rainiaake tai vis maloniau iz grazesniu ir tauremis naudotis,
tautki niu dezute kaip surantu aplklijuota ir paskiau apdazyta , o tas akiniu dekliukas tai vidus tai visai, cia jau muset su rankyte padirbejei, juk teip ar klystu, o norejau dar paklausti, koks to akiniu deklo pavirsiu ir kaip ji paruosei, jei odinis, tai su kuo padengti kad dazai tikrai priliptu kazkaip abejoju kad imi ir iskarto tepi akrilinius dazus, nes man kazkaip nepatikimai atrodo, o gal klystu
papildyta:
niu dar paziurejau cia ir mozaikinta viduj nuset niu daba jau prasyciau nuosekliai nupasakoti kas kur kaip ir kada, aisku jei liabai netingi
QUOTE(mijaka @ 2008 02 27, 20:17)
anksčiau daug šešėliavau, galiu pasakyt, kad iš viso darbelio darymo proceso, šis darbas man buvo pats sunkiausias, nes vis kažkas netinka, sėdi tapšnoji su kempinėle ir vis kažkur kažko trūksta arba perdaug pritapšnota o dabar stengiuos daryt tokius darbus, kur nereikia šešėliavimo,
Labas tautki gražu ,
prisiruošiau ir aš pabandyti su šešėliai ,kaip sako kuo toliau i miška tuo daugiau medžiu , norėčiau pastabu dar nelakavau tai bus galima pataisyti ,daugiau čia
Visoms labai ačiū už vertinimus.
Dėžutėje buvo naudojamas dekupažinis popierius ir aplink fragmentus tepami plitelių klijai, kad paviršius būtų grublėtas, o vidus - mozaika. Sudaužyta lekštutė įspausta į tuos pačius plitelių klijus ir vietomis padažyta akriliniais dažais.
Dėklas akiniams: servetėlę klijavau tiesiai ant buvusio pagrindo (odos pakaitalas) ir kokius 5 kartus lakavau, na o viduje mano darytas veltinis. Tik nežinau kaip nešiosis tie dėklai, nes nedaug laiko praėjo. Kažkada tas lakas turės nusitrinti...taip kad dėl amortizacijos nieko negaliu pasakyti.
Dėžutėje buvo naudojamas dekupažinis popierius ir aplink fragmentus tepami plitelių klijai, kad paviršius būtų grublėtas, o vidus - mozaika. Sudaužyta lekštutė įspausta į tuos pačius plitelių klijus ir vietomis padažyta akriliniais dažais.
Dėklas akiniams: servetėlę klijavau tiesiai ant buvusio pagrindo (odos pakaitalas) ir kokius 5 kartus lakavau, na o viduje mano darytas veltinis. Tik nežinau kaip nešiosis tie dėklai, nes nedaug laiko praėjo. Kažkada tas lakas turės nusitrinti...taip kad dėl amortizacijos nieko negaliu pasakyti.
Dėkliukas: odos pakaitalą padengiau baltais dažais ir po to -servetėlė. Prieš tai sakiau, kad klijavau tiesiai, tai turėjau omenyje, kad tiesiai and pakaitalo, žodžiu nuo dėklo paviršiaus nelupau.
