Įkraunama...
Įkraunama...

Artroskopinė kelio menisko operacija

QUOTE(Jurgitamarija @ 2012 06 27, 19:25)
ir atsistojo???? blink.gif kiek laiko praejo po operacijos ???? bijau kaip stotis verysad.gif skauda nerealiai  verysad.gif

atsistojo po 12val po operacijos, per piet operavo, tai kai kita diena israse apie pietus, jau ejo pats be ramentu. skaudejo lenkiant koja, na ir pora dienu gulejo beveik, kad nebutu kruvio didelio.. o jau po savaites ejo po truputuka dirbti.. gyd kazka aiskino, kodel geriau stotis iskarto, bet jis neatsimena... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitamarija @ 2012 06 27, 21:06)
na , man rodos geriau pamankštinti koją, nei ant jos stotis kaip liepe gydytojas g.gif gal ta mankšta mažiau žalos padarys , nei minti operuota koja visu svoriu smile.gif ?o svoris del puses metu nejudrumo skaudant kojai  augo vis augo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

QUOTE(Extrem @ 2012 06 27, 21:09)
Atsargiai dabar su ta manksta, nes jei persistengsi, gali pradet kauptis vandenys, o ir svoris ne i nauda kaip ir man, del to patare pradzioj su ramentais, o veliau pagal galimybes. Bent jau man taip aiskino gydytojas operaves, o juo tikrai esu patenkinta, nes ir raisti operuosiuos rudeni tik pas ji. smile.gif

Kam jus isvedinejat savo teorijas, operaves gydytojas geriausiai zino jusu situacija, kokio sudetingumo buvo operacija, jis viska ir turi jums pasakyti.Kaip jau dabar matom is daugelio pasisakymu, kad kiekvieno situacija skirtinga ir vis skirtingai rekomeduodavo gydytojai elgtis del mankstu, del vaiksciojimo.Visada gi galit pasiskambint jus operavusiam gydytojui ir pasitarti kas jus neramina. Nepatarciau uzsiimineti saviveikla biggrin.gif Cia ne juokas drinks_cheers.gif

Prisiminiau, kas mane kai po operacijos kita diena perrisinejo gydytojas, tai dziaugesi, kad va paziurek beveik net neistinus koja, reiskia gerai pernese operacija, o buna labai sutinusios.Todel liepe iskart vaikscioti tik visu svoriu ant tos kojos nestoti, neklaupti ir nenuvarginti. Viska po truputi ir mankstinti liepe irgi vos vos su kiekviena diena didinant kruvi 4u.gif Ir pratimus nergi parode 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulytėea: 13 liepos 2012 - 12:55
http://www.artroskopija.com/video.htm
manau yra neblogos info rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas zinot, kokios eiles RK operacijai?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 07 23, 10:57)
Gal kas zinot, kokios eiles RK operacijai?

vasario men laukem apie menesi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2012 07 23, 23:47)
vasario men laukem apie menesi 4u.gif

Jei nesunku,parasykit,kokia ten uzsiregistravimo tvarka?nes pas ortopeda reik gera men poliklinikoj laukt,gal pavyktu panasiom datom pakliut,ir ten,ir ten uzsiregistravus?kitaip sakant,menesi sutaupyciau g.gif
I polikl.-siuntimo operacijai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natina: 23 liepos 2012 - 23:07
Gal kam teko susidurti su gyd. Valčecku is RK?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 08 14, 15:48)
Gal kam teko susidurti su gyd. Valčecku is RK?

Neigiamai teko susidurti...
Mums sukėlė įtarimą jo diagnozė ir operacijos planas, plius prašomi pinigai. Po operacijos kitoj klinikoj pasitvirtino, kad jo diagnozė buvo neteisinga ir pinigai prašyti menisko siūlams, kurių net nebūtų prireikę (ką kiti du gydytojai mums iš karto pasakė, žiūrėdami į tuos pačius tyrimų rezultatus, taigi,kyla abejonė, kodėl jis mato kitokius dalykus, nei jo kolegos). Iš tikro norėjosi kreiptis į ligoninės vadovybę ir rašyti oficialiai skundą, bet kažkaip, kaip visada, pritrūkom laiko... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2012 08 15, 14:22)
Neigiamai teko susidurti...
Mums sukėlė įtarimą jo diagnozė ir operacijos planas, plius prašomi pinigai. Po operacijos kitoj klinikoj pasitvirtino, kad jo diagnozė buvo neteisinga ir pinigai prašyti menisko siūlams, kurių net nebūtų prireikę (ką kiti du gydytojai mums iš karto pasakė, žiūrėdami į tuos pačius tyrimų rezultatus, taigi,kyla abejonė, kodėl jis mato kitokius dalykus, nei jo kolegos). Iš tikro norėjosi kreiptis į ligoninės vadovybę ir rašyti oficialiai skundą, bet kažkaip, kaip visada, pritrūkom laiko...  doh.gif

Nieko sau g.gif
Mane tai siek tiek "subalamutino", kad pas Lina Motuza neregistravo, sake jis nekonsultuoja g.gif O man net ant siuntimo gydytoja uzrase, kad jo konsultacijai mane siuncia doh.gif
Sakykit, ar galesiu operuotis pas kita, o pas ji tik konsultuotis g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 08 15, 20:22)
Nieko sau g.gif
Mane tai siek tiek "subalamutino", kad pas Lina Motuza neregistravo, sake jis nekonsultuoja g.gif O man net ant siuntimo gydytoja uzrase, kad jo konsultacijai mane siuncia doh.gif
Sakykit, ar galesiu operuotis pas kita, o pas ji tik konsultuotis g.gif  g.gif

Gauk numeriuka jo mobilu, pasiskambinsi ir susitarsi konsultacijai, o paskui jau jis pasakys ar reikia operuotis ir t.t.
Atsakyti
Vis tik pas Valcecka operuosiuos g.gif Panasu, kad Motuza atostogauja (jo nr. turiu.....). O man reikia paskubeti, nes paskui neturesiu pagalbos. Vilniuj nieko is savu ner, o 2 maziukai vaikai namie. Teks pas tevus i kita LT gala vaziuoti.
Buvau siandien pas gydytoja, dar padare rentgena, nes itarimu kele traskesys kelyje. Bet nieko nesimate, ko gero operuojant ras koki siurpriza biggrin.gif
Zodziu, po savaites jau i RK prisistatau su tyrimu rezultatais, 27-operuoja. O Motuzos grafka maciau, tik nuo rugsejo vidurio prasideda.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 08 16, 20:39)
Vis tik pas Valcecka operuosiuos g.gif Panasu, kad Motuza atostogauja (jo nr. turiu.....). O man reikia paskubeti, nes paskui neturesiu pagalbos. Vilniuj nieko is savu ner, o 2 maziukai vaikai namie. Teks pas tevus i kita LT gala vaziuoti.
Buvau siandien pas gydytoja, dar padare rentgena, nes itarimu kele traskesys kelyje. Bet nieko nesimate, ko gero operuojant ras koki siurpriza biggrin.gif
Zodziu, po savaites jau i RK prisistatau su tyrimu rezultatais, 27-operuoja. O Motuzos grafka maciau, tik nuo rugsejo vidurio prasideda.

Sekmes tada, grisk papasakosi kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti