Įkraunama...
Įkraunama...

Artroskopinė kelio menisko operacija

QUOTE(natina @ 2012 02 20, 12:31)
as ne del brangumo, o del suleidimo 4u.gif Jei isvaziuociau i provincija, nezinau, ar mama suleistu i pilva g.gif
O gal parasytumet, kurie cia leidziami vaistai, koks pavadinimas? Gal pvz. uzsieny jie pigiau g.gif

Tai,kad čia pačiam paprasta susileist.Reik lašiakiuka suimt,bakstelt ir vsio.Ten adatėlė trumputė visai.Neskauda leistis.Fraxiparine.Geriami Pradaxa.Tik tiek,kad nežinia kokio Jums stiprumo paskirs,nes skirtingų yra.Man Fraxiparine skyrė kur po 0.3ml.išfasuota,o pradaxa po 110mg berods.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 20, 12:31)
as ne del brangumo, o del suleidimo 4u.gif Jei isvaziuociau i provincija, nezinau, ar mama suleistu i pilva g.gif
O gal parasytumet, kurie cia leidziami vaistai, koks pavadinimas? Gal pvz. uzsieny jie pigiau g.gif

tai nerekia kito zmogaus kad suleistu. pati leidies. adatele plona ir trumpa, kaip insulina kad leidziasi. suspaudi "baranka" ant pilvo ir prie bambos susileidi.
atrodo kraupiai, pradzioj wink.gif bet neskauda

o vaistai vadinasi Zibor3500.
Atsakyti
nezinau, kokios tos adateles smile.gif)) Pas mane ant pilvo skura lotuliukas.gif reik lasinuka augint hihihi.gif Na, jei eina pacioms susileist, tai kaip suprantu, ten ta ampule jau iskart su adatele? Tada gal ne beda, kaip nbors ir susileisciau sau drinks_cheers.gif
ziuriu Fraxiparine pigesnis. Bet gamintojas GSK, tai pvz. Rusijoj nebus pigiau. Aisku, reiks atsiklaust gydytojo, ka siulys vartot g.gif
Saunuoles jus, nepatingejot surasyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 20, 13:04)
nezinau, kokios tos adateles smile.gif)) Pas mane ant pilvo skura lotuliukas.gif reik lasinuka augint hihihi.gif Na, jei eina pacioms susileist, tai kaip suprantu, ten ta ampule jau iskart su adatele? Tada gal ne beda, kaip nbors ir susileisciau sau drinks_cheers.gif
ziuriu Fraxiparine pigesnis. Bet gamintojas GSK, tai pvz. Rusijoj nebus pigiau. Aisku, reiks atsiklaust gydytojo, ka siulys vartot g.gif

aš irgi kūdena, galvojau barankų nerasta smile.gif bet ir iš skūros baranka tiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 02 20, 13:04)

Ten ne ampulė,o užpildytas švirkštukas.Nei pritraukinėt nereik.Pritrauktas jau.Tai tik nudezinfekuot pasirinktą vietą,suimt ir suleist ir vsio.Adatėlė mažytė.Maždaug 3k.plonesnė negu paprasto švirkšto ir maždaug 3k.trumpesnė.Žodžiu,nedidukė.Jei gerai suimi odą ir be baimės bedi,tai išvis nesijaučia,kai įbedi.Man tik dabar jau truputį skauda,nes nelabai yra vietos,kur leistis,nes leidžiuosi jau 3sav.
Atsakyti
gal zinot, ar sanatorinis gydymas po tokiu operaciju nepriklauso?
Atsakyti
QUOTE(Krirma @ 2012 02 20, 14:23)

ortopedas ir šeimos gydytoja sakė, kad nepriklauso pagal ligonių kasas. nebent nori pati mokėti, tada gali važiuoti
Atsakyti
QUOTE(evru @ 2012 02 20, 15:25)
ortopedas ir šeimos gydytoja sakė, kad nepriklauso pagal ligonių kasas. nebent nori pati mokėti, tada gali važiuoti

o gaila... verysad.gif
Atsakyti
Aga tikrai aciu, kad netingit viska surasyti drinks_cheers.gif thumbup.gif
dar kalusimas man pries operacija liepe pasidaryti kraujo kresejimo tyrima, tai dabar galvoju ar ten visai tik pries diena rekia darytis ar galma ir pries gera savaite. Ir dar gal zinot ar tas tyrimas atiduodamas iskart ar reik laukti kelias dienas? Aciu dar kart 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Magnifique @ 2012 02 20, 13:39)
Tai,kad čia pačiam paprasta susileist.Reik lašiakiuka suimt,bakstelt ir vsio.Ten adatėlė trumputė visai.Neskauda leistis.Fraxiparine.Geriami Pradaxa.Tik tiek,kad nežinia kokio Jums stiprumo paskirs,nes skirtingų yra.Man Fraxiparine skyrė kur po 0.3ml.išfasuota,o pradaxa po 110mg berods.

O pas koki gydytoja tu operavaisi?
Papildyta:
QUOTE(Krirma @ 2012 02 20, 15:23)

O jus jau po operacijos ar dar laukiat savo eiles? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 21, 08:47)
Aga tikrai aciu, kad netingit viska surasyti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
dar kalusimas man pries operacija liepe pasidaryti kraujo kresejimo tyrima, tai dabar galvoju ar ten visai tik pries diena rekia darytis ar galma ir pries gera savaite. Ir dar gal zinot ar tas tyrimas atiduodamas iskart ar reik laukti kelias dienas? Aciu dar kart 

iš karto neatiduos krešėjimo rezultatų. ten kažkiek valandų turi stovėti tas kraujas, kad ir nustatyti koks tas krešėjimas. mano lazdynų poliklinikoj net nedarė to tyrimo vietoj, vežė į kažkokią laboratoriją.
o tyrimus galima darytis 7-10 dienų iki operacijos. aš dariausi prieš savaitę. vieną dieną ėjau pas šeimos gydytoją gauti siuntimų tyrimams. kitą dieną ėjau tyrimų daryti. dar kita dieną pasiimti tyrimų atsakymus ir siuntimą iš šeimos gydytojo
reikėjo darytis:
kardiograma
bendras kraujo
krešėjimas
gliukozė
šlapimas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evru: 21 vasario 2012 - 09:52
Grizo sunus is darzelio su patempta koja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saulytėea @ 2012 02 21, 08:47)
Aga tikrai aciu, kad netingit viska surasyti  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
dar kalusimas man pries operacija liepe pasidaryti kraujo kresejimo tyrima, tai dabar galvoju ar ten visai tik pries diena rekia darytis ar galma ir pries gera savaite. Ir dar gal zinot ar tas tyrimas atiduodamas iskart ar reik laukti kelias dienas? Aciu dar kart  4u.gif
Papildyta:
O pas koki gydytoja tu operavaisi?
Papildyta:
O jus jau po operacijos ar dar laukiat savo eiles?  ax.gif

Aš pas Aleksą Makulavičių operavausi.Tyrimai turi būti ne senesni nei 10d.tai tavo pasirinkimas ar darysies 10d iki operacijos ar 2d.Pas mus poliklinikoj,tai tyrimus kitą dieną atiduoda,bet dar nepamiršt reik,kad šeimos gydytojas (bent jau man to reikėjo) parašytų išrašą,kad tipo visi tyrimai yra pakankamai geri,kad būtų atliekama operacija.
Atsakyti