QUOTE(bannga @ 2008 11 16, 10:29)
Šiaip tai nelabai ka ir paaiškina, nudrėbė tokį faktą ir viskas-eik tvarkyti popierius. Ten griežtos tokios gydytojos, su vaikais nesicackina, o vaikas su svetimais žmonėmis prie kurių nepratęs visai kitaip elgiasi- neklauso ką jie liepia, nieko nedarė, ožiavosi, verkė. Psichologė dirbanti paskutinę dieną irgi buvo kažkokia pikta. Logopedė dar normaliai su juo elgėsi, nors vaikui skirta tik pusė valandos, tai skuba atlikti savo darbą. Vaikas namuose visai kitoks, viskuo domisi, stengiasi pasakyti zodzius, manes klauso, aisku ir pasioziuoja. Mano akimis normalus vaikas, tik velai pradeda šnekėti. Dar jis lanko paprastą darželį, tai apsiprato ten pilnai po 2 mėnesių, mielai lankosi pas darzelio logopede, kuri graziai elgiasi su vaikais . Man kai pasakė, kad jis invalidas ir neaisku kas bus su juo veliau-kaip jis vystysis, tai atrode, kad jis atsilikes, toks ir bus, tai tiek visko prisigalvojau, toks buvo šokas............
labukas
na jo,pilnai suprantu.
siaip tai mano tiek namuose tiek svetur elgiasi vienodai.svetru sakyciau netgi labiau neklauso,viska ima,eina kur nori ir t.t
o jus ten kreipetes tik delto,kad mazai kalba,ar yra dar kas nors?o jus vertino DISC metodu?nes mus kai ivertino pagal DISC metoda,tai psichologe prasitare kad priklauso negalia,bet dar tuo viskas nesibaige,siunte mus ir pas psichiatra.nors akivaizdu kad mano sunus turi sutrikimu.o vat jus situacijoje visai kitaip.sveikam kabina neigaliuko zenkla,o kur tikrai vaikas turi bedu,tai jiems atrodo sveikas.
tai jus nesinervinkit,tiesiog lankykites pas logopede ir manau viskas susitvarkys.