Įkraunama...
Įkraunama...

Artroskopinė kelio menisko operacija

QUOTE(ikkuna @ 2011 09 30, 13:35)
Aš kelio sąnario MRT dariausi Lazdynų ligoninėj Medea klinikoj. Eilė nelabai didelė, tyrimas apie 200 Lt kainavo ir atsakymas per tris darbo dienas.
J

Cia rimtai tiek kainuoja, net jei turi siuntima traumatologo?
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 11, 20:18)
Cia rimtai tiek kainuoja, net jei turi siuntima traumatologo?

pries menesi su siuntimu nieko nemokejau medea. tik uz CD, nes man jo reiks del operacijos g.gif
Atsakyti
Gal kas girdejot apie gydytoja Tutku, kaip atsiliepimai? Aciu
Atsakyti
CD nėra būtinas. užtenka ir Medea išrašo. vakar tą patvirtino mane operuosiantis gydytojas. sakė gydytojas, kad pilnai užtenka išrašo.
o be to, tuos nuotraukos saugomis kurį tai laiką ir jei gydytojui labai jau taip reikės tų foto, bet kada galėsit nueiti ir pasiimti
be to, visi greituškės gydytojai gali per kompą tas foto pažiūrėt iš Medea. Taip sakė poliklinikos traumatologas
Medea čia tik primigtynai siūlo, kad bapkių pasirinkti
aš neėmiau CD
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evru: 12 sausio 2012 - 10:45
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 10:43)
CD nėra būtinas. užtenka ir Medea išrašo. vakar tą patvirtino mane operuosiantis gydytojas. sakė gydytojas, kad pilnai užtenka išrašo.
o be to, tuos nuotraukos saugomis kurį tai laiką ir jei gydytojui labai jau taip reikės tų foto, bet kada galėsit nueiti ir pasiimti
be to, visi greituškės gydytojai gali per kompą tas foto pažiūrėt iš Medea. Taip sakė poliklinikos traumatologas
aš neėmiau CD

mano ortopede pasiule pasiimt, tai ir emiau. Juolab, kad zinojau, kad man operacija bus ne is karto, o po kiek laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 01 12, 11:43)
aš neėmiau CD

Va kaip tik siandien viska suzinojau, jei su traumotologo siuntimu ir reikalingos bus nuotraukos kainuona 170 lt.. jei tik cd 15 lt. 4u.gif Eile menesiui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 12, 16:48)
Va kaip tik siandien viska suzinojau, jei su traumotologo siuntimu ir reikalingos bus nuotraukos kainuona 170 lt.. jei tik cd 15 lt.  4u.gif Eile menesiui  doh.gif

as gruodi savaite laukiau rolleyes.gif
Atsakyti
aš tris savaites laukiau magneto. darė gruodį
dabar gal slidžiau, daugiau traumų, tai ir klientų daugiau
Atsakyti
Papasakokit kaip daromas kelio sanario magnetinis rezonansas, ar ilgai uztrunka ir t.t.aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 16, 08:22)
Papasakokit kaip daromas kelio sanario magnetinis rezonansas, ar ilgai uztrunka ir t.t.aciu 4u.gif

medea klinikoj iki puses ikisa tave i ta aparata, pries tai koja tokiu gaubteliu uzdengia. Nusirengt nereikia, tik batus. Uzdeda ausines, nes garsas buna kaip kaime per gera bulviakasi biggrin.gif Negalima judeti. Trunka mazdaug 20 minuciu, gali iki pusvalandzio kazkur g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 01 16, 10:41)
medea klinikoj iki puses ikisa tave i ta aparata, pries tai koja tokiu gaubteliu uzdengia. Nusirengt nereikia, tik batus. Uzdeda ausines, nes garsas buna kaip kaime per gera bulviakasi biggrin.gif Negalima judeti. Trunka mazdaug 20 minuciu, gali iki pusvalandzio kazkur  g.gif

Bet tik iki puses arne?, nes ziauriai bijau uzdaru patalpu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 01 16, 20:01)
Bet tik iki puses arne?, nes ziauriai bijau uzdaru patalpu. unsure.gif

medea tikrai tik iki puses mirksiukas.gif visas kunas lieka patalpoj, bet ir kojos ner aklinai uzdarytos
Atsakyti