Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

as su lazeriniu spausdinu...bet darbe bandziau ir su rasaliniu....as nededu vienos serveteles...ja taip pat kaip ir sviestini popieriu klijuoju prie lapo...ir nestringa...
kampus visus klijuoju...o vidurys lieka paveiksleliui...atsispausdinus nukerpi tuops kampus kurie buvo priklijuoti ir viskas...tiesa spausdinu tik ant pirmojo sluoksnio serveteles...jei dedi visa pilna servetele tada sutraukia....
cia mane ir kazkas ismokino is merginu...ar tik ne justess... g.gif
Atsakyti
niu as irgi esu printinus (su rasaliniu spausdintuvu, jis pas mane nelepus toks) tai as pati sumustiniu popieriu dedu paprastai kaip ir buvo aprasyta, neklijavus ant jokio popieriaus, siaip lazeriniai lepesni printeriai yra tipo unsure.gif , tai va juose gal ir reikia klijuoti ant popieriaus, o va servetele esu irgi bandziusi, bet va ja jau klijavau ant popieriaus su piestukiniais klijais ir viskas thumbup.gif paskiau tik issikerpi ir psio mirksiukas.gif , niu dar nulakuoju su normaliu purskiamu akriliniu laku ( juk visdelto rasalinis printeris) mirksiukas.gif
ne spece esu bet ka zinojau ta ir papliurpiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 13, 16:27)
niu as irgi esu printinus (su rasaliniu spausdintuvu, jis pas mane nelepus toks) tai as pati sumustiniu popieriu dedu paprastai kaip ir buvo aprasyta, neklijavus ant jokio popieriaus, siaip lazeriniai lepesni printeriai yra tipo  unsure.gif , tai va juose gal ir reikia klijuoti ant popieriaus, o va servetele esu irgi bandziusi, bet va ja jau klijavau ant popieriaus su piestukiniais klijais ir viskas  thumbup.gif  paskiau tik issikerpi ir psio  mirksiukas.gif , niu dar nulakuoju su normaliu purskiamu akriliniu laku ( juk visdelto rasalinis printeris)  mirksiukas.gif
ne spece esu bet ka zinojau ta ir papliurpiau  biggrin.gif

Labas, Kaip Vilnius..........? o aš bandžiau su savo rašaliniu spausdinti, niekaip nesisekė, vis popierių glamžė, o ir priklijuotą labai jau jautriai priima.........
Mano printeris, turbūt jautrus. biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
bukit geros padekit...labai reikia patarimo...isdekoravau dabar stikline vaza dekupaziniu popierium, tepdama klijais stiklui...dabar dziuna...paskui sakiua isdeginsiu...bet taip bijau , kad man paskui atsilups...gal visai butu gerai paskui jau iskepus ta vaza nulakuoti kokiu laku???ar laikytu lakas????ir koks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 13, 17:57)
bukit geros padekit...labai reikia patarimo...isdekoravau dabar stikline vaza dekupaziniu popierium, tepdama klijais stiklui...dabar dziuna...paskui sakiua isdeginsiu...bet taip bijau , kad man paskui atsilups...gal visai butu gerai paskui jau iskepus ta vaza nulakuoti kokiu laku???ar laikytu lakas????ir koks? g.gif

manau laikys as taip geliu vazona dariua ir laiko lakas o lakavau paciu pigiausiu laku.
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 03 13, 16:55)
Mergaitės, užsikabliavau  doh.gif Perskaičiau ir susikonspektavau jau keturias temas, kitas taip pat žadu perskaityt  pioneer.gif "Susirgau" servetėlėmis... Bandau kažką daryti ir kilo begalė klausimų  blush2.gif Tikiuosi pagalbos  4u.gif

1. Ar dekoruojat tik molinius vazonus, o plastmasinių negalima ar nesveika tada gėlėms?

2. Ar skiedžiat vandeniu akrilinius dažus?
Paprastą metalinę dėžutę dažiau turbūt 6 kartus, kol užsidengė prieš tai buvusi spalva, ir tai su dryžiais doh.gif Bandžiau ir atskiestus, ir ne, dažus. Dažiau su kempinėlė - lieka burbuliukai, su teptuku - dryžiai. Čia teptukas gal kaltas? Kieno plauko pirkot, kad būtų minkštas minkštas?

3. Pradėjau klijuot.... Raukšlė ant raukšlės  doh.gif Žinau, kad įgūdžių dar tikrai trūksta. Ar gali būti, kad raukšlių kiekis priklauso ir nuo servetėlės kokybės? Nes su kita servetėle pasidekoravau plaukų šepetį, tai gavos vos viena kita raukšlelė. Ir dar, o gal klijuoti 2 servetėlės sluoksnius, o ne vieną, taip gal mažiau perdrėks ir nesiraukšlios?

