QUOTE(muone @ 2010 01 06, 18:35)
Sveiki. Bandau prikelti temą. Gal atsiras daugiau patyrusių tokių "džiaugsmelių" ir papasakos apie gerus gydytojus
Šiuo metu galvoju apie Šakalinį arba Šaikų...abu rekomenduoti mano draugų...tai plėšausi dabar, nežinodama pas kurį čia pulti =/
Mane 2008 m. liepos mėn. operavo gerb. Šaikus. Nuostabus gydytojas. Tikras profas. Koją išoperavo puikiai. Ant rytojaus jau lipau pati su ramentais (aišku visą pusavalandį) namo į 5-tą aukštą, nes lifto nėra.
Po 3 sav. jau vaikščiojau be ramentų. O dabar tai net pamirštu kuri koja operuota. Man pašalino dalį menisko. Kartais šiek tiek pajausdavau tą kelią keičiantis orams.
Žinoma labiausiai kojos gyjimą paspartino 1 mėnuo reabilitacijos Druskininkuose.
Dar vis galiu perleisti (už kokius
40 lt.) štai tokį įtvarą kairei kojai. Nešioti reikėtų 1 mėn. (gal kam ir daugiau) po operacijos. Super dalykėlis.
jei ką rašykit į až (nes temos neseku).
Papildyta:
QUOTE(virgaspirga @ 2010 01 10, 22:43)
Geriau vaziuokit operuotis i Kauna. Gulejau klinikose del kryzminio raiscio, tai palatoj gulejo net 2 vilnietes kurios specialiai vaziavo i kauna del geru chirurgu.
Tikrai vilniečiams nereikia dėl šios operacijos į Kauną važiuoti. Aš pati pagal rekomendacijas radau gydytoją
Šaikų. Jis vienas geriausių specų šioje srityje. Operavo mane greitosios pagalbos ligoninėje (Kur netoli Gariūnų, Lazdynuose)