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 27, 10:19)
mesiu as ta seseliavima lauk
šiaip tikrai būna, kad neprasčiau atrodo ir be šešėliavimo paveiksliukas...bet, jei reikia tai ir dabar pašešėliuoju, tik gal jau ne taip kruopščiai kaip anksčiau būna, kad ir tiesiog pirštu dažus mazoju ir vsio
laukiau gero oro, kad pakabas pafotkint, bet vėl apsiniaukė ten irgi šešėlius dariau pirštu
QUOTE(QWERTI @ 2008 02 27, 10:41)
norėčiau pastabu
na man super atrodo šaunuolė šešėliavimas nepriekaištingas, mano akimis žiūrint
QUOTE(tautki @ 2008 02 27, 10:55)
na o viduje mano darytas veltinis
labai gera idėja, ir atrodo norėčiau tokio dėklo
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 27, 21:57)
QWERTI gliazu
dėkui stengiamės
QUOTE(mijaka @ 2008 02 27, 22:34)
na man super atrodo šaunuolė šešėliavimas nepriekaištingas, mano akimis žiūrint
ačių ,einu lakuoti
o čia http://forum.hobbypo...topic.php?t=626 su nutraukom kaip šėšeliuoti ,Gabii__ gal padės
QUOTE(QWERTI @ 2008 02 27, 12:17)
o čia http://forum.hobbypo...topic.php?t=626 su nutraukom kaip šėšeliuoti ,Gabii__ gal padės
va apie šitą psl ir kalbėjau iš jo mokiausi
Ačiū mergaitės už pagyrimus Tuoj išpuiksiu nors ne - esu pakankamai kukli
tautki, labai miela dėžutė Man primena vaikystę, kai darydavom paslaptis smėlyje, va šita - viena iš jų
OWERTI, gal ir miške daug medžių, bet tavoji dėžutė tikrai tarp jų nepasiklydo
Artėja kovas ir su juo daug gimtadienių, tad teks kuriam laikui pamiršti stiklą ir pabandyti pirmąkart pasižaisti su medžiu Jeigu ką, kreipsiuos patarimų Nors neturėtų kilti klausimų, kadangi tiek visokios informacijos prikišta galva, kad tik belieka sėsti ir daryti
tautki, labai miela dėžutė Man primena vaikystę, kai darydavom paslaptis smėlyje, va šita - viena iš jų
OWERTI, gal ir miške daug medžių, bet tavoji dėžutė tikrai tarp jų nepasiklydo
Artėja kovas ir su juo daug gimtadienių, tad teks kuriam laikui pamiršti stiklą ir pabandyti pirmąkart pasižaisti su medžiu Jeigu ką, kreipsiuos patarimų Nors neturėtų kilti klausimų, kadangi tiek visokios informacijos prikišta galva, kad tik belieka sėsti ir daryti
QUOTE(mijaka @ 2008 02 27, 17:34)
ateinu su pakabom nors visiškai ne mano sritis, bet draugė labai prašė...prisikankinau su jom paveikslėliai pasididina paspaudus ant jų
Na nepasakyčiau, mijaka, kad čia ne tavo sritis Labai jau Aš irgi su mielu noru jas į savo paradinę spintą priimčiau, kad visiems sveteliams malonu būtų savo rūbelius sukabinti
OWERTI aciu labai...tikrai pades....
katik grizau is Kauno...nu bazese tai tikrai graziu serveteliu prisipirkau...net nebuvau pagalvojus, kad ten tokiu galima gauti...bet va dezuciu...ne su ziburiu nerasta...reikes neuzilgo vel uzsukt...gal atsiras...
o is puseplus nusipirkau pagaliau mediuma stiklui, kur galima paskui maistui naudoti....geras daiktas...nu bet ir brangus...:)dabar net gaila bus naudoti....
katik grizau is Kauno...nu bazese tai tikrai graziu serveteliu prisipirkau...net nebuvau pagalvojus, kad ten tokiu galima gauti...bet va dezuciu...ne su ziburiu nerasta...reikes neuzilgo vel uzsukt...gal atsiras...
o is puseplus nusipirkau pagaliau mediuma stiklui, kur galima paskui maistui naudoti....geras daiktas...nu bet ir brangus...:)dabar net gaila bus naudoti....
ačiū rainiaakė
ne mano sritis sakiau dėl to, kad jau nemažai laiko dekupažu užsiiminėju, bet šios pakabos man yra beveik pirmos ir tiesą sakant sunkiai gavosi...pradedant nuo idėjų trūkumo, baigiant nepatogumu lakuojant bet dar dvi reikia padaryt, o kokias....
ne mano sritis sakiau dėl to, kad jau nemažai laiko dekupažu užsiiminėju, bet šios pakabos man yra beveik pirmos ir tiesą sakant sunkiai gavosi...pradedant nuo idėjų trūkumo, baigiant nepatogumu lakuojant bet dar dvi reikia padaryt, o kokias....