Įkraunama...
Įkraunama...

Vėjaraupiai - 2

mano dukryte vejaraupiais susirgo sausio viduryje.Gydytojai pasiskambinau telefonu pasake kad tikrai vejaraupiai.bet neturejo temperaturos, ant veiduko buvo vos keletas spuogiuku, nei kasesi nieko.tepiau salicilo spiritu ir psilo balsamu.Zelionkes dukra visai nenorejo sake nenori buti srekas.ale bet kai pas ja buvo labai mazai spuogiuku net buvau pradejusi abejoti kad tai vejaraupiai visgi pasveikus nuejom i poliklinika, dar buvo like zymiu nuo spuogiuku tai gyd patvirtino diagnoze.
Tavegilio ir buvo gyd paskyrusi, bet kadangi mazoji nesikase tai ir nedaviau apsiejom ir be jo.
dukra isvezem pas senelius atskyrem nuo maziuko kad neuzkrestu.Vienas lengvai praserga, kitas gali ir be ligonines apsieiti, tai nenorejom rizikuoti.
Atsakyti
Gleivinę mums gydytoja patarė tepti Carbosan tepalu, plauti ramunėlių nuoviru. Išbėrė maniškę irgi nerealiai, visa žalia nuo galvos iki kojų blink.gif . Gerklytėj ant tonzilių irgi pūslės pūlingos, maniau, angina. Temperatūra aukšta, +39 - 40, vos spėju numušinėt. Ir jau trys paros šitaip kankinamės. Laimė, kol kas dar neniežti, bet gana ir to, kad skauda vargšiukei visur, kur didesnės pūslės...Ech, greičiau viskas praeitų verysad.gif . O dar tikriausiai ir mažasis užsikrėtęs bus, lauksim pasireiškiant.
Atsakyti
Pradžioj mano didžioji susirgo, tada po poros savaičių mažyle, ir ką jūs galvojat po kelių dienų ir aš susirgau, nors tikrai jau buvau sirgus vejaraupiais (kai man buvo 2 m, nes turiu savo medicinos knygele ).kažkoks siaubas, jaučiaus tai kaip zombe kokia, tai dar palyginus galvoju kad lengvai nes tempes buvo 3 dienas 37,6.beeet taip blooooga buvo, tai sakes doh.gif
Atsakyti
Radau gerą temą ax.gif mūsiškis irgi pasigavo šią ligą doh.gif kaimynų vaikiukai iš darželio parsinešė doh.gif mums jau trečia diena, bet vis dar atsiranda spuogiukų, o kaip sunku juos patepti kai mažius vis blaškosi doh.gif aš tai kad ramesnis būtų nakčiai įkišau Viburcol žvakutę, nežinau bet kažkaip antrą naktį pakankamai ramiai miegojo, tik kartais prabusdavo pasikasyti ax.gif , o pirmoji naktis visiem namiškiam buvo beveik be miego verysad.gif išbertas irgi jau baisiai, beveik galima ištisai tepti o ne taškuoti doh.gif mačiau rašėt, kad galima duoti Tevagilio- o po kiek galima duoti ir kada? tikriausiai nakčiai? g.gif Ir dar su šia liga susijęs klausimas- gal žinot su kuo galima nuvalyti zelionkos žymes nuo daiktų? nes jau daug kur namie šios ligos ženklų galima rasti doh.gif gerai kad nors tempo neturim unsure.gif va pirmosios Velykos su žaliu gyvu margučiu nusimato lotuliukas.gif sėkmės visiem sergantiem ir jau sveikstantiem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 03 19, 13:14)
Radau gerą temą  ax.gif  mūsiškis irgi pasigavo šią ligą  doh.gif  kaimynų vaikiukai iš darželio parsinešė  doh.gif  mums jau trečia diena, bet vis dar atsiranda spuogiukų, o kaip sunku juos patepti kai mažius vis blaškosi  doh.gif  aš tai kad ramesnis būtų nakčiai įkišau Viburcol žvakutę, nežinau bet kažkaip antrą naktį pakankamai ramiai miegojo, tik kartais prabusdavo pasikasyti  ax.gif , o pirmoji naktis visiem namiškiam buvo beveik be miego  verysad.gif  išbertas irgi jau baisiai, beveik galima ištisai tepti o ne taškuoti  doh.gif  mačiau rašėt, kad galima duoti Tevagilio- o po kiek galima duoti ir kada? tikriausiai nakčiai?  g.gif  Ir dar su šia liga susijęs klausimas- gal žinot su kuo galima nuvalyti zelionkos žymes nuo daiktų? nes jau daug kur namie šios ligos ženklų galima rasti  doh.gif  gerai kad nors tempo neturim  unsure.gif  va pirmosios Velykos su žaliu gyvu margučiu nusimato  lotuliukas.gif  sėkmės visiem sergantiem ir jau sveikstantiem  4u.gif

