebus, net itvaro nereikes. Tik elastiniu bintu apibintuos. Savaite laiko visai nebus galima tos kojos priminti. Vaikscioti 2 ramentais. Jau namie juos turiu

QUOTE(saulytėea @ 2012 01 23, 18:35)

tik traumatologas pasakys ar reikia operacijos. Nuo plysimo tipo priklauso. Pas mane lopo tipo plysimas vidinio menisko.
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 23, 19:25)
tik traumatologas pasakys ar reikia operacijos. Nuo plysimo tipo priklauso. Pas mane lopo tipo plysimas vidinio menisko.

man ortopedas iskart pasake, kad reikia operuot. Na, gal dar ir del to, jog skauda.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 23, 20:39)
man ortopedas iskart pasake, kad reikia operuot. Na, gal dar ir del to, jog skauda.

Man irgi labai skauda, bet kazkaip galvoju,kad tai nuo skysciu susikaupusiu 4u.gif
Aciu uz informacijos pasidalinimu, uz keliu dienu pas traumatologa- ziuresim ka pasakys 4u.gif
Atsakyti
SVEIKOS, UZSIRASIAU OPERACIJAI KOVO MEN. SAKYKIT KOKIA NEJAUTRA DARO AR UZMIGDO VISAI- KAIP TEN YRA ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 26, 16:05)
SVEIKOS, UZSIRASIAU OPERACIJAI KOVO MEN. SAKYKIT KOKIA NEJAUTRA DARO AR UZMIGDO VISAI- KAIP TEN YRA ?  4u.gif

jei ne paslaptis, kur ir kada? sian MB uzsirase, RK kovo 20... kiek sake, tai vietine nejautra daro
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 26, 17:05)
SVEIKOS, UZSIRASIAU OPERACIJAI KOVO MEN. SAKYKIT KOKIA NEJAUTRA DARO AR UZMIGDO VISAI- KAIP TEN YRA ?  4u.gif

Vietinę.Arba 1koją atjungs darydami injekcijas i sėdynę ir į kirkšnį ir paleisdami truputį elektros srovės,kad apmarintų nervus (tik skamba žiauriai,darė pirmadienį,per raminamuosius visai nieko nejaučiau,plius per 5 min.atsijungiau) arba į stuburą,spinalinę.
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 01 26, 17:26)
jei ne paslaptis, kur ir kada? sian MB uzsirase, RK kovo 20... kiek sake, tai vietine nejautra daro

Kovo sestai d. irgi RK,pas koki jus gydytoja? ar ruosiates moketi
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 01 26, 20:34)
Vietinę.Arba 1koją atjungs darydami injekcijas i sėdynę ir į kirkšnį ir paleisdami truputį elektros srovės,kad apmarintų nervus (tik skamba žiauriai,darė pirmadienį,per raminamuosius visai nieko nejaučiau,plius per 5 min.atsijungiau) arba į stuburą,spinalinę.

O kur geriau? ar galejai iskart vaikscioti?Papasakok placiau.aciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 27, 08:30)
Kovo sestai d. irgi RK,pas koki jus gydytoja? ar ruosiates moketi
Papildyta:
O kur geriau? ar galejai iskart vaikscioti?Papasakok placiau.aciu drinks_cheers.gif

pas koki gydytoja?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 27, 09:42)
pas koki gydytoja?

L.Motuza ax.gif
Atsakyti