Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(kunigunda78 @ 2008 03 11, 22:43)
pigiausias variantas -atsisedi, perskaitai visas temas, perziuri video ir bandai  ax.gif

aha taip ir darau, o jei iskils klausimu tai jusu paklausiu mirksiukas.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 12, 01:03)
[o stai mano naujas darbelis...nikeo ipatingo...bet nors vazonelis ne plikas... rolleyes.gif

koks fainas vazocikasnerealus ir stilius wub.gif
QUOTE(mijaka @ 2008 03 12, 12:02)
neturiu ką parodyt paskutiniu metu  verysad.gif aną savaitę staigiai reikėjo sugalvot ką broliui padovanot gimtadienio proga, tai per naktį šiaip taip dėžutę pagražinau, nupirkau tekilos butelį ir vualia  smile.gif  tik ir gavosi  nekokia per tą skubėjimą hihihi.gif printeryje kaip visada netinkamiausiu metu rašalas baigėsi, tai viršaus ir šonų spalvos skiriasi doh.gif

Labai miela originali dovana thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 12, 11:02)
gabii_ labai gražūs tavo vazonai  wub.gif ir servetėlės įdomios, nematytos  bigsmile.gif

neturiu ką parodyt paskutiniu metu  verysad.gif aną savaitę staigiai reikėjo sugalvot ką broliui padovanot gimtadienio proga, tai per naktį šiaip taip dėžutę pagražinau, nupirkau tekilos butelį ir vualia  smile.gif  tik ir gavosi  nekokia per tą skubėjimą hihihi.gif printeryje kaip visada netinkamiausiu metu rašalas baigėsi, tai viršaus ir šonų spalvos skiriasi doh.gif
user posted image

KAIP ORIGINALU, TIESIOG LIUKSISKAI!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
, kaip visada puikus grazus vazoneliai, saunuole...ir laiko turejimas! biggrin.gif
Papildyta:
Cia turejau omeny Gabii 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 12, 12:31)
mijaka  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  grazumelis wub.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 12, 16:21)
Labai miela originali dovana thumbup.gif

QUOTE(Doliki @ 2008 03 12, 21:00)
KAIP ORIGINALU, TIESIOG LIUKSISKAI!!!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif  thumbup.gif

ačiū 4u.gif

panos, o jūs dedat darbelius į mūsų galeriją ? bigsmile.gif man labai gėda, bet pamiršau prisijungimo vardą ir slaptažodį blush2.gif gal galit atsiusti kas žinot ax.gif įdėčiau viską, ko neįdėjus
Atsakyti
Norėjau paklausti,kaip apdorojai popierių,kad jis nenuplauktų ,ta prasme,kažkuo purškiai ?
Atsakyti
Bandysiu ryt darbe spausdint ant sumustiniu popieriaus unsure.gif

Bijau, kad neuzstrigtu, paskui teks IT skyriui sumustiniu popieriaus skutelius traukiot is printerio lotuliukas.gif

Ar nors vienai pavyko uztvirtint spalva plauku laku? Ar butinai reikia specialaus?

g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 12, 22:19)
Norėjau paklausti,kaip apdorojai popierių,kad jis nenuplauktų ,ta prasme,kažkuo purškiai ?

jeigu čia man klausimas tai atsakau biggrin.gif niekuo nepurškiu prieš klijuojant, klijuoju su tokiais skystais skaidriais klijais, prie kanceliarinių prekių maximose būna, atrodo kaip pieštukiniai. Tepu tuos klijus teptuku ant popieriaus ir ant dėžutės, klijuoju ir lyginu su karštu lygintuvu. Niekas neplaukia thumbup.gif o tada jau kai viskas priklijuota purškiu aerozoliniu laku, nes jei nenupurkšt - tai lakuojant su akriliniu viskas nuplauks smile.gif
Atsakyti
na čia kas per fokusai smile.gif su lygintuvu niekada nemėginau,na tik ant nedžiagos smile.gif ačiū smile.gif
Atsakyti
aš jau buvau pasakojus senai, kad taip darau hihihi.gif visus spausdintus paveiklėlius, jei tik klijuoju ant lygaus paviršiaus - tai tik su lygintuvu thumbup.gif: kažkuriam rūsų forume mintį pagavau
Atsakyti
o lygini per kokia nors medziaga????
Atsakyti
kol klijai šlapi tai lyginu per paprastą popieriaus lapą, o paskui jau ir tiesiai be nieko, nes per lapą nematyt kur raukšlelės liko o kur ne.
Atsakyti
Mijaka, tu mas mus genijus ir auksaranke.

Tavo darbais zaviuosi ir darbo technikos noreciau pasimokinti is taves. Manau, tai butu vertinga patirtis.
O gal tu kaune nori kursus pravesti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2008 03 13, 09:07)
Mijaka, tu mas mus genijus ir auksaranke.

Tavo darbais zaviuosi ir darbo technikos noreciau pasimokinti is taves. Manau, tai butu vertinga patirtis.
O gal tu kaune nori kursus pravesti? biggrin.gif

ačiū mėlyna paukštė wub.gif tai kad aš pati norėčiau kursuose sudalyvaut kaip mokinė, ką ten mokyt lotuliukas.gif
ta mano technika tokia....vis jaučiu, kad čia ne tas tikrasis dekupažas, o gibridas kažkoks doh.gif man tikras dekupažas - tai servetėlė ir šešėliavimas, o aš jau nepamenu kada šešėlius dariau...ir servetėles užmirštos doh.gif ir šiaip, nesijaučiu tiek pasiekus šioje srytyje, kad galėčiau mokyti blush2.gif
Atsakyti