gabii_ superinė vaza ir manau nieko jai neatsitiks, jei padengei laku paprastu
aciu mijaka...us ramiau dovana nesti
Sveikutes Mes po visu ligu galu gale sveiki Paskutinis darbelis:
Sveikatos visiems! Ir grazaus pavasario
Sveikatos visiems! Ir grazaus pavasario
na labai grzus darbelis.... o kas cia ant dangtelio..servetele???ar spausdinta???
QUOTE(mijaka @ 2008 03 13, 21:38)
gabii_ superinė vaza ir manau nieko jai neatsitiks, jei padengei laku paprastu
pritariu pritariu super dovana, labai stilinga vaza
Doliki aciu uz atsakyma,
vat tas ir yra, kad pas mane lazerinis spausdintuvas, tai ir bijau kisti ta sumustiniu popieriu, kad nesugadinciau aparato...
Gabii nu malaciu super vaza labai grazu ir stiling
Crazy Daisy labai sauli dezute grazi ir miela, tik as nesugalvoju kaip tu cia sonus padarei?
cia ispiesta, ar apklijuota?
Crazy Daisy labai sauli dezute grazi ir miela, tik as nesugalvoju kaip tu cia sonus padarei?
cia ispiesta, ar apklijuota?
nu aciu labai... tik dabar beda gavau...mama mano pamate, tai susinervino, kad va anytai tai padariau tokia, o ji irgi nori...bet kaip dabar vienodas tures...
na mamai tada padaryk kokios kitokios formos? ar truputi pamodeliuok piesini, man regis net jei ir gaminsi tokia pacia vistiek gausis siek tiek kitokia
na bent man niekada nesiguna toks pats daiktas, net jei specialiai bandau pakartoti
na bent man niekada nesiguna toks pats daiktas, net jei specialiai bandau pakartoti
QUOTE(Arminux @ 2008 03 13, 16:43)
Labas, Kaip Vilnius..........? o aš bandžiau su savo rašaliniu spausdinti, niekaip nesisekė, vis popierių glamžė, o ir priklijuotą labai jau jautriai priima.........
Mano printeris, turbūt jautrus.
Mano printeris, turbūt jautrus.
niu tei muset jautruolis pas tave tai tu graziai pakalbink printeri ir gal pasiseks atspausdinti pasibuvom sampanioko atsigerem
Gabii_ niu fainuoliska vaza as tai i savaja vis ziuriu ziuriu ir nieko neprimastau, isseko idejos, o dar vaza baisi, niu bet su laiku gal kas ir gausis
tai ir reikes...tik va galvoju kada sau pagaliau pasidarysiu kazka panasaus...viska vis kazkas pasiema...o man laai sunku atsakyti...padovanoju...
o ir mano mama tokia be skrupulu...jei reikia, tai ir nesidrovi pasisakyti...o negi atsakysi...
Papildyta:
vyrui pasakiau , kad atsidaro senasnaujas parduotuve Vilniuje,tai pirmi zodziai buvo , kada jau tave nuvesti ???
nors jau tiek visko turiu, tik sesk ir daryk...nu bet liga man...visko reikia nors tu ka....
Papildyta:
ir dar vienas toks pokstas mane istiko...ta vaza nulakavau pries valandziuke antra syki...ir matau dabar, kad visa kur nedeta popieriaus, kaip su sendinimo priemone itepta...tik itrukimai bespalviai...bet nesilupa...viskas normaliai...labai idomiai kazkaip cia man gavosi....
o ir mano mama tokia be skrupulu...jei reikia, tai ir nesidrovi pasisakyti...o negi atsakysi...
Papildyta:
vyrui pasakiau , kad atsidaro senasnaujas parduotuve Vilniuje,tai pirmi zodziai buvo , kada jau tave nuvesti ???
nors jau tiek visko turiu, tik sesk ir daryk...nu bet liga man...visko reikia nors tu ka....
Papildyta:
ir dar vienas toks pokstas mane istiko...ta vaza nulakavau pries valandziuke antra syki...ir matau dabar, kad visa kur nedeta popieriaus, kaip su sendinimo priemone itepta...tik itrukimai bespalviai...bet nesilupa...viskas normaliai...labai idomiai kazkaip cia man gavosi....
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 13, 23:53)
tai ir reikes...tik va galvoju kada sau pagaliau pasidarysiu kazka panasaus...viska vis kazkas pasiema...o man laai sunku atsakyti...padovanoju...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Super vaza Drąsiai gali dovanoti
na man atrodo atradau pati geriausia man laka...kur skirtas pirtims..tipo apsaugine plevele...isdiusta per valanda,graziai pasidengia...na ir laiko..bent jau ka dariua t.y. vazonai, tai labai gerai....
gal kas bandet...gal pasekmes paskui tik isaiskeja???? tikurilos....
gal kas bandet...gal pasekmes paskui tik isaiskeja???? tikurilos....