Įkraunama...
Įkraunama...

Artroskopinė kelio menisko operacija

QUOTE(natina @ 2012 01 16, 21:43)
medea tikrai tik iki puses mirksiukas.gif visas kunas lieka patalpoj, bet ir kojos ner aklinai uzdarytos

aciu labai, jau ramiau 4u.gif
Atsakyti
labai reikia patrimo,kiek davet gyd operavusiam kelio meniska.t.y. kiek davet i kisene.i az.operuosiuos kauno klinikose pas skika
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2012 01 21, 14:35)
labai reikia patrimo,kiek davet gyd operavusiam kelio meniska.t.y. kiek davet i kisene.i az.operuosiuos kauno klinikose pas skika

o uz ka jam duot?
negi visi duoda? unsure.gif
Atsakyti
na jau taip lietuvoje iprasta kad uz viska visi duoda smile.gif
Atsakyti
siaip esu pries davima i kisene, zmones patys pripratino gyd, tai ko dabar noret... gimdyti vaziavau nesitarus, ir viskas praejo sklandziai... dabar laukia vyras operaijos, tai dvejojam, nes eis tartis su konkreciu gyd ir kad priimtu be eiles, tai reiks tikriausiai "padekoti"... g.gif

kiek zinau, tai 200lt
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 01 21, 23:40)
siaip esu pries davima i kisene, zmones patys pripratino gyd, tai ko dabar noret... gimdyti vaziavau nesitarus, ir viskas praejo sklandziai... dabar laukia vyras operaijos, tai dvejojam, nes eis tartis su konkreciu gyd  ir kad priimtu be eiles, tai reiks tikriausiai "padekoti"... g.gif

kiek zinau, tai 200lt

jei tarsis, gal ir reikia padekos, nes zmogus ko gero gais ir savo konsultacijoms skirta laika.
bet is principo as irgi pries pakisas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
bet yra tokiu gyd kuriems neduodi ir darba prastai atlieka
Atsakyti
QUOTE(sagyta @ 2012 01 23, 12:29)
bet yra tokiu gyd kuriems neduodi ir darba prastai atlieka

ar gerai ar prastai atliks, manau ne tik nuo to priklauso, yra daugelis atveju, kai ir "padekojus" nepraeina sklandziai.. pacia operacija manau padaro gerai, bet pooperacinis laikotarpis, ir prieziura gali skirtis...
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 12:47)
ar gerai ar prastai atliks, manau ne tik nuo to priklauso, yra daugelis atveju, kai ir "padekojus" nepraeina sklandziai.. pacia operacija manau padaro gerai, bet pooperacinis laikotarpis, ir prieziura gali skirtis...

bet ar as klystu, kad butent po menisko operacijos jei ne ta pacia, tai kita diena isleidzia?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 23, 13:59)
bet ar as klystu, kad butent po menisko operacijos jei ne ta pacia, tai kita diena isleidzia?

jei isoperuoja vis meniska, tai taip, ir jau galima stotis ir eiti. bet jei siuna meniska, tai palaikys pora dienu, ir koja gipse apie 3sav bus
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 01 23, 14:07)
jei isoperuoja vis meniska, tai taip, ir jau galima stotis ir eiti. bet jei siuna meniska, tai palaikys pora dienu, ir koja gipse apie 3sav bus

aisku, as kol kas nezinau, kiek man ka operuos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 23, 14:39)
aisku, as kol kas nezinau, kiek man ka operuos unsure.gif

gyd sake ir pats nezino, kol neperpjauna ir nepamato, tada vietoj sprendzia
Atsakyti