Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 11, 23:03)
vazonelis

o stai mano naujas darbelis...nikeo ipatingo...bet nors vazonelis ne plikas... rolleyes.gif

Panašu, kad čia labai labai gražus vazonas, o ne vazonėlis mirksiukas.gif Ir jame auga sanpaulija biggrin.gif (ne į temą: sanpaulijoms rekomenduojams diddžiausias vazonas - 9 cm skersmens)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white tea: 12 kovo 2008 - 07:07
ne cia mazas vazoniukas...apie 13 cm skersmens...tik nuotraujoj toks gal atrdodo...o tas pats vazoniukas kuriame ji auga dar mazesnis, cia tik graziam vaizdui sukuri jis....smile.gif
Atsakyti
gabii_ labai gražūs tavo vazonai wub.gif ir servetėlės įdomios, nematytos bigsmile.gif

neturiu ką parodyt paskutiniu metu verysad.gif aną savaitę staigiai reikėjo sugalvot ką broliui padovanot gimtadienio proga, tai per naktį šiaip taip dėžutę pagražinau, nupirkau tekilos butelį ir vualia smile.gif tik ir gavosi nekokia per tą skubėjimą hihihi.gif printeryje kaip visada netinkamiausiu metu rašalas baigėsi, tai viršaus ir šonų spalvos skiriasi doh.gif
user posted image

Atsakyti
mijaka, gal tu ten ir matai kažkokius negerumus, bet aš tai ne schmoll.gif . Davana broliui thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nu mijaka labai superinis darbelis.... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2008 03 12, 10:08)
mijaka, gal tu ten ir matai kažkokius negerumus, bet aš tai ne  schmoll.gif .

ačiū biggrin.gif tu iš arti jos nematei hihihi.gif visa kreiva šleiva, aptrinta, sendinimas kažkodėl pasišiaušė g.gif toks jausmas, kad jai 100 metų hihihi.gif nors gal ir tinka toks stilius tekilai biggrin.gif
QUOTE(daiva_z @ 2008 03 12, 10:09)
GERA TOKIA SESE TURETI, KURI VISA NAKTY BROLIUI DOVANA RUOSIA  wub.gif

ačiū bigsmile.gif ne tokia aš ir gera, nes apie jo gimtadienį tik dieną prieš prisiminiau, tai ir teko pasikankint lotuliukas.gif
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 12, 10:10)
nu mijaka labai superinis darbelis.... thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Labai labai originalu thumbup.gif
Atsakyti
Mijaka, man Tavo stilius tooooks super- daug spalvu, rysku, bet viskas taip suderinta ax.gif

Gabii, labai kruopsciai padarytas vazonelis, lygiai uzklijuota. ir idomiai sugalvojai ta trikampeli tarp serveteliu krastu uzpildyti, nes kai vazonelis platejantis tai servetele "prasizioja". o servetele nematyta. saunuole.
Atsakyti
QUOTE(leliukas13 @ 2008 03 12, 10:29)
Mijaka, man Tavo stilius tooooks super- daug spalvu, rysku, bet viskas taip suderinta ax.gif

taip ir yra smile.gif kartais norisi santūresnio darbelio, minimalistinio tokio, bet nesusilaikau ir vistiek prispalvinu lotuliukas.gif todėl labiau patinka vaikams daryt paveiksliukus, darbelius, nes vaikamas patinka daug ryškių spalvų thumbup.gif
QUOTE(white tea @ 2008 03 12, 10:53)
mijaka, labai gražu thumbup.gif

ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2008 03 12, 10:20)
taip ir yra smile.gif kartais norisi santūresnio darbelio, minimalistinio tokio, bet nesusilaikau ir vistiek prispalvinu  lotuliukas.gif todėl labiau patinka vaikams daryt paveiksliukus, darbelius, nes vaikamas patinka daug ryškių spalvų  thumbup.gif

ačiū  bigsmile.gif

eik tu sau, mijaka, kaip grazu! wub.gif wub.gif o cia su rasaliniu printeriu spausdinai?
Atsakyti
QUOTE(Rhealife @ 2008 03 12, 11:38)
eik tu sau, mijaka, kaip grazu!  wub.gif  wub.gif  o cia su rasaliniu printeriu spausdinai?

ačiū smile.gif
taip, spausdinta su paprastu rašaliniu printeriu, ant normalaus spausdinimo popieriaus, klijavau visą lapą, o šonuose sendinau, kad nesimatytų lapo kraštų (nes dėžutė didesnė nei A4). Ant šonų spausdinau kokteilių receptus, kur naudojama tekila, o ant dugno, tai visas A4 lapas smulkiu šriftu su receptais thumbup.gif tik nenufotkinau, nes ten jau visai rašalas baigėsi, tai vietoj rudos fono spalvos, tokia rožinė gavosi doh.gif
Atsakyti
mijaka thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif grazumelis wub.gif
Gabii_ niu vazonikas spalvytes tokios siltos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti