Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

http://picasaweb.goo...698700664896242

tokia nevykus nuotrauka...dabar sepetelis darbu ikrastyje.... rolleyes.gif
Atsakyti
na ka, Gabii, galesi bizniuku uzsiimineti! lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
palyginus brangus....bet kokybe man labiau patinka, nei kitu....dar viena is ten turiu visiskai plona, tai labai gerai konturams...irgi labai gerai laiko...
istikro manau , kad tokiu yra ir kitose parduotuvese...nieko ipatingo...bet va kol atrandi kazka panasaus...tai kiek as bet kokiu sepeteliu prisipirkus ir kiek ismetus... doh.gif
Atsakyti
Labai fainas. Tik puseplus.lt nerandu jokiu sepeteliu...uzsisakyciau g.gif
Atsakyti
tai, kad pas juos puslapyje nera prekiu ir nelabai galima uzsisakyti...bet ta mergaite kur prekiauja isten sake, kad jei ko reikes, tai gali siuntinuka autobusu padaryti.... rolleyes.gif jie didmenininkai...bet as va kai bunu kaune vis uzsuku...kai tik nueinu ten tai su susniu patarimu iseinu.... smile.gif
Atsakyti
Doliki koks ten biznis su anyta ir jos draugem.... lotuliukas.gif
ai tiesa, siandien labai pralinksmino...anyta viska renka kas susije su zuvim, ir nesenai jai padovanojau kedute su zuvim padaryta savo...o pas juos kasdien labai daug zmoniu ateina,visokiais biznio reikalais...tai vienas zmogelis (turbut ir koks kolekcionierius) pasiule siandien uz ta kede 150 lt, kad pasruotu...bet va isitikinau savo anytos istikimumu man....nepardave.... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 15, 00:44)
Vadinasi nenusipirksiu  doh.gif

manau nieko...bet kurioje dailes parduotuveje gali rasti kazka panasaus....ypac Vilniuje...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 14, 22:26)
tik uzsiprase dar ir jos drauge vienos.... doh.gif

va va, man nuo to ir prasidėjo a la "biznis" lotuliukas.gif vieniem dovaną padariau, kitiems...atėjo pas juos draugai, užsiprašė, paskui draugų draugai pamatė ir t.t. ir pan. Geriausia reklama lotuliukas.gif
Atsakyti
na praktikai kolkas labai gerai...kolkas kazkaip nelabai dar drasu uz pinigus daryti... blush2.gif nera dar tie darbeliai labai geri...dar tobulet ir tobulet...bet va kai kazkam patinka, praso padaryti, tai siokio tokio pasitikejimo suteikia ir labai paskatina kazka sukurti....bet sakiau reikes nedalinti visiems i kaire ir i desine...nera cia ko... biggrin.gif
Atsakyti
Gabii_ aišku už dyką nedalink (nors ir aš dalinau doh.gif), vėliau pradėjau imt tik už medžiagas pinigėlius ax.gif ir man patiko thumbup.gif: nes ir pačiai malonumas kažką kurt, daryt, ir dar nuostolio neturi biggrin.gif o draugai kokie patenkinti.....o geriausia, kai artėjo kieno nors gimtadienis, tai jau tas žmogus ir pats laukia tavo rankų darbo dovanos laugh.gif
Atsakyti
Parodysiu pirmuosius savo bandymus blush2.gif Noreciau Jusu nuomones mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
inguse, nuostabūs pirmi bandymai bigsmile.gif voratinklis wub.gif
Atsakyti
Va ir as po biski bandau kazka daryti ax.gif
Ir jau turiu klausima.

Sukazkuom dar galima drabuzelius ishgelbeti nuo akrilo dazu? Ar jau viskas?
Atsakyti