Pirmosios dėžutės spalvą gavau maišydama keletą spalvų, beveik visad taip ir darau. Ši spalva gauta iš mėlynos, žalios, truputį geltonos. Man labai patinka akriliniai dažai iš Thomas Philips tūbelėse, jų konsistencija truputį kitokia ir skilinėjimai grąžesni išeina, nors aišku pagrindas irgi turi didelės reikšmės. O virželis sendintas su Antik I ir Antik II, bei įtrinta su patina. Tai tiek žinių.
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 02 25, 15:41)
nepirkau as jos kai tokie gebejimai dekoruoti, tai pirkimas butu tik pinigu metymas cia paprasta bet tokia kietoka kartono dezute, buvo ipakuota smilkaline ir smilkalai sonuose tai as ja tiesiog juodai nudaziau ir paklijavau piesinuku. siaip gyvai man ji dailesne nei nuotraukose cia kaip kazkokia purvina ir ta juostele raudona pagyvina bet kad pats atlikimas dar gana kerepliskas na, reikia daugiau praktikos, ir igudziu, kaip sakant
QUOTE(sizike @ 2008 02 25, 14:26)
Merginos, kam teko daryti padėklą. Ar nulakavus akriliniu laku ir vėliau ant padėklo padėjus kokią karštą lėkštę ar puodelį, lakas atlaiko ar prilimpa prie paviršiaus?
Akriliniu nelakuok, jei dėsi karštus daiktus Geriau rinkis kokį smirdantį, bet atsparų karščiui
QUOTE(Doliki @ 2008 02 25, 16:58)
sveikutes, as cia naujoke, norejau paklausti, o su atspausdintu paveiksleliu galima dekupazuoti, jis ne per storas, nes galvoju, jei as ji mirkysiu i vandeni, tai visi dazai susilies...prasau pagalbos, dekui.
Apie spausdintus paveikslėlius gali pasiskaityti čia: craftladies (reikia prisiregistruoti).
Sizike, gali lakuot akriliniu, bet skirtu pirtims, kadangi jis atsparus karsciui (iki 90 laipsniu) - turiu toki padekla viskas OK
Jei labai reikia rasyk pasdalinsiu, dar turiu
Jei labai reikia rasyk pasdalinsiu, dar turiu
mergaites...kuriuose sandeliuose urmo bazese galima isigyti kokiu daikciuku dekupazui ir erveteliu gal...labai senai ten buvau...dabar viskas atsinaujine...gal kas isduos paslapti???
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 25, 23:48)
mergaites...kuriuose sandeliuose urmo bazese galima isigyti kokiu daikciuku dekupazui ir erveteliu gal...labai senai ten buvau...dabar viskas atsinaujine...gal kas isduos paslapti???
Urme 11,12 ,13 sandeliuose :DCia nuo pieno kombinato puses.Atrodo 13 tai isvis nauju ,superiniu serveteliu prisiveze O 12 dar ir dezuciu yra
Sveikutės,
Skubu pristatyti savo antrąjį dekupažo bandymą
Jau anksčiau matytas ąsotėlis - buvo su žaliomis citrinomis, bet jis man nepatiko, tad papuošiau kitomis
Ir dešimt stiklinaičių prie ąsotėlio
Lauksiu pastabėlių
Beje, norėčiau padėkoti Marzdei už sodrias ir paklusnias citrinas
Jau anksčiau matytas ąsotėlis - buvo su žaliomis citrinomis, bet jis man nepatiko, tad papuošiau kitomis
Ir dešimt stiklinaičių prie ąsotėlio
Lauksiu pastabėlių
Beje, norėčiau padėkoti Marzdei už sodrias ir paklusnias citrinas
IF, o nuo to pirtinio lako nepagels baltas paviršius? Jei nepagels, tai man praverstų truputis (atsilyginčiau), nes visos bonkos pirkt nenoriu - stovės po to nenaudojama
rainiaake...labai grazu man patinka darbeliai ant stiklo...pati dabar galvoju ka cia dar padarius????
QUOTE(Gabii__ @ 2008 02 26, 12:55)
rainiaake...labai grazu man patinka darbeliai ant stiklo...pati dabar galvoju ka cia dar padarius????
Ačiū už pagyras
Šis darbelis man irgi visai patiko, nes gerai gulė ant stiklo tos citrinos ir nė vienos raukšlelės Dar tik reikia iškepti, kad būtų pasiruošę tarnauti pagal paskirtį
Šiaip nelabai man stiklas, bet reikia praktikuotis prieš didelį darbą - kaip jau buvau minėjus anksčiau, dekoravimo laukia stiklinis praustuvas, tai noriu buti atkalus ranką, kad ko nors nesugadinčiau
rainiaake, labai grazu. Cia serveteles ar rysinis?
buvau bazeje, radau serveteliu, nusipirkau viena kita (lygiai tokias pat, kur buvau pas vokiecius nuziurejus, rozetas); 12 sandelyje tikrai geras pasirinkimas; O dėželių neradau...
buvau bazeje, radau serveteliu, nusipirkau viena kita (lygiai tokias pat, kur buvau pas vokiecius nuziurejus, rozetas); 12 sandelyje tikrai geras pasirinkimas; O dėželių neradau...
rainiaake
[/quote]
Gražiai ąsotis atrodo ir stiklinaitės gražiai papuoštos, nei per mažai, nei per daug O kai įpilsi kokio skysčio, piešinėlis dar labiau išyškės
sėkmės kituose darbukuose
[/quote]
Gražiai ąsotis atrodo ir stiklinaitės gražiai papuoštos, nei per mažai, nei per daug O kai įpilsi kokio skysčio, piešinėlis dar labiau išyškės
sėkmės kituose darbukuose