Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

Mijaka,decupažo kursai,tai labai platus dalykas,mano nuomone,Kaune laisvai galėtum vesti toms,kurios net nežino,kaip su ta servetėle elgtis,o tos,kur nori išmokti kažkokių subtilybių reikia rinktis į atskirą grupę. Šešėliavimo labai daug pavyzdžių internete video,jeigu tokius dalykus darai,kaip tu tai tikrai nėra sunku,pasižiūrėjus mėginti kartoti ,o pats šešėliavimas reiškia,kad jau reikia į tapybos lankas lįsti ax.gif
Atsakyti
Mijaka visose srityse specas, vakar ziurejau daiktu restauravimo gudrybes, tai ir ten jos tiek daug puikiu dalykeliu... blush2.gif o lialia...nu super rankas turi! thumbup.gif
Atsakyti
mergaites ar matete artmanijos puslapyje

Gera žinia vilniečiams: Nauja ARTmanijos parduotuvė Vilniuje, Pylimo g 33, atsidarysime kovo mėn. pabaigoje.

kaip faina clap.gif clap.gif thumbup.gif ir kursus kazkokius darys taip pat thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif kai tik atsidarys reikes nulekt paziuret butinai bigsmile.gif
Atsakyti
mergaites...turiu toki klausimeli...noriu isdekoruoti stikline vaza...ir noriu pirma ja nudazyti baltai....kaip jus darot...na kad ir tuos stiklinius butelius...akriliniais dazais padengiat ir viskas,ane?ar dar kazka tepat???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 03 13, 00:42)
Bandysiu ryt darbe spausdint ant sumustiniu popieriaus  unsure.gif

Bijau, kad neuzstrigtu, paskui teks IT skyriui sumustiniu popieriaus skutelius traukiot is printerio  lotuliukas.gif

Ar nors vienai pavyko uztvirtint spalva plauku laku? Ar butinai reikia specialaus?

g.gif

Mintee papasakok kaip sekesi ant sumustiniu popieriaus spausdinti? mes cia irgi su bendradarbe kuriam planus pabandyti ax.gif aciukas
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 13, 10:31)
Mijaka,decupažo kursai,tai labai platus dalykas,mano nuomone,Kaune laisvai galėtum vesti toms,kurios net nežino,kaip su ta servetėle elgtis,o tos,kur nori išmokti kažkokių subtilybių reikia rinktis į atskirą grupę. Šešėliavimo labai daug pavyzdžių internete video,jeigu tokius dalykus darai,kaip tu tai tikrai nėra sunku,pasižiūrėjus mėginti kartoti ,o pats šešėliavimas reiškia,kad jau reikia  į tapybos lankas lįsti  ax.gif

gal ir gerai sakai, jei pačios pradžio tai galėčiau mokyt smile.gif tik kad pedagogo gyslelės neturiu lotuliukas.gif ypač jei suaugusius mokyt reikia...vat su vaikais kitas reikalas biggrin.gif
QUOTE(Doliki @ 2008 03 13, 10:45)
Mijaka visose srityse specas, vakar ziurejau daiktu restauravimo gudrybes, tai ir ten jos tiek daug puikiu dalykeliu... blush2.gif o lialia...nu super rankas turi! thumbup.gif

