Įkraunama...
Įkraunama...

Sklypo paieškos

tarkim as su draugu uzdirbam per abu apie 3000lt i rankas. Realiai menesiui 1000lt galime sutaupyti, nes nuoma, maistas,masinu islaikymas ir kt islaidos.... ar ne per drasu apie nama svajoti?

Manau, jei net sklypo neturite tai - net nerealu.
Atsakyti
QUOTE(Gilelė @ 2005 04 14, 14:12)
Manau, jei net sklypo neturite tai - net nerealu.

O aš manau kad realu laugh.gif Čia iš rimtųjų mirksiukas.gif Mes pavyzdžiui su vyru panašiai tiek uždirbam ir planuojam imti paskolą iš pradžių sklypo statybai, užstatant butą, po to po kokių metų imti toliau paskolą namo statybai, pasakysit tai nerealu, ogi klystat, viska paskaičiuota ir apgalvota ax.gif
sklypo kaina iki 50000 Lt. gali gautis ir mažiau ( nes perkam didelį plotą su draugais ) kaip sakant investuojam banko pinigus rolleyes.gif Ir rąstinis namukas apie 80 - 90 kv. m. apie 100000 Lt.
Realu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aišku kai kuriems gali ir neužtekti 80 kv.m. namo, man pavyzdžiui sočiai, dar kol vaikų nėra , per akis , bet užtat savas kiemas, savas medelis ir t.t. wub.gif
O be to dabar atiduodant 800 Lt. bankui, tie pinigai po kokių 10 metų atrodys kapeikos ax.gif Pavyzdys prieš 10 metų 100 dolerių atrodė nerealūs pinigai, o šiuo metu tikrai tai nėra labai jau dideli pinigai. O prieš dešimt metų ir jeigu uždirbdavai 100 dolerių tai skaitydavosi oho koks atlyginimas cool.gif
Taigi manau verta investuoti i sklypą su perspektyva žiūrint į ateitį, gi mūsų laukia tik naujovės su euro įvedimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2005 04 14, 15:12)
Man atrodo kad dabar darbovietė negali suteikti darbuotojui paskolos. Anksčiau galėjo ir daug kas naudojosi, o dabar tą gali padaryti tik kredito įstaigos ir bankai. (man taip atrodo)

taip Auges, tu teisi - darbovietės nebegali teikt paskolų schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
O aš manau kad realu  Čia iš rimtųjų  Mes pavyzdžiui su vyru panašiai tiek uždirbam ir planuojam imti paskolą iš pradžių sklypo statybai, užstatant butą, po to po kokių metų imti toliau paskolą namo statybai,

Matai, jūs jau turit ką užstatyti - butą. O kausimas buvo ar įmanoma tai padaryti nieko neturint, išskyrus 3000 lt. atlyginimą...
Atsakyti
cry.gif Na mano norai didesni nei galimybes. Siaip mes uz sklypa taip pat negalvojame moketi daugiau kaip 50-60 tukst litu (paemus paskola) ir paskui issimokejus imti kita ir statytis nameliuka. Norim nediduko, 80-90kvadratu (ir nera reikalo statytis dideli). Tarkim jei statytis nameli is medzio, paskui ji apmuryti, tai mediena nekainuotu, kainuotu tik jos apdirbimas...

Tikiuosi, kad atlyginimu didesniu sulauksim, juolab, kad jauni esame.... ax.gif
Atsakyti
Kokį vakar sklypą apžiūrėjau! Visa bėda, kad jame įrioglintas beviltiškas nebaigtas statyti namas ir visas tas grožis kainuoja 300 tūkst., o svarbiausia, yra už 20 km nuoVilniaus sad.gif Ach, jei turėčiau pinigų, nusipirkčiau tą sklypą poilsiui.
Atsakyti
čia realu ar nerealu už tokią algą statyt namą priklauso nuo to,ko tu nori,jei nori pasistatyt pilį su auksiniais tulikais-tada nerealu,bet jei nori normalaus dydžio paprasto namuko-manau tikrai viskas įmanoma..kaip aš sakau,į namą sukišiu turbūt pusę milijono,bet juk ne per dieną-o palaipsniui viskas darosi,tai kad ir ta suma tada nebeatrodo tokia baisi,tuo labiau,kad aš dar jauna,mano karjera tik prasideda,tai kad manau,kad alga tik gerės,vyrui irgi nusimato kažkas geriau į ateitį..o blogiausiu atveju-juk galėsi viską parduoti,tuo labiau,kad žemės kainos auga,tai galėsi parduot brangiau-ir ieškot kito varianto..
Atsakyti
QUOTE(Mojo @ 2005 04 15, 11:51)
Kokį vakar sklypą apžiūrėjau! Visa bėda, kad jame įrioglintas beviltiškas nebaigtas statyti namas ir visas tas grožis kainuoja 300 tūkst., o svarbiausia, yra už 20 km nuoVilniaus sad.gif Ach, jei turėčiau pinigų, nusipirkčiau tą sklypą poilsiui.

o kurioj čia vietoj?tiesiog idomu kur tą grožį radai,nes mano visi sklypai rasti iki grožio nedaaugę dar biggrin.gif ,na radau vieną kur ir grožis,bet ten nieko nėr iš komunikacijų,tai kad irgi man nelabai tada..
Atsakyti
Sveikos, bandysiu ir aš čia truputį trigrašį įkišti apie sklypus ax.gif
Tiksliau, turiu tokį klausimuką: imant iš banko paskolą ir sklypui ir namo statybai sklypo paskirtis turi būti būtinai namų valda? ar negali būti sodų bendrija? Klausiu nes šiandien nord lb labai šokiravo, kai pasakė, kad imant paskolą ir užtatant tą patį sklypą, jo paskirtis gali būti tik namų valda... ohmy.gif Ar visuose bankuose taip?
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2005 04 15, 13:59)
Sveikos, bandysiu ir aš čia truputį trigrašį įkišti apie sklypus  ax.gif
Tiksliau, turiu tokį klausimuką: imant iš banko paskolą ir sklypui ir namo statybai sklypo paskirtis turi būti būtinai namų valda? ar negali būti sodų bendrija? Klausiu nes šiandien nord lb labai šokiravo, kai pasakė, kad imant paskolą ir užtatant tą patį sklypą, jo paskirtis gali būti tik namų valda...  ohmy.gif  Ar visuose bankuose taip?

Aš skambinausi į VB tai sakė jokio skirtumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anna @ 2005 04 15, 11:59)
o kurioj čia vietoj?tiesiog idomu kur tą grožį radai,nes mano visi sklypai rasti iki grožio nedaaugę dar  biggrin.gif ,na radau vieną kur ir grožis,bet ten nieko nėr iš komunikacijų,tai kad irgi man nelabai tada..

Sklypas 22 Molėtų plento kilometre, soduose. Kol kas ten grožio nėra, bet erdvės fantazijai - kiek nori, nes sklypas kraštinis, ribojasi su upeliu, labai nelygus reljefas, reiktų daryti terasas - žodžiu, prisifantazavau... Prieš akis atsiveria begalinės erdvės į laukus.O komunikacijos ten - elektra ir gręžinys.
Atsakyti