Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 17:39)
o tisa dar pamirsau....o kai priklijuoji su sausais klijais prie lapo, paskui atspausdinus graziai nusilupa???ir klijuoti kaip suprantu visus sluksnius, ar jau pati pirma???

klijuoju tik viena sluoksni (ne tris). Tepu klijais tik apačioj ir viršuj ir stengiuos, kad paveiksliukas neatsispausdintų ant priklijuotų vietų, nes nnusiplėšt gražiai nenusiplėšia.
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2008 02 26, 21:10)
klijuoju tik viena sluoksni (ne tris). Tepu klijais tik apačioj ir viršuj ir stengiuos, kad paveiksliukas neatsispausdintų ant priklijuotų vietų, nes nnusiplėšt gražiai nenusiplėšia.

pabandziau dabar kaip sakei atsispaudinti...nu super gaunasi...dar graziau nei pirktine servetele...aisku tik labai nemegstu tu servetku klijuoti ant to popieriaus , vis susirauksleja, bet reikes prisidaryti...dekui labai smile.gif
Atsakyti
sveikutes, as cia nauja, bet siaip, noriu pasidalinti siokia tokia, nors ir ne kokia, patirtimi...atspausdinau paveiksleli ant paprasto lapo su lazeriniu spausdintuvu ir klijavau pries tai sudrekinusi atskiestu lipalu ant lygaus medinio pavirsiaus...senos pjaustymo lentos, ir gavosi, prilipo, spalvos nesubego... smile.gif cia siaip, jei kam idomu.jei mokezciau, ikelciau cia nuotrauka, bet deja, nemoku... blush2.gif
Atsakyti
vat ir man buvo kilusi mintis uzdet ant padeklo, bet bijau kad tepant klijus susirauksles ir nieko nesigaus...ikelk kur nuotrauka...ir nuoroda idek...butu labai faina paziuret... g.gif
Papildyta:
bukit geros pakritikuokit mano darbeli....noreciau kokiu gal patarimu gauti... blush2.gif
Atsakyti
labai esu susinervinusi, nes bandziau spausdinti ant serveteles ir man itrauke, nezinau kap cia daryti, dariau kaip jus merginos cia sakete, bet...kame reikalas?
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 22:41)
vat ir man buvo kilusi mintis uzdet ant padeklo, bet bijau kad tepant klijus susirauksles ir nieko nesigaus...ikelk kur nuotrauka...ir nuoroda idek...butu labai faina paziuret... g.gif
Papildyta:
bukit geros pakritikuokit mano darbeli....noreciau kokiu gal patarimu gauti... blush2.gif

Gabii, vazonas tikrai puikus, toks pavasariškai ryškus, super, man tai patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
tuomet aciu:) smile.gif
Papildyta:
Doliki...kai pirma karta spausdinau man ji susigaranksciavo ir ruozais tokiais atspausdinau...bet paskui kai labai lygiai uzdejau ir netik virsu ir apacia uzklijavau bet ir sonus, tai labai puikiai gavosi...manau, kad ir nuo spausdintuvo priklauso...kaikurios merginos minejo, kad ta pati sviestini popieriu deda viena ir atsispausdina, ima printeris, be pvz mano tai be sansu...kantrybes:)))
Atsakyti
Gabii, dekui uz padrasinimus, tik bijau, kad visai man ten nepastrigtu, o tai velniu nuo vyro gausiu.. doh.gif gal dar kaip nors bandysiu, gal gausis, ci gal kazkokia durna man baime..
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 16:39)
o cia mano paskutinis darbelis...paprastutis toks...bet va gavau gelyte, tai reikejo vazona kaipnors apipaisyti...
[

Nu suuper. as irgi noreciau taip pasidaryti ax.gif Bet dar tik keleta darbu teturiu, tai zalia dar. o cia man kaip piesta atrodo o ne dekupazinta. zodziu thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 02 26, 16:23)
Ant vienos sluoksnio nosinaitės esu spausdinus su lazeriniu - tai labai gerai viskas atsispausdino. O su rašaliniu tai lieja man ant servetėlės g.gif Servetėlę abiem atvejais su sausais klijais klijavau ant A4 balto lapo.

o tai isvis imanoma su rasaliniu atspausdinus dekupazinti? g.gif nes as namie tik rasalini turiu. Butu super, bet vis pagalvodavau kad greiciausiai sulies g.gif
Atsakyti
as tai siuliciau, atspausdinus supurksti laku gal kokiu...tada spalvos uzsifiksuos ir niekas neisilies... g.gif
o siaip tai ir as nelabai pazengus...katik atradau sita uzsiemima...nelabai dar moku...kai pasiziriu ka kitos padaro, tai ...toli dar labai schmoll.gif
Papildyta:
Doliki o tu nebijok....man kai pastringa, tyliai istraukiu ir viskas biggrin.gif jei kas nutiks apsimesk kad nieko nedarei... bigsmile.gif o rimtai tai nieko tam printriui neatitiks, jei kas reikes tik lapa iskrapstyti ar kitus likucius....
Atsakyti
Rhealife o as sakyciau kad ne tik siulyciau supurksti, bet ir reiketu supurksti su laku, jei atspausdinta su rasaliniu, ir dar nulakuoju su paprastu laku jau priklijuota paveiksliuka, kad jei kas nuo paveiksliuko virsaus paemei nuplovei visas keverzones, o paveiksliukas nenukencia ir vel gali maliavoti, as teip bandau seseliuoti doh.gif , o del serveteliu, tai manau kad nuo printerio priklauso, mano va printeris nesioziuoja ima bet kokio storumo popieriu ir ta pati sumustiniu ikisi ir valio, nereikia ant nieko priklijuoti biggrin.gif cia jau printeris ziurint koks mirksiukas.gif
Atsakyti
o gal gali mane pakonsultuoti del seseliavimo...niekad to nedariau.... blush2.gif
Atsakyti