Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko raidos centras. Kuris geriau?

taip taip, tai mes ir rezervuosimies wink.gif
o gal ko reikia i ta baseina na maziukui sauskelniu, man maudymuko, ranksluosciu rubai... gal dar kas yra ko visai nepagalvociau 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2009 11 14, 18:46)
taip taip, tai mes ir rezervuosimies wink.gif
o gal ko reikia i ta baseina na maziukui sauskelniu, man maudymuko, ranksluosciu rubai... gal dar kas yra ko visai nepagalvociau  4u.gif ?

būtinai avalynę paimk, "šliopkes" neperšlampamas smile.gif o šiaip imk tą, ką naudoji maudynių metu namuose smile.gif esu mačiusi, kaip kitos mamos paima šampūnus sau, vaikui, aš neimu niekad, ten nei galvos plaunu, nei vaiką ten maudau smile.gif Kuo greičiau persiliejam vandeniu, apsirengiam ir maunam namo biggrin.gif
kada jus einat į lopšelį? kokią dieną? ir valandą? gal laikas sutaps kartais biggrin.gif
malonu būtu susipažint laugh.gif rolleyes.gif

Šį pranešimą redagavo Emerencija: 14 lapkričio 2009 - 21:56
mes eisim penktadieni 8:30 wink.gif
o kiek jusu leliui laiko smile.gif?
uj kaip laukiam 4u.gif tik mazei sloga biski pasirode, tikiuosi i ligas neisivelsim sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kerryy @ 2009 11 15, 14:49)
mes eisim penktadieni 8:30 wink.gif
o kiek jusu leliui laiko smile.gif?
uj kaip laukiam 4u.gif  tik mazei sloga biski pasirode, tikiuosi i ligas neisivelsim sad.gif

labai anksti jus :unsure:Mano panelė tokiu laiku dar miega ax.gif arba tik keliasi ax.gif mes visada po pietų einam smile.gif
Pas mane jau galima sakyti ne leliukas, jau panelė wub.gif , už gerų dviejų savaičių švęs savo pirmąjį gimtadienį wub.gif
Kiek laiko tavo vaikiukui? Spėju 2-3 mėnesiai
Tikiuosi nesusirgsit unsure.gif vaje unsure.gif ir šiaip, su sloga nerekomenduojama į baseiną vaikiukų vesti schmoll.gif
Atsakyti
nu maniske irgi jau nemaza sestas menuo, ir tik db prisiruosem i baseina doh.gif
taip anksti, bet gavom laisva vieta tai ir uzsirasem kitaip butu reikeja dar savaite laukt schmoll.gif o mes kadangi jau ne tokios mazos tai reikia skubet biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Esam uzrasyti i eile gultis i Vilniaus vaiko raidos centra, taciau laukti eiles reikia dar mazdaug 7 menesius... Noriu jusu paklausti, kuriame raidos centre Kaune yra stacionaras, i kuri guldo vaikucius diagnozes nustatymui ir raidos vystymosi istyrimui. Kiek mzadaug laiko reikia laukti eileje?
Dekui uz atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2009 11 16, 12:57)
Noriu jusu paklausti, kuriame raidos centre Kaune yra stacionaras, i kuri guldo vaikucius diagnozes nustatymui ir raidos vystymosi istyrimui. Kiek mzadaug laiko reikia laukti eileje?
Dekui uz atsakymus.

Kaune yra vienas raidos centras, lopšelio g. 10 Laukti apie mėnesį plius/minus čia.
Vilniuje laukti 7 mėnesius yra absurdas kažkoks blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 11 16, 14:07)
Kaune yra vienas raidos centras, lopšelio g. 10 Laukti apie mėnesį plius/minus čia.
Vilniuje laukti 7 mėnesius yra absurdas kažkoks  blink.gif  doh.gif

Aciu uz toki skubu atsakyma - einu skambinti. Taip, tokios eiles... Tas laukimas baigia is proto isvaryti...
Papildyta:
Uzsiregistravom konsultacijai pas neurologe Bakaniene kitam ketvirtadieniui. Registraturos darbuotoja sake, jog tokiu dideliu eiliu kaip Vilniuje, cia nera, taciau siais metais vis tiek jau nespetume atsigulti.
Atsakyti
Sveikutės mamytės
na turim toke problemėle mums jau laikas apsilankyti vėl raidos centre mes lankydavomes vilniuje, bet sugalvojom kaune tai parasylkit mamos patarimu tos kurios gulėjo lopšelio g. centre tam kaip tenai? smile.gif biggrin.gif būčiau dėkinga
Atsakyti
Mum jau greitai trys mėn., norėtume lankyt baseiną ir kokias mankšteles leliukams.Ko reikia norint patekti i lopseli?kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(Ik @ 2010 07 17, 22:38)
Sakykit, keliese gulima palatoje "Lopšelyje"? ax.gif

kiek mačiau tai dvi mamos ir 2 vaikiukai palatoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ik @ 2010 07 18, 13:03)
4u.gif

Ojė, negerai... Nemiegos mano mergytė su kitu vaikiuku vienoj palatoj. Ritmai tai skirsis... sad.gif

gal ir yra vienviečių, aš asmeniškai nemačiau schmoll.gif bet jei ir yra tai tik "WIP'inės" biggrin.gif
o kada jus gulatės? kokio amžiaus vaikiukas?
Atsakyti