Pas mus ir buvo jau galima ne taškuoti o tepti visą doh.gif Tavegilio galima duoti 1/4 1 kartą (geriau prieš miegą) nes jis ir kažkiek migdo. O zelionke nežinau kuom išvalyti, gal kokiu spiritu pabandykit. Manoji kai lakstė žalia, visus daiktus kuriuos įmanoma apdengiau, ypač baldus.
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2008 03 22, 16:01)
maniskis irgi jau nuo antradienio laksto zalias kaip srekas lotuliukas.gif ,o ismatu spalva irgi pasikeite g.gif gal cia nuo zelionkes schmoll.gif tiek gerai kad nera temperaturos ir kad jam patinka kai tepu su zelionka,kas tik ateina i svecius tai sunus pribega ir sako as zalias srekas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Mano abi jau prasirgo. Tai jau galiu atsipūsti lengviau. Bet nei vienai nepatiko vaikščioti žaliai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jurrrte @ 2008 03 22, 16:01)
maniskis irgi jau nuo antradienio laksto zalias kaip srekas lotuliukas.gif ,o ismatu spalva irgi pasikeite g.gif gal cia nuo zelionkes schmoll.gif tiek gerai kad nera temperaturos ir kad jam patinka kai tepu su zelionka,kas tik ateina i svecius tai sunus pribega ir sako as zalias srekas lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
na musiskis dar nemoka kalbeti, bet kai veidrody save pamato zalia, tai si karto juokiasi biggrin.gif jei ir jusu ismatu spalva pasikeite, tai gal cia susije su liga g.gif idomu kaip kitiem vaikiukam buna g.gif

Papildyta:
QUOTE(camarada @ 2008 03 22, 16:11)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Mano abi jau prasirgo. Tai jau galiu atsipūsti lengviau. Bet nei vienai nepatiko vaikščioti žaliai.  unsure.gif
na va dar du gyvi zali marguciai per Velykas bigsmile.gif linkim greiciau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
O kada jau galima maudyti vaikiuka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2008 03 24, 12:06)
O kada jau galima maudyti vaikiuka?  ax.gif

PO dušu galima maudyti ketvirtą dieną sirgimo. O vonioje jau kai šašiukiai būna užsidėję. Man taip aiškino. Taip ir dariau.
Atsakyti
Na ką, jungiamės ir mes į sergančiųjų gretas verysad.gif Nueinu parsivesti vaiko iš darželio ir randu visą išbertą, greičiausiai ir bus darželyje užsikrėtusi.Tepti spuogų neleidžia niekuom, naktį kas valandą turėjau keltis, doh.gif Be to aš pati tai nesu sirgusi, tai jau pradėjau laukti ir pati bėrimo, nors viliuosi, o gal neužsikrėsiu verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tix: 01 balandžio 2008 - 13:21
labas, persirgo mano abu vaikai, vyresneliui buvo lengviau, o maziukui jau po 4 savaiciu dar matosi visos saseliu buvimo vietos, ypac ant veido, sedmenu, petuku....
Klausiu tu, kuriu sirgo vaikai iki metu, per kiek laiko issilygino oda ir nebebuvo demeliu, neliko randu ant veido ar dar kur? maniskis nesikase, bet buvo gilesniu sasu, tai dabar tos duobutes labai aiskios. Visi ramina, o as vos ne griebiuosi kremu jau nuo randu...
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2008 04 02, 10:56)
Deja, bet užsikrėsi. verysad.gif

tai va, man ir daktarė tą patį vakar sakė verysad.gif
Maniškė kol kas gan lengvai serga, temperatūros nėra, šiandien jau mažiau bėrė, tik va, tepti kai reikai tai košmaras-neleidžia, muistosi, verkia, tai aš laikau, o vyras tepa verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tix: 02 balandžio 2008 - 12:20