Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

Pirmosios dėžutės spalvą gavau maišydama keletą spalvų, beveik visad taip ir darau. Ši spalva gauta iš mėlynos, žalios, truputį geltonos. Man labai patinka akriliniai dažai iš Thomas Philips tūbelėse, jų konsistencija truputį kitokia ir skilinėjimai grąžesni išeina, nors aišku pagrindas irgi turi didelės reikšmės. O virželis sendintas su Antik I ir Antik II, bei įtrinta su patina. Tai tiek žinių.
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 25, 15:41)
kaip pirmas blynelis
liuks smile.gif
pati dezute man faina
a kur tokia pirkai  blush2.gif  bigsmile.gif

nepirkau as jos doh.gif kai tokie gebejimai dekoruoti, tai pirkimas butu tik pinigu metymas lotuliukas.gif cia paprasta bet tokia kietoka kartono dezute, buvo ipakuota smilkaline ir smilkalai sonuose smile.gif tai as ja tiesiog juodai nudaziau ir paklijavau piesinuku. siaip gyvai man ji dailesne nei nuotraukose g.gif cia kaip kazkokia purvina doh.gif ir ta juostele raudona pagyvina rolleyes.gif bet kad pats atlikimas dar gana kerepliskas lotuliukas.gif na, reikia daugiau praktikos, ir igudziu, kaip sakant doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sizike @ 2008 02 25, 14:26)
Merginos, kam teko daryti padėklą. Ar nulakavus akriliniu laku ir vėliau ant padėklo padėjus kokią karštą lėkštę ar puodelį, lakas atlaiko ar prilimpa prie paviršiaus?  g.gif

Akriliniu nelakuok, jei dėsi karštus daiktus schmoll.gif Geriau rinkis kokį smirdantį, bet atsparų karščiui thumbup.gif

QUOTE(Doliki @ 2008 02 25, 16:58)
sveikutes, as cia naujoke, norejau paklausti, o su atspausdintu paveiksleliu galima dekupazuoti, jis ne per storas, nes galvoju, jei as ji mirkysiu i vandeni, tai visi dazai susilies...prasau pagalbos, dekui. 4u.gif

Apie spausdintus paveikslėlius gali pasiskaityti čia: craftladies (reikia prisiregistruoti).
Atsakyti
Sizike, gali lakuot akriliniu, bet skirtu pirtims, kadangi jis atsparus karsciui (iki 90 laipsniu) - turiu toki padekla viskas OK smile.gif
Jei labai reikia rasyk pasdalinsiu, dar turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IF...: 25 vasario 2008 - 18:21
mergaites...kuriuose sandeliuose urmo bazese galima isigyti kokiu daikciuku dekupazui ir erveteliu gal...labai senai ten buvau...dabar viskas atsinaujine...gal kas isduos paslapti??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 25, 23:48)
mergaites...kuriuose sandeliuose urmo bazese galima isigyti kokiu daikciuku dekupazui ir erveteliu gal...labai senai ten buvau...dabar viskas atsinaujine...gal kas isduos paslapti??? ax.gif

Urme 11,12 ,13 sandeliuose :DCia nuo pieno kombinato puses.Atrodo 13 tai isvis nauju ,superiniu serveteliu prisiveze doh.gif O 12 dar ir dezuciu yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo isdykelee_: 26 vasario 2008 - 08:58
Sveikutės, bye1.gif

Skubu pristatyti savo antrąjį dekupažo bandymą blush2.gif

Jau anksčiau matytas ąsotėlis - buvo su žaliomis citrinomis, bet jis man nepatiko, tad papuošiau kitomis lotuliukas.gif

user posted image

Ir dešimt stiklinaičių prie ąsotėlio

user posted image

Lauksiu pastabėlių good.gif

Beje, norėčiau padėkoti Marzdei už sodrias ir paklusnias citrinas mirksiukas.gif
Atsakyti
IF, o nuo to pirtinio lako nepagels baltas paviršius? g.gif Jei nepagels, tai man praverstų truputis (atsilyginčiau), nes visos bonkos pirkt nenoriu - stovės po to nenaudojama rolleyes.gif
Atsakyti
rainiaake...labai grazu thumbup.gif man patinka darbeliai ant stiklo...pati dabar galvoju ka cia dar padarius???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 12:55)
rainiaake...labai grazu thumbup.gif man patinka darbeliai ant stiklo...pati dabar galvoju ka cia dar padarius???? g.gif

notworthy.gif Ačiū už pagyras blush2.gif
Šis darbelis man irgi visai patiko, nes gerai gulė ant stiklo tos citrinos ir nė vienos raukšlelės schmoll.gif Dar tik reikia iškepti, kad būtų pasiruošę tarnauti pagal paskirtį rolleyes.gif
Šiaip nelabai man stiklas, bet reikia praktikuotis prieš didelį darbą - kaip jau buvau minėjus anksčiau, dekoravimo laukia stiklinis praustuvas, tai noriu buti atkalus ranką, kad ko nors nesugadinčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
rainiaake, labai grazu. Cia serveteles ar rysinis?

buvau bazeje, radau serveteliu, nusipirkau viena kita (lygiai tokias pat, kur buvau pas vokiecius nuziurejus, rozetas); 12 sandelyje tikrai geras pasirinkimas; O dėželių neradau...
Atsakyti
rainiaake

Skubu pristatyti savo antrąjį dekupažo bandymą blush2.gif
[/quote]

Gražiai ąsotis atrodo ir stiklinaitės gražiai papuoštos, nei per mažai, nei per daug thumbup.gif O kai įpilsi kokio skysčio, piešinėlis dar labiau išyškės smile.gif

sėkmės kituose darbukuose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 26 vasario 2008 - 14:00