4. Lakavau... Spėju, kad nebuvo iki galo išdžiūvęs lipalas, nes pradėjus lakuoti servetėlė vėl sudrėko ir dar labiau susiraukšlejo doh.gif Patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą  4u.gif

Ačiū už jūsų kantrybę 4u.gif

Bandau patarti iš praktikos
2. Aš dažų neskiedžiu nes kuo jie tirštesni tuo geriau dengia. Mna nėra buve kad taip reiktu denk net 6 sluoksniais. Visada pakakdavo 1 nu 2 tai jau daugiausia. Dažau ne teptuku o kenpinėle burbuliukai buna bet dažai po to susilygina ir tikrai ir nelieka jokiu burbuliukų(ar bandei nudažius kenpinėle sukaukti kol išdžius dažai? iš pradžių ir aš maniau kad liks burbuliukai bet kai išdžiuvo žiūriu kad neliko jų.).
3. Dėl servetėlės kokybės nieko nepasakysiu, bet žinau vieną kuo didesnis paveikslėlis tuo sunkiau priklijuoti tam tikrai reikia įgūdžių. Spėju kad ant šepetėjio klijavai mažą paveiksliuką. Klijuoti reikia viena sluoksni meginau ir aš klijuot du ir net tris sluoksnius gavosi sništas. Nepatariu to daryt viena kvailelė jau išmėginos doh.gif .
4. O tu klijuoji su lipalu nemėginai spec priemonės. Šiek tiek kantrybės leisk išdžiūti priklijuotam paveikslėliui. Jei buvo neišdžiuvęs tai tikrai gali dar daugiau susiraukšlėt. Man kai gaunasi raukšlytės sulaukiu kol gerai išdžiūva ir pašveičiu švelniu švitriniu popieriumi.
Sėkmės tau ir kantrybės 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir viskas gausis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liapota @ 2008 03 13, 14:55)
: Tikiuosi pagalbos  4u.gif

1. Ar dekoruojat tik molinius vazonus, o plastmasinių negalima ar nesveika tada gėlėms?

2. Ar skiedžiat vandeniu akrilinius dažus?
Paprastą metalinę dėžutę dažiau turbūt 6 kartus, kol užsidengė prieš tai buvusi spalva, ir tai su dryžiais doh.gif Bandžiau ir atskiestus, ir ne, dažus. Dažiau su kempinėlė - lieka burbuliukai, su teptuku - dryžiai. Čia teptukas gal kaltas? Kieno plauko pirkot, kad būtų minkštas minkštas?

3. Pradėjau klijuot.... Raukšlė ant raukšlės  doh.gif Žinau, kad įgūdžių dar tikrai trūksta. Ar gali būti, kad raukšlių kiekis priklauso ir nuo servetėlės kokybės? Nes su kita servetėle pasidekoravau plaukų šepetį, tai gavos vos viena kita raukšlelė. Ir dar, o gal klijuoti 2 servetėlės sluoksnius, o ne vieną, taip gal mažiau perdrėks ir nesiraukšlios?

4. Lakavau... Spėju, kad nebuvo iki galo išdžiūvęs lipalas, nes pradėjus lakuoti servetėlė vėl sudrėko ir dar labiau susiraukšlejo doh.gif Patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą  4u.gif

Ačiū už jūsų kantrybę 4u.gif

As asmeniskai truputi skiedziu dazus.Kad gautusi grietines tirstumo,su svelniu teptuku reikia dazyti.Serveteles kai priklijuoji su teptuku dar patapsnok su kempinele.Pries lakuojant reik palaukt kol gerai isdzius mirksiukas.gif Linkiu sekmes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 13, 15:57)

jei dekoravai su stiklo mediumu pagal visas taisykles, tai tikrai niekas neturėtų atsilupti po kepimo mirksiukas.gif Ir lakuot iskepus dar kart nereikia - stiklo mediumas ir yra kaip lakas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 13 kovo 2008 - 18:23
QUOTE(virgonca @ 2008 03 13, 14:52)
aciu, o tu ta sumsutiniu popieriu klijuoji dar ant paprasto lapo? ar tiesiog viena paleidi printintis?
ir dar - koki spausdintuva naudoji - rasalini ar lazerini?

aciu labai 4u.gif

sveikute, as kisu viena ta sumustiniu popieriu, be jokio kito, pries tai islyginusi su lygintuvu, mano printeris lazerinis 4u.gif
Atsakyti
na mergaites...beda istiko...darau sau ramiai ta vaza, viskas gerai...ir paaiskejo, kad gimtadienis ryt (na kas gerai atsimena anytos gimtadieni blush2.gif )..tai supanikavau, kad nespesiu jau ryt iskepti....buvo jau nudziuve viskas ir paemiau ir nulakavau su pirtims skirtu laku....na kolkas dziuna , viskas gerai...grazu...tik ar laikys dabar susimasciau.. g.gif ir viskas per ta skubejima... doh.gif
Atsakyti
atsiprasau, nusisnekejau, rasalinis... blush2.gif
Papildyta:
cia virgonkai atsakiau...
Atsakyti
na va ir mano vaza...dabar dziusta....dar apacia ispiesta...uzrasas detas...
http://picasaweb.goo...275607731534546
http://picasaweb.goo...275861134605026

na realiai geraiu atrodo...lakas irgi atrodo nieko...laikosi normaliai , neturetu susidarkyti....
issakykit savo nuomone apie ja...o tai dovanu noriu nesti, tai nzn kaip cia atrodo...ar gera bus... g.gif
Atsakyti