Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

Ačiū white tea ir Marzde wub.gif

Čia servėtėlės, bet šiek tiek dariau ne pagal taisykles, tai žiūrėsiu, kaip laikysis g.gif Palikau du servėtėlės sluoksnius, nes vienas ant stiklo visgi per skystas schmoll.gif Kai padengi mediumu, labai jau persišviečia ir man bent jau bjauriai atrodo blush2.gif

Netgi mano vyriškis pagyrė blush2.gif nors jam dekupažas kažkaip nelabai unsure.gif Sako, nemalonu apklijuotą stiklinę liesti, šiurkšti kažkokia blink.gif Aš neimu į galvą mirksiukas.gif - jos buvo giliai sukištos į spintą, nes labai jau tarybiniais laikais kvepėjo, o dabar nors bus galima išsitraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip, ant stiklo klijuojant servetėlė visada persišvies... galima palikt du sluoksnius, kaip kad padarei, jei gaunas lygiai gražiai priklijuot, arba padažyt baltai reiktų servetėlę ar tą vietą kur bus klijuojama servetėlė.
Atsakyti
o man dar klausimas toks kilo...kazkur skaiciau, kad galima paveiksleli atsispausdinti ant serveteles...paprastos, baltos, ar kitos spalvos...niekas nebande...kaip gaunasi??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rainiaake @ 2008 02 26, 15:07)
jos buvo giliai sukištos į spintą, nes labai jau tarybiniais laikais kvepėjo, o dabar nors bus galima išsitraukti  lotuliukas.gif

rainiaake, o as kaip tik norejau sakyt - man grazios tos citrinos, bet kazkaip primena tarybinius laikus doh.gif lotuliukas.gif
siaip grazu, man apskritai patinka tokia puosyba - vis idomiau nei paprastas stiklas thumbup.gif
Atsakyti
tarybinius...?? rolleyes.gif kazkiek panasu...bet kai pagalvoju, daug ko ilgiuosi...o ir kazka prisiminti labai smagu....
Atsakyti
rainiaake, o ant virsaus kokiu laku dengei?
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 02 26, 16:35)
rainiaake, o ant virsaus kokiu laku dengei?

Pirkau iš Senasnaujas.lt mediumą stiklui HobbyLine gamintojo. Šiaip laiko labai gerai - kai norėjau atgremžti savo dekupažinius pabandymus, tai gerokai teko pamirkyti ir pašveisti rolleyes.gif

O tarybiniai todėl, kad man juos anyta perleido is savo gausios tarybinės kolekcijos lotuliukas.gif
Atsakyti
siaip kai dariau as ant asocio tai stiklo mediumas labai gerai laiko...aisku as iskaitinau dar orkaitej, bet ir plaunu ir pamerkus buvau visiskai nieko...tik nesveiciu su kempinelem... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2008 02 26, 09:48)
Justess22, ačiū už temelę  4u.gif  tik man atrodo, kad artdeco.lt reikėtų ištrinti. Žiūrėjau, tačiau jie neparduoda servetėlių, o dekoruotus daiktus.

Dėkui už pastabėlę... iš tikro neperžiūriu iš naujo aš tų nuorodų, tai jei kokią neveikiančia užmatysit, tai pasakykit 4u.gif Ogi pasirodo, kad artdeco peraugo į darbelių puslapį bigsmile.gif Matyt nebeapsimoka rengti kursus ir servetėlėm prekiauti, kai dabar tiek naujų parduotuvių internete atsirado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 26 vasario 2008 - 17:03
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 14:40)
o man dar klausimas toks kilo...kazkur skaiciau, kad galima paveiksleli atsispausdinti ant serveteles...paprastos, baltos, ar kitos spalvos...niekas nebande...kaip gaunasi??? g.gif

Bandžiau spausdinti. Ant paprastos vienkartinės nosinaitės. Bet buvau palikusi tik vieną sluoksnį ir jį priklijavau su sausais klijais prie popieriaus lapo. Vienas sluoksnis šiek tiek per plonas, nes kai reikia nuimti nuo popieriaus lapo, tai labai sunku nesuplėšyti. Tad visgi man geriau ant to sviestinio popieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 14:40)

Ant vienos sluoksnio nosinaitės esu spausdinus su lazeriniu - tai labai gerai viskas atsispausdino. O su rašaliniu tai lieja man ant servetėlės g.gif Servetėlę abiem atvejais su sausais klijais klijavau ant A4 balto lapo.
Atsakyti
puiku, pas mane irgi lazerinis, butinai reikes isbandyti...nes sviestinis popier. man nelabai patinka....
o cia mano paskutinis darbelis...paprastutis toks...bet va gavau gelyte, tai reikejo vazona kaipnors apipaisyti...
http://picasaweb.goo...312651611642130
http://picasaweb.goo...312733216020770
Papildyta:
o tisa dar pamirsau....o kai priklijuoji su sausais klijais prie lapo, paskui atspausdinus graziai nusilupa???ir klijuoti kaip suprantu visus sluksnius, ar jau pati pirma???
Atsakyti