taip taip, tai mes ir rezervuosimies
o gal ko reikia i ta baseina na maziukui sauskelniu, man maudymuko, ranksluosciu rubai... gal dar kas yra ko visai nepagalvociau ?
QUOTE(kerryy @ 2009 11 14, 18:46)
taip taip, tai mes ir rezervuosimies
o gal ko reikia i ta baseina na maziukui sauskelniu, man maudymuko, ranksluosciu rubai... gal dar kas yra ko visai nepagalvociau ?
būtinai avalynę paimk, "šliopkes" neperšlampamas o šiaip imk tą, ką naudoji maudynių metu namuose esu mačiusi, kaip kitos mamos paima šampūnus sau, vaikui, aš neimu niekad, ten nei galvos plaunu, nei vaiką ten maudau Kuo greičiau persiliejam vandeniu, apsirengiam ir maunam namo
kada jus einat į lopšelį? kokią dieną? ir valandą? gal laikas sutaps kartais
malonu būtu susipažint
mes eisim penktadieni 8:30
o kiek jusu leliui laiko ?
uj kaip laukiam tik mazei sloga biski pasirode, tikiuosi i ligas neisivelsim
QUOTE(kerryy @ 2009 11 15, 14:49)
mes eisim penktadieni 8:30
labai anksti jus :unsure:Mano panelė tokiu laiku dar miega arba tik keliasi mes visada po pietų einam
Pas mane jau galima sakyti ne leliukas, jau panelė , už gerų dviejų savaičių švęs savo pirmąjį gimtadienį
Kiek laiko tavo vaikiukui? Spėju 2-3 mėnesiai
Tikiuosi nesusirgsit vaje ir šiaip, su sloga nerekomenduojama į baseiną vaikiukų vesti
nu maniske irgi jau nemaza sestas menuo, ir tik db prisiruosem i baseina
taip anksti, bet gavom laisva vieta tai ir uzsirasem kitaip butu reikeja dar savaite laukt o mes kadangi jau ne tokios mazos tai reikia skubet
taip anksti, bet gavom laisva vieta tai ir uzsirasem kitaip butu reikeja dar savaite laukt o mes kadangi jau ne tokios mazos tai reikia skubet
Sveiki,
Esam uzrasyti i eile gultis i Vilniaus vaiko raidos centra, taciau laukti eiles reikia dar mazdaug 7 menesius... Noriu jusu paklausti, kuriame raidos centre Kaune yra stacionaras, i kuri guldo vaikucius diagnozes nustatymui ir raidos vystymosi istyrimui. Kiek mzadaug laiko reikia laukti eileje?
Dekui uz atsakymus.
Esam uzrasyti i eile gultis i Vilniaus vaiko raidos centra, taciau laukti eiles reikia dar mazdaug 7 menesius... Noriu jusu paklausti, kuriame raidos centre Kaune yra stacionaras, i kuri guldo vaikucius diagnozes nustatymui ir raidos vystymosi istyrimui. Kiek mzadaug laiko reikia laukti eileje?
Dekui uz atsakymus.
QUOTE(JurgaSim @ 2009 11 16, 12:57)
Noriu jusu paklausti, kuriame raidos centre Kaune yra stacionaras, i kuri guldo vaikucius diagnozes nustatymui ir raidos vystymosi istyrimui. Kiek mzadaug laiko reikia laukti eileje?
Dekui uz atsakymus.
Dekui uz atsakymus.
Kaune yra vienas raidos centras, lopšelio g. 10 Laukti apie mėnesį plius/minus čia.
Vilniuje laukti 7 mėnesius yra absurdas kažkoks
QUOTE(Emerencija @ 2009 11 16, 14:07)
Kaune yra vienas raidos centras, lopšelio g. 10 Laukti apie mėnesį plius/minus čia.
Aciu uz toki skubu atsakyma - einu skambinti. Taip, tokios eiles... Tas laukimas baigia is proto isvaryti...
Papildyta:
Uzsiregistravom konsultacijai pas neurologe Bakaniene kitam ketvirtadieniui. Registraturos darbuotoja sake, jog tokiu dideliu eiliu kaip Vilniuje, cia nera, taciau siais metais vis tiek jau nespetume atsigulti.
Mum jau greitai trys mėn., norėtume lankyt baseiną ir kokias mankšteles leliukams.Ko reikia norint patekti i lopseli?kokios kainos?
QUOTE(Ik @ 2010 07 17, 22:38)
Sakykit, keliese gulima palatoje "Lopšelyje"?
kiek mačiau tai dvi mamos ir 2 vaikiukai palatoje
QUOTE(Ik @ 2010 07 18, 13:03)
Ojė, negerai... Nemiegos mano mergytė su kitu vaikiuku vienoj palatoj. Ritmai tai skirsis...
gal ir yra vienviečių, aš asmeniškai nemačiau bet jei ir yra tai tik "WIP'inės"
o kada jus gulatės? kokio amžiaus vaikiukas?