Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 24, 20:37)
kunigunda78 o gal galetum parodyti ta priemone kokia naudojei  biggrin.gif

ciayra sita priemone
pirkau is kazkokios forumietes berods, bet gal turi ir internetines musu parduotuves
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 02 24, 20:50)
ciayra sita priemone
pirkau is kazkokios forumietes berods, bet gal turi ir internetines musu parduotuves

Tikrai yra Artmanijoj, vadinasi mediumas šešėliavimui ax.gif Turiu ir aš, tik vis dar neišbandžiau blush2.gif
Atsakyti
Rėmelis vestuvine tematika (roželės, auksas smile.gif )
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 24, 14:41)
Nu jau labai graziai padarei tu cia - saunuole wink.gif wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(white tea @ 2008 02 24, 15:13)
Koks gražus muzikinis kraštelis  wub.gif

QUOTE(Mėlyna @ 2008 02 24, 19:16)
Nugi labai  wub.gif

aciu labai, nestikejau tiek pagyru blush2.gif 4u.gif

QUOTE(aurelija_ma @ 2008 02 24, 19:06)
white tea niugi visai grazu  thumbup.gif
Bretane pirmojoj nuotraukoj, net nezianu kas cia, bet man tai graziausiai tau gavosi  mirksiukas.gif  thumbup.gif , o dezutej gal tik nesinoretu kad angeliukai taip labai matytusi kad iskirpti, bet siaip tai  thumbup.gif  mirksiukas.gif

aciu 4u.gif O nufotkinus ir man uzkliuvo,kad matosi angeliuku iskarpimas, reiks stengtis kita kart labiau biggrin.gif
Atsakyti
white tea grazuuuuuuu wub.gif suskilinejimai labai faini mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho jau nauja tema, na ir tempai bigsmile.gif Ačiū Justes22 4u.gif 4u.gif

Lachese nuostabi lėkštė thumbup.gif kokie gali būti valgiai iš tokios , ją tik ant sienos kaip dekoraciją wub.gif wub.gif .

white tea jaukus rėmelis, primena anglišką stilių rolleyes.gif

Mediumą šešėliavimui turiu, tiesa pirkau dailininkų parduotuvėje. Nepaklausiau Pavonijos patarimo nusipirkau doh.gif doh.gif , o nelabai verta buvo. Jis gal daugiau tinkama dailininkams kai tapomi dideli paveikslai o mūsų darbeliuose akrilą sėkmingai ir vandeniu praskiesti galima. Ne mediumas šešėlius daro o jūsų rankos ir nebus jis labai didelis pagalbininkas, gal kiek pristabdo akrilo džiūvimą ir jį nuskaidrina, bet vistik vanduo mažiems darbelias yra thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mano pirmas prisviles blynas blush2.gif bet pasirodau vistiek blush2.gif
dezute
fotografijos is sonu nepavyko, bet pacios dezutes 2 sonai suskaldyti raudonai, ir dangtelio vidus. kadangi dezute kartonine, tai vienoj vietoj susibangavo dangtelio vidus doh.gif virsu skaldziau su antiqua, tada paprastu akriliniu ir tada ant virsaus paveikslelius dejau unsure.gif todel to skadymo vos vos matosi tik tarpeliuose, o siaip gavosi iskilus reljefas g.gif nei labai baisiai, neilabai graziai, nu tikras pirmas blynas. jeigu kas turite pastabu ar siaip, i kritika reaguoju adekvaciai mirksiukas.gif sakykit blush2.gif
Atsakyti
Merginos, kam teko daryti padėklą. Ar nulakavus akriliniu laku ir vėliau ant padėklo padėjus kokią karštą lėkštę ar puodelį, lakas atlaiko ar prilimpa prie paviršiaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ziogelis2 @ 2008 02 25, 14:41)
mano pirmas prisviles blynas blush2.gif bet pasirodau vistiek blush2.gif
dezute
fotografijos is sonu nepavyko, bet pacios dezutes 2 sonai suskaldyti raudonai, ir dangtelio vidus. kadangi dezute kartonine, tai vienoj vietoj susibangavo dangtelio vidus doh.gif virsu skaldziau su antiqua, tada paprastu akriliniu ir tada ant virsaus paveikslelius dejau unsure.gif todel to skadymo vos vos matosi tik tarpeliuose, o siaip gavosi iskilus reljefas g.gif nei labai baisiai, neilabai graziai, nu tikras pirmas blynas. jeigu kas turite pastabu ar siaip, i kritika reaguoju adekvaciai mirksiukas.gif  sakykit blush2.gif

kaip pirmas blynelis
liuks smile.gif
pati dezute man faina
a kur tokia pirkai blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tik dabar pamačiau naują dekupažo temą. Juste, esi tiesiog šaunuolė, šitiek naudingos informacijos galima rasti. Ačiū už tavo triūsą thumbup.gif drinks_cheers.gif

Lachese, lėkštė tiesiog thumbup.gif Labai grąži, skoninga. Su indais rasti bendrą kalbą sunku. Aš irgi vis žadu pabandyt padaryt kokią lėkštelę, bet vis neaplanko vizija, tai stiklo mediumas jau daug mėnesių laukia savo eilės. Bet Lachesės lėkštelė tiesiog įkvepia pabandyt.

Na, o čia mano savaitgaliniai darbeliai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ziogelis2 niu visai ir nieko kaip pirmas blyniukas mirksiukas.gif , tik va suskilinejimu tai nematau, kazko mane ant tansiu spalvu traukia doh.gif cool.gif
sizike niu as galiu tik siaip pasakyti, buvau padarius dezute ir kava pasitaisius (nebuvo kur padeti tai) ir nepagalvojus uzdejau ant tos dezutes virsaus, ir rezultatas tai puodelis nu prilipti neprilipo, bet toks apskritimas tai gavosi ir kai pakeliau buvo net po apacia parasoje, tei kai isdziuvo toj vietoj dar ir balta paliko doh.gif tei tik tiek galiu pasakyti, as padekla tai tikrai dazyciau su kokiu rimtesniu laku (niu ne akriliniu) nors dar ziurek ka mergaites patars as tai tokia ir patareja tik pasakiau is savo patirties blink.gif biggrin.gif
Diniuks niu dezutes tai fainuoliskos thumbup.gif , gal isduosi paslapti su kokia cia spalva dazyta pirmoji dezute mirksiukas.gif spalvyte ta tamsi labai grazi thumbup.gif ir dar o kaip cia virsu atlikus, ar paveiksliukas sendintas g.gif
Atsakyti
sveikutes, as cia naujoke, norejau paklausti, o su atspausdintu paveiksleliu galima dekupazuoti, jis ne per storas, nes galvoju, jei as ji mirkysiu i vandeni, tai visi dazai susilies...prasau pagalbos, dekui. 4u.gif
Atsakyti