QUOTE(Jurgitamarija @ 2012 06 27, 21:06)
QUOTE(Extrem @ 2012 06 27, 21:09)
Atsargiai dabar su ta manksta, nes jei persistengsi, gali pradet kauptis vandenys, o ir svoris ne i nauda kaip ir man, del to patare pradzioj su ramentais, o veliau pagal galimybes. Bent jau man taip aiskino gydytojas operaves, o juo tikrai esu patenkinta, nes ir raisti operuosiuos rudeni tik pas ji.
Kam jus isvedinejat savo teorijas, operaves gydytojas geriausiai zino jusu situacija, kokio sudetingumo buvo operacija, jis viska ir turi jums pasakyti.Kaip jau dabar matom is daugelio pasisakymu, kad kiekvieno situacija skirtinga ir vis skirtingai rekomeduodavo gydytojai elgtis del mankstu, del vaiksciojimo.Visada gi galit pasiskambint jus operavusiam gydytojui ir pasitarti kas jus neramina. Nepatarciau uzsiimineti saviveikla
Cia ne juokas
Prisiminiau, kas mane kai po operacijos kita diena perrisinejo gydytojas, tai dziaugesi, kad va paziurek beveik net neistinus koja, reiskia gerai pernese operacija, o buna labai sutinusios.Todel liepe iskart vaikscioti tik visu svoriu ant tos kojos nestoti, neklaupti ir nenuvarginti. Viska po truputi ir mankstinti liepe irgi vos vos su kiekviena diena didinant kruvi
Ir pratimus nergi parode