QUOTE(evru @ 2012 02 21, 10:49)
iš karto neatiduos krešėjimo rezultatų. ten kažkiek valandų turi stovėti tas kraujas, kad ir nustatyti koks tas krešėjimas. mano lazdynų poliklinikoj net nedarė to tyrimo vietoj, vežė į kažkokią laboratoriją.
o tyrimus galima darytis 7-10 dienų iki operacijos. aš dariausi prieš savaitę. vieną dieną ėjau pas šeimos gydytoją gauti siuntimų tyrimams. kitą dieną ėjau tyrimų daryti. dar kita dieną pasiimti tyrimų atsakymus ir siuntimą iš šeimos gydytojo
reikėjo darytis:
kardiograma
bendras kraujo
krešėjimas
gliukozė
šlapimas
o tyrimus galima darytis 7-10 dienų iki operacijos. aš dariausi prieš savaitę. vieną dieną ėjau pas šeimos gydytoją gauti siuntimų tyrimams. kitą dieną ėjau tyrimų daryti. dar kita dieną pasiimti tyrimų atsakymus ir siuntimą iš šeimos gydytojo
reikėjo darytis:
kardiograma
bendras kraujo
krešėjimas
gliukozė
šlapimas
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 21, 12:56)
Aš pas Aleksą Makulavičių operavausi.Tyrimai turi būti ne senesni nei 10d.tai tavo pasirinkimas ar darysies 10d iki operacijos ar 2d.Pas mus poliklinikoj,tai tyrimus kitą dieną atiduoda,bet dar nepamiršt reik,kad šeimos gydytojas (bent jau man to reikėjo) parašytų išrašą,kad tipo visi tyrimai yra pakankamai geri,kad būtų atliekama operacija.
Supratau, aciu labai man sake tik bendra kraujo tyrima ir kraujo kresejmo tyrima