Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

o cia mano paskutinis darbelis...
http://picasaweb.goo...483516977904274

kazkas ne to...pirmas darbas kur pagaliau neikisau raudonos spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 11, 17:02)

Grazu thumbup.gif Ankstesniu neziurejau, raudonos nepasigedau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 11, 18:02)
http://picasaweb.goo...483516977904274

kazkas ne to...pirmas darbas kur pagaliau neikisau raudonos spalvos lotuliukas.gif

Perziurejau tavo darbus ale tikrai visur raudonos yra lotuliukas.gif . thumbup.gif darbeliai.

O del kursu tai gal ir mokanciu Klaipedieciu atsirastu kurios pamokytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 11, 19:07)
Perziurejau tavo darbus ale tikrai visur raudonos yra lotuliukas.gifthumbup.gif darbeliai.
O del kursu tai gal ir mokanciu Klaipedieciu atsirastu kurios pamokytu g.gif

Klaipedoje ir as noreciau... jei nelabai brangiai kas pamokytu
Atsakyti
QUOTE(taibent1 @ 2008 03 11, 20:19)
Klaipedoje ir as noreciau... jei nelabai brangiai kas pamokytu

pigiausias variantas -atsisedi, perskaitai visas temas, perziuri video ir bandai ax.gif
Atsakyti
tiesa turiu toki pasiulima kaunietem...mano mama gyvena daugiabutyje, bet virsutiniame aukste turi atskira kambariuka...apsigyvenu kai atvaziuoju...siaip jis laisvas...atskiras iejimas...galima butu laisvai suorganizuoti kokias pamokeles...aisku tik reikia mokytojo...
nezinau ar cia tinka..bet patalpos visai tiktu...
turiu ir panevezyje...ten da geresnes...komercines patalpos tuscios, bet turbut i pnvz niekas labai nevaziuotu.... g.gif
Atsakyti
čia rasite detalų deupažo kursų planą

kadangi Aga gražiai paprašė čia apie tai nediskutuoti,tai prašome šias diskusijas tęsti ten.
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2008 03 11, 21:25)
čia rasite detalų deupažo kursų planą

kadangi Aga gražiai paprašė čia apie tai nediskutuoti,tai prašome šias diskusijas tęsti ten.

dekui uz informacija.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 11, 23:18)
tiesa turiu toki pasiulima kaunietem...mano mama gyvena daugiabutyje, bet virsutiniame aukste turi atskira kambariuka...apsigyvenu kai atvaziuoju...siaip jis laisvas...atskiras iejimas...galima butu laisvai suorganizuoti kokias pamokeles...aisku tik reikia mokytojo...
nezinau ar cia tinka..bet patalpos visai tiktu...
turiu ir panevezyje...ten da geresnes...komercines patalpos tuscios, bet turbut i pnvz niekas labai nevaziuotu.... g.gif

thumbup.gif kaip butu šaunu. na gal atsiras mamytė, kuri geriau už kitas išmano šį amatą? aišku, kad atsilyginsime mirksiukas.gif
Atsakyti
butent...mokytoja uzsidirbtu...reiktu tik ateiti ir pravesti.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2008 03 11, 13:59)
Mergytės, čia ne vieta apie kursus šitoj temoj.

Betgi kursų profilis atitinka temą smile.gif Pav., rankdarbių SWAP-e galimą psiskaityti apie blynus ir pyragus biggrin.gif
Atsakyti
vazonelis

o stai mano naujas darbelis...nikeo ipatingo...bet nors vazonelis ne plikas... rolleyes.gif
Atsakyti