http://picasaweb.goo...698700664896242
tokia nevykus nuotrauka...dabar sepetelis darbu ikrastyje....
na ka, Gabii, galesi bizniuku uzsiimineti!
palyginus brangus....bet kokybe man labiau patinka, nei kitu....dar viena is ten turiu visiskai plona, tai labai gerai konturams...irgi labai gerai laiko...
istikro manau , kad tokiu yra ir kitose parduotuvese...nieko ipatingo...bet va kol atrandi kazka panasaus...tai kiek as bet kokiu sepeteliu prisipirkus ir kiek ismetus...
istikro manau , kad tokiu yra ir kitose parduotuvese...nieko ipatingo...bet va kol atrandi kazka panasaus...tai kiek as bet kokiu sepeteliu prisipirkus ir kiek ismetus...
Labai fainas. Tik puseplus.lt nerandu jokiu sepeteliu...uzsisakyciau
tai, kad pas juos puslapyje nera prekiu ir nelabai galima uzsisakyti...bet ta mergaite kur prekiauja isten sake, kad jei ko reikes, tai gali siuntinuka autobusu padaryti.... jie didmenininkai...bet as va kai bunu kaune vis uzsuku...kai tik nueinu ten tai su susniu patarimu iseinu....
Doliki koks ten biznis su anyta ir jos draugem....
ai tiesa, siandien labai pralinksmino...anyta viska renka kas susije su zuvim, ir nesenai jai padovanojau kedute su zuvim padaryta savo...o pas juos kasdien labai daug zmoniu ateina,visokiais biznio reikalais...tai vienas zmogelis (turbut ir koks kolekcionierius) pasiule siandien uz ta kede 150 lt, kad pasruotu...bet va isitikinau savo anytos istikimumu man....nepardave....
Papildyta:
manau nieko...bet kurioje dailes parduotuveje gali rasti kazka panasaus....ypac Vilniuje...
ai tiesa, siandien labai pralinksmino...anyta viska renka kas susije su zuvim, ir nesenai jai padovanojau kedute su zuvim padaryta savo...o pas juos kasdien labai daug zmoniu ateina,visokiais biznio reikalais...tai vienas zmogelis (turbut ir koks kolekcionierius) pasiule siandien uz ta kede 150 lt, kad pasruotu...bet va isitikinau savo anytos istikimumu man....nepardave....
Papildyta:
QUOTE(Gervuoge @ 2008 03 15, 00:44)
Vadinasi nenusipirksiu
manau nieko...bet kurioje dailes parduotuveje gali rasti kazka panasaus....ypac Vilniuje...
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 14, 22:26)
tik uzsiprase dar ir jos drauge vienos....
va va, man nuo to ir prasidėjo a la "biznis" vieniem dovaną padariau, kitiems...atėjo pas juos draugai, užsiprašė, paskui draugų draugai pamatė ir t.t. ir pan. Geriausia reklama
na praktikai kolkas labai gerai...kolkas kazkaip nelabai dar drasu uz pinigus daryti... nera dar tie darbeliai labai geri...dar tobulet ir tobulet...bet va kai kazkam patinka, praso padaryti, tai siokio tokio pasitikejimo suteikia ir labai paskatina kazka sukurti....bet sakiau reikes nedalinti visiems i kaire ir i desine...nera cia ko...
Gabii_ aišku už dyką nedalink (nors ir aš dalinau ), vėliau pradėjau imt tik už medžiagas pinigėlius ir man patiko : nes ir pačiai malonumas kažką kurt, daryt, ir dar nuostolio neturi o draugai kokie patenkinti.....o geriausia, kai artėjo kieno nors gimtadienis, tai jau tas žmogus ir pats laukia tavo rankų darbo dovanos
inguse, nuostabūs pirmi bandymai voratinklis
Va ir as po biski bandau kazka daryti
Ir jau turiu klausima.
Sukazkuom dar galima drabuzelius ishgelbeti nuo akrilo dazu? Ar jau viskas?
Ir jau turiu klausima.
Sukazkuom dar galima drabuzelius ishgelbeti nuo akrilo dazu? Ar jau viskas?