Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas - 13 tema

QUOTE(white tea @ 2008 03 09, 16:39)
Taip, mes iš anksto tarėmės. Gal prieš kokį mėnesį.
Svarbu ir tai, kad atsakė į visus klausimus. Man anksčiau dirbant iškilę klausimų dėl stiklo mediumo, del cracle sottile ir aišku, šešėliavimo. Aš gavau atsakymus į visus mane dominančius klausimus.

Anksčiau esu buvusi Vėjų fėjos dekupažo rytmetyje. Nėra ką lyginti.

as kaip tik masciau eiti pas Veju fejas, tai dabar persigalvojau. nes tik kaupiu kaupiu teorine informacija, o praktikos tai dieve dieve smile.gif

o gal Tu galetum pasidalinti patirtimi apie seselius (labai aktuali tema biggrin.gif )? O ka pasakojo apie klijavima? nes kazkaip apie tai mes cia mazai ka kalbam. ir gal galetum paaiskinti, kas per dalykas velo popierius (kuo skiriasi nuo kito, kokia kaina ir pan)?

nu as cia paberiau klausimu, bet manau, kad ne man vienai jie idomus biggrin.gif
Atsakyti
manau, jog tikrai yra mergaičių daug seniau tai praktikuojančių. Ir tiktai gali pakonsultuoti. O aš - pati tik mokinys blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes, o stai cia mano vazonelis velykinei zolytei, kuklutis, bet man patinka... smile.gif be abejo, ne tokie darbeliai kaip jusu, bet vis sis tas... blush2.gif
http://xs.to/xs.php?...sany0005423.jpg
http://xs.to/xs.php?...sany0006959.jpg
http://xs.to/xs.php?...sany0007291.jpg
4u.gif
Papildyta:
tik kad va, serveteles man nuolat susirauksleja...o be to, dar niekad nebandziau sendinimo technikos, nes dar net neturiu tam reikalingu priemoniu...bet viskas , manau, savu laiku...
Atsakyti
QUOTE(white tea @ 2008 03 09, 23:41)
manau, jog tikrai yra mergaičių daug seniau tai praktikuojančių. Ir tiktai gali pakonsultuoti. O aš - pati tik mokinys  blush2.gif

tiesiog maniau, kad pasidalinsi patirtimi, gauta is kursu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 09, 22:07)
niu grazu katiniukai  thumbup.gif  tai sakai vistiek smulkus gavosi, tei gal pagailejei uztepti to lako sendinancio  unsure.gif

g.gif taip jau gavosi
cia pirmas bandymas
ir ten kur ploniau lako buvo tai maziukai itrukimai
a kur riebiai riebiai tepiau tai tokie normalus
bet gyvai idomiai atrodo, nes trukinejimai is vis ne vienodi tai mazi tai dideli
rolleyes.gif
Atsakyti
Doliki...labai labai grazu thumbup.gif o tie susiraukslejimai kartais buna inauda....
va viena peiksla nuveziau mamai...tai visiems labai patiko ir ypac tie susiraukslejimai...kadangi nelabai suprato kaip tai padaryta...tai tie susiraukslejimai jiem buvo pasakiski,klausinejo kaip juos butent ir padariau:)))))
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2008 03 09, 16:24)
white tea, čia per vieną pamoką tiek daug parodė, kiek ji truko? blink.gif  tikriausiai nereikėjo 300 mokėti?

Gal reiktų sakau ir mums norinčioms pasikoperuoti, ar atsirastų daugiau norinčių?
Atsakyti
reikėtų pasidomėti, ar surinkus didesnę grupę būtų kokia nuolaida g.gif Aš tai visai nueičiau blush2.gif
Atsakyti
Kaip man "Katinine meile" patiko wub.gif labai daili dezute!
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 10, 00:10)
Doliki...labai labai grazu thumbup.gif o tie susiraukslejimai kartais buna inauda....
va viena peiksla nuveziau mamai...tai visiems labai patiko ir ypac tie susiraukslejimai...kadangi nelabai suprato kaip tai padaryta...tai tie susiraukslejimai jiem buvo pasakiski,klausinejo kaip juos butent ir padariau:)))))

Labai labai aciu uz pagyras 4u.gif , po teisybe, man irgi visai niekogal tie pasiraukslejimai... blush2.gif o koki paveiksla nuvezei mamai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurelija_ma @ 2008 03 08, 12:10)
pukučiai niu visai  thumbup.gif buteliukas grazutis mirksiukas.gif , tik jau su panaudojimu tai  lotuliukas.gif

Labai malonu kad patinka blush2.gif man jie irgi labai fainas biggrin.gif vaikų kambaryje stovi šeip jis gana didelis tas buteliukas apie 40 cm aukščio ir kažkur 20 cm pločio ir viršus atsidaro. Čia mano sūnus gavo jį dovanų iš Izraelio thumbup.gif kai buvo mažiukas, jame buvo sudėti visokie niekučiai kūdikiams. Na o dabar ten dedami visokie smulkūs daikčiukai ne kūdikiams(maži žaisliukai) biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif .
Atsakyti
Doliki...va sita
http://picasaweb.goo...336108895990466

jei kaip tik tiko....man nesipiesia kitokie paveikslai...na labiau gal netinka kitokie namuose.... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(justess22 @ 2008 03 10, 12:19)
reikėtų pasidomėti, ar surinkus didesnę grupę būtų kokia nuolaida g.gif Aš tai visai nueičiau blush2.gif

jei kazka sugalvosit tai galetumet ir mane itraukti...as siaip neiskauno, bet tikrai atvaziuociau....ir prisideciau... smile.gif
Atsakyti