ačiū bigsmile.gif wub.gif manau kiekviena galėtų taip padaryt blush2.gif reikia tik praktikos, ir šiek tiek informacijos ir irgi bus "o lialia" thumbup.gif
Atsakyti
Siaip jus cia kazkuri klausinejot del sumustiniu popieriaus...as sitoj srity aplamai ne specas, naujoke, bet is visu susirinktu merginu mateiktos informacijos, tai dariau taip.
1.issilyginau pati sumustiniu popieriu su lygintuvu, kad neitrauktu printeris
2.atsispausdinau paveiksleli
3.palaukiau kol biski nudzius dazai ir apipurskiau plauku laku, nusipirkau pifu, bet stiprios fiksacijos
4viskas...bet dar nebandziau perkelti ant dekoruojamo pavirsiaus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Doliki @ 2008 03 13, 15:46)
Siaip jus cia kazkuri klausinejot del sumustiniu popieriaus...as sitoj srity aplamai ne specas, naujoke, bet is visu susirinktu merginu mateiktos informacijos, tai dariau taip.
1.issilyginau pati sumustiniu popieriu su lygintuvu, kad neitrauktu printeris
2.atsispausdinau paveiksleli
3.palaukiau kol biski nudzius dazai ir apipurskiau plauku laku, nusipirkau pifu, bet stiprios fiksacijos
4viskas...bet dar nebandziau perkelti ant dekoruojamo pavirsiaus... blush2.gif

aciu, o tu ta sumsutiniu popieriu klijuoji dar ant paprasto lapo? ar tiesiog viena paleidi printintis?
ir dar - koki spausdintuva naudoji - rasalini ar lazerini?

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
as spausdinau ant sumustinio popieriaus...tai viska dariau kaip doliki...ir klijavau ant balto lapo krastus dar....
bet istikro tai man labiau patiko spausdinti ant serveteles baltos...daug graziau gaunasi....bent jau man tai labiau patiko.... schmoll.gif
Papildyta:
mijaka....tai imkis darbo biggrin.gif mes dar jaunos zavios, vaikyste dar nepamirsta...bus taip pat lengva kaip ir su vaikais... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 13, 13:55)
*bet istikro tai man labiau patiko spausdinti ant serveteles baltos...daug graziau gaunasi....bent jau man tai labiau patiko.... schmoll.gif

**mijaka....tai imkis darbo biggrin.gif mes dar jaunos zavios, vaikyste dar nepamirsta...bus taip pat lengva kaip ir su vaikais... lotuliukas.gif

*gabii_ o koks tavo printeris ? aš ant servetėlės niekada nebandžiau, bijau kad užstrigs doh.gif rūsų forume skaičiau, kad taip buvo printeris sugadintas nepataisomai... unsure.gif bet nooooriu bigsmile.gif

**gerai, kai tik morališkai pasiruošiu tokiam dalykui laugh.gif
Atsakyti
Mergaitės, užsikabliavau doh.gif Perskaičiau ir susikonspektavau jau keturias temas, kitas taip pat žadu perskaityt pioneer.gif "Susirgau" servetėlėmis... Bandau kažką daryti ir kilo begalė klausimų blush2.gif Tikiuosi pagalbos 4u.gif

1. Ar dekoruojat tik molinius vazonus, o plastmasinių negalima ar nesveika tada gėlėms?

2. Ar skiedžiat vandeniu akrilinius dažus?
Paprastą metalinę dėžutę dažiau turbūt 6 kartus, kol užsidengė prieš tai buvusi spalva, ir tai su dryžiais doh.gif Bandžiau ir atskiestus, ir ne, dažus. Dažiau su kempinėlė - lieka burbuliukai, su teptuku - dryžiai. Čia teptukas gal kaltas? Kieno plauko pirkot, kad būtų minkštas minkštas?

3. Pradėjau klijuot.... Raukšlė ant raukšlės doh.gif Žinau, kad įgūdžių dar tikrai trūksta. Ar gali būti, kad raukšlių kiekis priklauso ir nuo servetėlės kokybės? Nes su kita servetėle pasidekoravau plaukų šepetį, tai gavos vos viena kita raukšlelė. Ir dar, o gal klijuoti 2 servetėlės sluoksnius, o ne vieną, taip gal mažiau perdrėks ir nesiraukšlios?

4. Lakavau... Spėju, kad nebuvo iki galo išdžiūvęs lipalas, nes pradėjus lakuoti servetėlė vėl sudrėko ir dar labiau susiraukšlejo doh.gif Patvirtinkit arba paneikit mano spėjimą 4u.gif

Ačiū už jūsų kantrybę 4u.gif
Atsakyti